עבור לתוכן

צריך עזרה בנושא הקירור

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב ואני רוצה להשקיע בקירור מים משהו כמו 1000 שח

אני רוצה שהקירור שאני עושה יהיה מושלם האם הוא מקרר את כל החלקים?

האם צריך גם לקנות מאווררים??

אני לא כל כך מבין בזה מקווה שתעזרו לי תודה..

פורסם

ראשית תעשה חיפושים בפורום/סטיקי וברשת..תקרא ותבין קצת..

לאחר שתדע מה קורה+-...תחזור לכאן... :xyxthumbs:

פורסם

אין בעיה להסביר אבל הנושא וכמעט כל הנושאים פה נחרשו ,תעשה חיפוש בפורום ,תאמין לי אתה תמצא בדיוק מה שאתה מחפש .

תחזור לפה עם קצת הבנה בתחום לפחות איזה חלקים אתה צריך לקנות ,ומה אתה רוצה לקנות ,יש הרבה יצרניות לחלקי קירור מים ,או מערכות שלמות .

לזכרוני מערכת קירור מים איכותית תעשלה בארץ מעל 1000 שח .

פורסם

פותח התרד אני לא אתייחס לתשובה חסרת הנימוס שלך..

בכל מקרה הגבתי כמו שהגבתי..לא כי אני לא רוצה לענות..אלה כי הנושאים הנ"ל נשאלים המון..

יש הסברים רבים גם בסטיקי של הפורום..וגם בתרדים השונים..ולכן אני ממליץ לך לקרוא קצת ולהבין את המהוות של קירור מים..

ורק לאחר מכן לראות אתה מוכן להשקיע את התקציב הנ"ל בקירור הזה..ואם כן אז באיזה רכיבים וכו..

ותאמין לי אחרה שתקרא ותמקד קצת את השאלות שלך..אתה תקבל את כל התשובות שאתה צריך... :smile1:

פורסם

כמו שנאמר באמת בלי לפגוע:

אם אתה שואל שאלה כזאת תקרא חומר ראשית על OC, אחרי זה על שקט במחשב ואחרי זה על פתרונות קירור, אחרת

תלך לחנות וידחפו לך קירור כזה.. ועוד יגידו לך שזה לא מספיק..

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני קונה מחשב ואני רוצה להשקיע בקירור מים משהו כמו 1000 שח

אני רוצה שהקירור שאני עושה יהיה מושלם האם הוא מקרר את כל החלקים?

האם צריך גם לקנות מאווררים??

אני לא כל כך מבין בזה מקווה שתעזרו לי תודה..

שלום!

לשאלתך, אין קרור מים לכל המחשב ב1000 ש"ח, בטח שלא משהו ששוה את ה1000 שקלים הללו. מערכת קרור מים המכילה בלוק למעבד, לכ. מסך ולערכת השבבים, רדיאטור כפול (לפחות) ומשאבה טובה תעלה מ1600 ש"ח ומעלה (במקרה הטוב).

כעקרון, קרור אויר טוב יתעלה על מערכות קרור מים זולות והוא עדיף וזול במקרה הזה.

בראש הפורום שלנו, יש סטיקי בנושא מערכות קרור מים, איך הן עובדות, מה צריך לקנות ועלויות. אני מקווה שהמידע שם יוכל לעזור לך למצוא כיוון תחילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים