עבור לתוכן

הגברת קליטה ברשת אלחוטית - צריך המלצה לציוד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי בבית רשת אלחוטית , הראוטר של אדימקס ממוקם 2 קומות מתחת לקומה של החדר שלי ומוקף בקירות של בטון מזוין לכן אין לי בחדר קליטה של הרשת האלחוטית.

היום קיבלתי במזל טוב את המחשב הנייד החדש שלי ואני רוצה להתחבר איתו לרשת האלחוטית בבית בחדר שלי , אבל הוא לא קולט אותה.

יש לי בחדר נקודת רשת חוטית אליה מחובר המחשב השולחני שלי , האם ישנו hub קטן ופשוט של 2 יציאות? אני רוצה לחבר אליו את הרשת שיש לי בחדר ושיצא ממנו 2 יציאות , אחד למחשב השולחני ואחד לנייד.

פתרון יותר טוב יכול להיות מכשיר שיגביר פשוט את הקליטה אצלי בבית , למשל מכשיר שאני אשים אותו בקומה האמצעית בבית והוא יגביר את הקליטה לחדר שלי , האם קיים כזה מכשיר?

אשמח לשמוע כל הצעה לפתרון שאתם יכולים לתת לי , תודה רבה חברים.

פורסם

אתה יכול לשים נתב נוסף ולהגדיר אותו לWDS שיעבוד כתחנת ממסר וישחזר את האות של הנתב הראשון.

כל זה כמובן תלוי באיך שהבית שלך בנוי וכמה הפרעות אלקטרומגנטיות יש בדרך.

גם בחדר שלך אתה יכול לחבר נתב לנקודת רשת (אם מדובר בנקודת רשת ולא HPNA) ולהגדיר אותו כגשר רשת ואז הוא ישדר אות אלחוטי בתווך של החדר שלך ויתן לך עוד 3 כניסות רשת קווית.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לשים נתב נוסף ולהגדיר אותו לWDS שיעבוד כתחנת ממסר וישחזר את האות של הנתב הראשון.

כל זה כמובן תלוי באיך שהבית שלך בנוי וכמה הפרעות אלקטרומגנטיות יש בדרך.

זאת אומרת שיש אפשרות לשים נתב בלי לחבר אותו לרשת בכלל ולקנפג אותו שרק יהיה תחנת ממסר ויגביר את האות?

זאת אומרת יקלוט את הרשת האלחוטית ופשוט ישדר אותה ממנו והלאה?

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאני יכול לשים את הנתב השני במקום אסטרטגי בבית שאין בו בכלל חיבור לרשת הביתית?

האם הנתבים האלה לדוגמא יאפשרו לי את התכונה הזאת?

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418196

ו

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501342

אם שניהם כן , אז איזה מהם עדיף?

תודה רבה על העזרה

פורסם

אתה יכול לבדוק באתר של היצרן לכל אחד מהם במה הם תומכים ובמה לא.

ואם אתה כבר בזאפ.. אז תעשה את חישובי המחיר בעצמך ;)

פורסם
  • מחבר

אוקיי...

אתה יכול אולי לתת לי דגם של נתב כזה שאתה יודע בוודאות שהוא יכול לתפקד ככזה?

פורסם

אתה יכול לבדוק באתר של היצרן לכל אחד מהם במה הם תומכים ובמה לא.

ואם אתה כבר בזאפ.. אז תעשה את חישובי המחיר בעצמך ;)

אם אני לא טועה LEVEL1 תומך ב-WDS לא ידוע לי על ה-TPLINK.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים