עבור לתוכן

זקוק להמלצה על כרטיס קול לשיפור איכות הסאונד

Featured Replies

פורסם

אני מאזין למוזיקה אך ורק מהמחשב. במחשב יש כרטיס קול מובנה כלשהו, והמערכת היא מערכת קולנוע ביתי יקרה.

מה שקורה זה שאיכות המערכת לא באה לידי ביטוי בגלל איכות הסאונד שהמחשב מוציא ובגלל כבל ארוך מאוד שמקשר בין המחשב לרסיבר.

אני זקוק להמלצה על כרטיס קול סביר עם יציאות נורמליות למערכת שישפר את איכות השמע שהיא כרגע לא זוועתית אבל טעונה שיפור.

אגב אין לי צורך בסראונד 5.1, 7.1 וכדומה, יציאות סטריאו טובות יהיו די והותר מאחר שעיקר השימוש הוא למוזיקה.

אני די בור בנושא אשמח להסבר,

תודה.

פורסם

תשתמש בחיבור דיגיטלי, ואז איכות כרטיס הקול לא משפיעה.

(אני לא בטוח מה מגבלת האורך של חיבור כזה...)

פורסם

אולי תפרט על המערכת ?

פורסם
  • מחבר

לגבי המערכת, מה שרלוונטי לסאונד מהמחשב:

רמקולים wharfedale pacific

רסיבר YAMAHA RX-V661

מה ההבדל בין חיבור דיגיטלי לחיבור אנאלוגי ?

כמו שאמרתי בנושא הסאונד במחשב אני לא יודע כלום...

פורסם
  • מחבר

טוב עשיתי קצת שעורי בית אז אני אחדד את השאלה שלי:

המערכת שלי היא מערכת רצינית (ביחס לכל הת'רדים שקראתי על אנשים שרוצים הגברה במאות שקלים, אני קניתי את שלי באלפים), לא משהו שמיועד למחשב אלא משהו שבמקור קניתי לקולנוע ביתי איכותי ועכשיו השימוש שלה הוא אך ורק למוזיקה מהמחשב.

מיכוון שהחוליה החלשה היא בברור כרטיס הקול צריך לקנות אחד ברמה גבוהה יותר.

התקציב הוא עד 300 ש"ח לכרטיס.

ממה שמצאתי בינתיים זה AUDIOTRAK Maya 5.1 שצמ-ינון דיגיטל מציעים ב-260 ש"ח

האם יש בארץ משהו של Auzentech שקראתי שמומלצים בתקציב הזה ?

ראיתי בזאפ Auzentech X-Tension DIN ב-350 ש"ח אבל הכרטיס ניראה כאילו נועד ליוצרי מוזיקה עם כל הכניסות שיש בו.

הבעיה היא שאני רואה כמעט בכל כרטיס הרבה פיצ'רים שאני לא צריך. סה"כ אני רוצה חיבורים (יציאות) איכותיות כדי לחבר לרסיבר, ושאיכות הסאונד תיהיה גבוהה, זה מה שחשוב לי בכרטיס. אני לא יוצר מוזיקה ולא צופה בסרטים, רק שומע מוזיקה.

מקווה שעכשיו אני יותר ברור, אז יש עוד משהו מומלץ ?

פורסם

תבדוק מה יש לקרייטיב להציע בתקציב הזה.

‏Creative X-Fi Xtreme Audio - אחד האופציות.

וקראתי על כרטיס "Music Edition" חפש עליו.

פורסם

גם אני ממליץ על הRevolution 5.1וM-Audio מיתחת לזה אני לא חושב שתרגיש איזה הבדל

פורסם

כיוון שאתה רוצה בעיקר למוזיקה, אני חושב שאפשר להשקיע בכרטיס שיהיה בעיקר למוזיקה. במקרה הכי גרוע, לא תנצל את הפוטנציאל של הכרטיס.

אתה יכול לבדוק בלוחות של act.co.il לפני כמה ימים ראיתי שם ב-400שקל JULIA של ESI. זה כרטיס מצוין במוזיקה, ויודע להוציא DDאו DTS בחיבור דיגיטלי. אז במוזיקה תשתמש בחיבורים האנאלגיים, ולסרטים שיש לך בסראונד תעביר לכניסה הדיגיטלית. לדעתי זה השילוב הכי טוב.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים