עבור לתוכן

התאבד? נרצח! משטרה? איפה?

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
משטרה? איפה?

בקצרין, עסוקים בלהפליל את רומן זודורוב.

פורסם

CSI T.A. : Where the Piggies Eat Showarme :s07:

פורסם

איך אדם יכול לדקור את עצמו בגב התחתון? ואז לשסף לעצמו את הגרון עד כדי כריתה?

יו הם סתומים לאללה :-\

פורסם
  • מחבר

שששש רק אל תפריעו למשטרה לעבוד.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד הטובים.

הוא התאבד : שיסף את הגרון , ודקר את עצמו בכול הגוף (ובפרט בגב התחתון - עזבו את זה שלגרד בגב התחתון זה לא כמו לגרד בבטן , אתם מתארים עצמכם לדקום עם כוח?)

הכי הרגה אותי אחת התגובות ואני מצטט:

"אני לא בקטע של קשרים על טבעיים כאלה או אחרים, אבל לנוכח האירוע המזעזע (כל כך הרבה דקירות ושיסוף? נשמע כמו רצח דווקא) וכמות הדם והדם ליד הסמל המחייך כמו שטן של LG זה פשוט מפחיד. כמעט אומנות של מוות, פואטי, גרוטסקי, מחריד ביותר."

פורסם

לא ידעתי שיש ב-HWzone כ"כ הרבה מומחים לרפואה משפטית, ממש פורום פתולוגים.

פורסם

מה אתם רוצים ממנו?

למה שזה לא יהייה התאבדות?

תראו איזה יופי של כיתמי דם, ואני בטוח שהיו גם כמה שפריצים... ואיזה השקעה בשיסוף הגרון... מי הייה משקיע ככה בבנאדם?

מה, אף פעם לא תהיתם איך זה יראה וירגיש אם ידקרו אותכם גב? אז יש אחד שקם ועשה את זה... מה אתם מתפלאים ככה במקום לשבח את המעשה ולעודד אחרים >:(

ואם כבר מישהו לוקח את הבחור הזה כדוגמא, עשו טובה ותבקשו ממישהו שיצלם ויעלה לרשת... רצוי מכמה נקודות צילום.

המשטרה עשתה עבודה טובה ומגיע להם צל"ש על המהירות במציאת האמת!

פורסם

אתה לא צריך להיות פתולוג בשביל לדעת שאחרי שאתה דוקר את עצמך בגב התחתון (דבר שבפני עצמו קשה לעשות) ודוקר את עצמך מספר פעמים בשאר הגוף, אתה כבר לא תחיה בשביל לשסף לעצמך את הצוואר (או להפך, סדר הדקירות לא כזה משנה)

וכמובן שאחרי כל המכלול המרשים הזה אתה לא תהיה חי בשביל לזרוק את עצמך מהחלון/גג/מה שזה לא יהיה.

פורסם

נו באמת... גם כשאתה כורת לעצמך את הראש יש לך עוד כמה שניות של הכרה- מספיק כדי לראות איך נראת גופה שנוחתת מקומה שנייה (זה הייה שנייה, לא?)

אם כבר עושים ניסוי ומקבלים תשובות, אז למה לא זה?

אף פעם לא עניין אותך אם ואיזה עצמות נשברות ואולי גם יוצאות החוצה? או אם יש שפריץ של דם... אני כבר שנים מחפש מתנדבים שמוכנים לעזור לי לפתור את השאלות האלה...

יש פה מישהו שרוצה להתנדב?

הנאה מובטחת!

פורסם

אם מישהו היה רוצח אותו, אז הוא בטח היה משאיר אותו בדירה. מכיוון שהאדם קפץ מחלון הקומה הראשונה, אז ברור שהוא התאבד אחרי שהוא לא הצליח למות מהדקירות בגב ושיסוף הצוואר.

לגבי הסיבה שהוא בחר לדקור את עצמו דווקא בגב התחתון, הוא רצה שזה יראה כמו רצח כדי להונות את הביטוח.

פורסם

כן... עכשו הוא הראה להם מה זה - לנבלות שם בביטוח.... :kopfpatsch:

פורסם

זה הפך להיות אחד התראדים המצחיקים בגךלל טמטום של אנשים.לדוגמא:

אתה לא צריך להיות פתולוג בשביל לדעת שאחרי שאתה דוקר את עצמך בגב התחתון (דבר שבפני עצמו קשה לעשות) ודוקר את עצמך מספר פעמים בשאר הגוף, אתה כבר לא תחיה בשביל לשסף לעצמך את הצוואר (או להפך, סדר הדקירות לא כזה משנה)

וכמובן שאחרי כל המכלול המרשים הזה אתה לא תהיה חי בשביל לזרוק את עצמך מהחלון/גג/מה שזה לא יהיה.

נעזוב את הקושי בפעולה עצמה (זאת אומרת בתנועה) העוצמה שאתה צריך להשקיע כדי לדקור את עצמך בגב התחתון כול כך חזקה שאני אתפלא אפ מישהו בכלל יכול לעשות את זה בתנועה כזאת (במיוחד עם הוא עומד)

אל תשכח שהוא שיסף לעצמו את הגרון ככה שהוא כמעט כרת אותו ורק אז קפץ מהחלון.

כן... עכשו הוא הראה להם מה זה - לנבלות שם בביטוח.... :kopfpatsch:

דפק את הביטוח לא? זהו יש להם קנס בכיס עכשיו והוא עשיר תחת נוסע באיזו פאנטום נכון? :kopfpatsch: סעמק הטמטום של האנשים.

אם מישהו היה רוצח אותו, אז הוא בטח היה משאיר אותו בדירה.

למה נראה לך? מה זה משנה אם הוא בדירה או מחוץ לבית. מה גם שאם הם זרקו אותו מחוץ לבית אז בטח יהיו תמונות בעיתונים ואתרים וככה הם יוכלו לפרסם אותם בפורומים ולקחת את הקרדיט :)

פורסם

למי שלא הבין, התגובה שלי נאמרה בציניות. :P

יש כאן אנשים יותר מדי רציניים. :-X

פורסם

העסק היפה בכל העניין הוא שעכשיו יש לנו רוצח פסיכופת מסתובב ברחובות (כותב על הקיר עם הדם של הקרובן שלו, בנוסף לדרך הרצח ה "נחמדה") שהתחמק בכזו קלות מדהימה. איזה יופי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים