עבור לתוכן

מתלבט בקשר לריידון 9700 פרו

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה להחליף את הGeForce 4 TI 4200 שלי לריידון 9700 פרו

רציתי לדעת איך יעבדו אצלי משחקים עם המפרט שלי (כנסו למפרט) והאם זה בכלל שווה או שאולי כדאי לי להשקיע במשהו אחר?

פורסם

לפי המפרט שלך המשחקים אמורים לעבוד בסדר גמור. אני לא מבין מה הבעיה, או שאתה משחק עם הגדרות גבוהות מידי, או שאולי אין לך דרייברים עדכניים או משהו כזה.. אולי אפשר לדעת מה הציון שלך ב 3DMARK2K1 ? אני יודע שזה לא מדד מוחלט, אבל זה בהחלט יכול לעזור להעריך את הביצועים של המחשב שלך..

פורסם
  • מחבר

קיבלתי 11,000

אני משחק הכול על הכי גבוהה שיש רזולוציה של 1152 וברוב המשחקים עובדים חלק

אבל עוד מעט הוא ירד ולא יהיה כרטיס טוב למשחקים הבאים שיצאו

למשל כשאני משחק ב Morrowind אני שם על 1152 פרוט הכי גבוהה ו View Distance הכי גבוהה והמשחק לא רץ חלק (FPS 16-17)

אז אני רוצה לשאול איך יהיו הביצועים שלי עם ריידון 9700 או 9700 פרו

פורסם

ברור שהמשחקים ירוצו טוב יותר עם R9700 אך עדיין אין טעם להשקיע בו שכן הכרטיס שלך מציג ביצועים מצויינים עדיין גם כן. להוציא 2000 ש"ח כי במשחק אחד אתה מקבל 16 FPS, לא יהיה חכם. :nono:

כשתראה שהמשחקים החדשים באמת לא עומדים בדרישות שלך תחליף לכרטיס שיהיה הכי חזק בתקופה ההיא (כשה-NV-35 ייצא או המחליף של ה- RADEON 9800), בינתיים אני לפחות ממליץ להסתפק ב-GEFORCE.

פורסם

כמובן שהביצועים שלך ישתפרו, אני לא יכול להעריך לך באחוזים, אבל אתה יכול לנסות דרך האתר של 3DMARK לבחור את המעבד שלך ואת ה R9700, ולראות מהם בערך התוצאות. כמובן, אם הזכרון והלוח יהיו דומים לשלך, אז הסיכויים שאלה יהיו הערכה יותר קרובה לביצועים שיהיו לך, אבל כמובן שזה לא מובטח.

אם אתה שואל מה הייתי עושה במקומך, אז זה או שהייתי מנסה טיפה להוריד את ההגדרות, או שהייתי מנסה לעשות לכרטיס OC ולראות לאן הוא יגיע. אתה יכול לקבל מזה שיפור יחסית גדול אם זה ילך טוב. בקשר לקנייה, אני אישית הייתי בוחר לדחות אותה בכמה חודשים ואז לראות מה קורה, לסחוב את המשחקים בינתיים. וזה כרטיס ממש לא גרוע, ו"לסחוב" היא מילה יותר מידי חלשה לכרטיס טוב כזה, יש אנשים עם דברים הרבה יותר גרועים, אבל אני יודע שזו לא נחמה, אז.. ;)

בכל זאת, זה מה שאני הייתי עושה במצב שלך..

פורסם

דבר ראשון יש לנו את אותו מחשב בערך חוץ מהמעבד והכרטיס!

המחשב שלי פועל חלק עם משחקים ובגלל זה אתה יכול להניח שהדבר היחיד שאתה צריך להחליף זה אולי את הכרטיס מסך!

פשוט תנמיך קצת את הרזולוציה ונגמר הסיפור!

ואם אתה ממש רוצה על הכי גבוהה ויש לך את הכסף אז תקנה!

הייתי ממליץ לך למצוא מישהו שיביא לך את הכרטיס מארצות הברית כי הוא עולה שם רק 300 דולאר!

למרות שאין ביטוח זה חתיכת הוזלה!

פורסם
  • מחבר

תודה לכם

בקשר לקנייה: אני עכשיו יתחיל לחסוך ובערך עוד חודשיים יהיה לי את הכסף ואז הכרטיס בטח יהיה יותר זול או שאולי יהיה כרטיס יותר טוב במחיר הזה? אבל בואו נתייחס לריידון 9700 פרו כמה נראה לכם הוא יעלה עוד חודשיים? ואז בטח שאני אצטרך להחליף את הג'יפורס שלי נכון?

פורסם

ממש לא...מה יקרה עוד חודשיים? דום 3 יוצא רק בסוף השנה, ו-HALF LIFE 2 יוצא רק בספטמבר, לכן יש לך עוד זמן עד שהכרטיס שלך יהיה מיושן. עוד חודשיים לא תהיה ירידת מחירים חדה, הוא ישאר עדיין יחסית גבוה מעל 1,000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה

אני בכל זאת נחוש בדעתי לקנות בעתיד כרטיס מסך חדש בגלל שאני רוצה להעביר את הג'יפורס 4 לאח שלי שיש לו עכשיו 2MX

אולי כדאי לי לקנות את הג'י פורס FX 5900 שיוצא עוד מעט ? כמה הוא יעלה?

פורסם

הוא יעלה הרבה לדעתי יותר טוב לקנות את ה9700 PRO

פורסם

אל תחשוב על העתיד במחשבים אם אתה רוצה משהו וצריך אותו עכשיו אז תקנה!

פורסם

שמע בינתיים תן לכסף לגדול בצד ושאתה צריך לקנות אז יהיה לך את האפשרות

לדעתי זה כרטיס מצוין לי יש אותו ואני מרוצהה מאדדד ;D

פורסם

המחיר שלו יהיה גבוה. השערה שלי משהו בסביבות 2500-3000 ש"ח. אבל אין עדיין בנצ'מרקים ויש רק נתונים על הנייר שלא נותנים כלום לכן צריך לחכות. אם אתה צריך כרטיס מסך חדש ולא החלפה אז זה כבר סיפור אחר. RADEON 9700 PRO אכן יהיה הבחירה הנכונה כיום במידה ויש לך תקציב. במידה ואין אז ה- RADEON 9500 PRO. שניהם לא משנה של איזו חברה, כולם באותה הרמה.

פורסם
  • מחבר

demonshlomo של איזו חברה הריידון שלך?

פורסם

של ATI מקורי זה בא בBOX!

למה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים