עבור לתוכן

בקשר לקירור מים "home made"

Featured Replies

פורסם

הייתי אומר שמעל 15 ליטר לא צריך רדיאטור

• תגובות 33
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ךגבי רדיאטור, אם כמות המים גדולה ושטח הפנים שלהם גדול לא צריך רדיאטור אבל אם שטח הפנים קטן צריך....

מניסיון אני אומר לך שאתה כן צריך רדיאטור כמעט בכל מקרה. יש לי סיר מתכת גדול 5 ליטר ותוך לילה המים מתחממים ב 10 מעלות בערך.

פורסם

אני יכול למכור לך את הבלוק למעבד רק תגיד לי איזה SOCKET יש לך או איזה מעבד ואני יכין לך

:AR15: :AR15: :AR15: :jump: :asthanos:

פורסם
  • מחבר

שלום אנשים

אני שמח שהגבתם אבל בחית תירדו מהשגיות אני דסקגרפי אז הארעות שלחם לגבי זה לא ממש יעזרו

בקשר לתגובה של "אם הידע שלחה תישער עם OFF ON של הטלויזיה" אז בחית בגלל שרק אחשב היה לי משהוא לשאול אז נדמה לחה שאני לא יודע מהחיים שלי... אני בחרתי את כול החלקים של המחשב שלי בעצמי(ולא כניתי איזה בנדל דפוק מהעיתון) וגם הרכבתי את כולם לבד והתקנתי לינוקס\WINDOWS לבד וגם את כול הזבל הנילווה שבה עיתו (דריברים בעיקר) אה כן וגם היתקנתי לעצמי את האינתרנת המהיר לבד ושיתפתי אותו בין שלושת המחשבים שלי שוב לבד! ובקשר לטלוויזה חברתי את אחד המחשבים עליה וגם את ה DVD עליה עז בחיית תירדו ממני

אחשב בקשר לשעלה שלי

אז בחנות דגים יש משאוות (חחח איך לא חשבתי על זה) אני מניח שיש להם גם צינורות :-)

וסוקת אני קנירה יקנה מהבנדם בתרד מעלי \/

|

אחשב רק נשאר לי למצו רדיתור אני לא ממש מקיר איזו חנות חלקי חילוף באזור (באזור רישון-נס ציונה) אם מישהוא מקיר אז שבבקשה יגיד

ודבר אחרון תודה לכול מי שהגיב בקשר להודעה שלי :-)

עריכה: אה כן שחחתי לצין כבר עסיתי OC עם ה AMDxp1800+artic silver3+vantec TORNADO80mm+SLK800 ואת גוף הכירור שיפתי בעזרת מדריך (האמת די נחמד הבי לי עוד מעלה אחת) התוצעות היו בימקום 1550Mhz היגתי ל 1937Mhz בטמפ של 35במעמץ רצחני של 4שעות משחק בUT2003 עם 25boots ברמה GOD LIKE ולדעתי זה נחמד אבל אני רוצה להגיה יותר רחוק וזה למה אני ביכלל פתחתי את העודה הזות

פורסם

אולי מישהו חשב על בניית רדיאטור עצמי? ::)

ד"א ממה הוא בנוי? (יש שם גז קירור לא?)

ואולי אפשר לעשות בלי רדיאטור אם נקבור מיכל מים ממתכת, דיי גדול מספיק עמוד באדמה + הזרמת מים קרים מהמזגן

משהו חשב על זה? ;D

פורסם

לבנות רדיאטור זה עסק דיי מסובך אבל אם הכלים המתאימים הכל אפשרי, אתה צריך צינורות מנחושב והרבה הרבה לוחות נחושת

ואחרי זה הרבה מאוד זמן לתהליך ההלחמה.

והיה איזה מישהו שקבר מיכל מים איזה 4 מטר מתחת לאדמה באיזה אתר בחו"ל נראה לי. אבל תחשוב על אורך הצינורות שאתה צריך,

והמשאבה צריכה להיות ממש חזקה. יותר זול פשוט לקנות רדיאטור.

פורסם

צינורות זה לא בעיה...

וזה נחמד ביותר +

פורסם

כשאתה קונה חצינורות תבדוק שהם עימידם ואיכותים מספיק...טמ"פ המים לפעמים מגיעה ל 90 מעלות! (רק ביציאה מהבלוק)

פורסם

הנה רעיון לרדיאטור בבנייה עצמית, פשוט, ובעל יכולת קירור גבוהה:

קנה כמות מאוד גדולה של צינורות נחושת איכותיים, קנה מאוורר ריצפתי כזה ששוכב לכל אחד מאיתנו בבית.

עליו, כלומר על הרשת שמגינה מילדים לחתוך את האצבעות שלהם בלהבים... תתחיל מהאמצע החוצה ותיצור מעגל אחר מעגל אחר מעגל.. עשרות מעגלים על הרשת.. ותקבע את היצירה לגריל של המאוורר..

החסרון:

הרבה עבודה.. ותזדקק למשאבה יחסית חזקה בכדי להזרים את המים לכל אורך הצינור המגולגל.

היתרון:

ביצועים גבוהים, פשטות.. יופי (לדעתי..) שקט.. שימושי לימי קיץ חמים גם (:

ומחיר..

פורסם

היתרון:

ביצועים גבוהים, פשטות.. יופי (לדעתי..) שקט.. שימושי לימי קיץ חמים גם (:

ומחיר..

מחיר? רדיאטור לשני מאווררי 120MM עולה 100 שקל, שני מאווררים ג'נריים עולים יחד עוד כ-100 שקל.....

המחיר של צינורות הנחושת וזמן העבודה שצריך להשקיע ברעיון שלך עולים בהרבה על 200 שקל.

פורסם

טוב נו.. צודק.

;)

אבל אם כבר יש לך את המאוורר בבית, והרבה זמן פנוי - זאת הדרך.

פורסם

אבל ביצועים של 2 מאוורררי 120 מ"מ הם נמוכים מהעוצמה שנותן המאוורר ה"ביתי" על עוצמה חזקה..

פורסם

וגם מבחינ ת רעש..

פורסם

וגם מבחינ ת רעש..

מאיזה בחינה? רועש או שקט?

פורסם

אם אני אומר מבחינת רעש אני מתתכוון רועש, נבחינת שקט אני מתכוון שקט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים