עבור לתוכן

איכות תמונה ירודה ב- Dell 2407-HC בצפייה בשידורי יס

Featured Replies

פורסם

חיברתי את המסך לממיר היס באמצעות חיבור הקומפוזיט והתמונה איך לומר, די ירודה (בטלויזיה הישנה כבר ראיתי טוב יותר)

הבנתי שזה בגלל הרזולוציה הגבוהה של המסך והאיכות הנמוכה שבקומפוזיט

יש דרך אחרת לצפות בשידורים באיכות גבוהה יותר, חוץ מלהזמין ממיר HD?

פורסם

להתרחק מאוד מהמסך

פורסם

כן או תשראה תמונה בתוך תמונה, והתמונה הקטנה תהיה של יס, ותקטין אותה להכי קטן :<

פורסם

תקנה כבל SCART - SVIDEO ותחבר. צריך גם להגדיר בממיר SVIDEO.

עוד לא בדקתי בעצמי אבל צריך להיות שיפור.

פורסם

יש לי מסך כזה המחובר ב - SVIDEO דרך ה - SCART בממיר.

רואים מאד סביר. ברור שיש צורך להתרחק קצת מהמסך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העצות, אני מבין שליס אין ממירים עם יציאות קומפוננט

אז כנראה שאני אלך על כבל ה- SVIDEO-SCART

פורסם

זה בכלל לא קשור לסוג החיבור (כלומר זה כן, אבל זה לא רלוונטי), כי פשוט מאוד רזולוציית השידור של יס (או HOT לצורך העניין) נמוכה באופן משמעותי ביותר מהרזולוציה של המסך..

זה לא משנה באיזה כבל תשתמש, עדיין תהיה מתיחה מטורפת של התמונה - ומכאן האיכות הירודה.

פורסם

אז איך רואים טוב בטלויזיות ענקיות? מה ההבדלים

פורסם

תגדיר "טלוויזיות ענקיות".

המסך שלך הוא Full HD. בטלוויזיות כאלה אתה תראה אותו דבר.

פורסם

זה בכלל לא קשור לסוג החיבור (כלומר זה כן, אבל זה לא רלוונטי), כי פשוט מאוד רזולוציית השידור של יס (או HOT לצורך העניין) נמוכה באופן משמעותי ביותר מהרזולוציה של המסך..

זה לא משנה באיזה כבל תשתמש, עדיין תהיה מתיחה מטורפת של התמונה - ומכאן האיכות הירודה.

:xyxthumbs:

כדאי גם להזכיר את הדחיסה הגבוה של השידורים הללו שבאה עוד יותר לידי ביטוי במסכי LCD וביחוד מסכי מחשב.

למה רואים יותר טוב בטלווזיות ?

כי הטלווזיות מיועדות לשידורי טלווזיה. יש בהן מעבדים ורכיבים יעודיים שנועדו לטפל בתמונת וידאו של שידורי טלווזיה דיגיטלים או אנלוגים, מדובר בהמון המון פילטרים ועיבודים שמנסים איך שהו להתאים קצת את השידורים הדחוסים לטלווזיה ברזולוצייה גבוה, כמובן שאיכות העיבוד והתמונה משתנים מטלווזיה לטלווזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים