עבור לתוכן

מעוניין לקנות MDRV700 חדשות, מאיפה מומלץ?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לאחר שהזוג הישן שלי מהדגם הזה לא מראה תקווה (התברר שאחי הקטן הפיל אותו הקופיף הזה וכנראה שבקו חיים), אני מעוניין לקנות דגם חדש..זאת לאחר שאת הזוג הקודם הביאו לי מתנה מחו"ל.

ראיתי בזאפ שהמחיר שלהם הזול ביותר הוא 560 שקל בערך אך את האתר ספציפית עצמו אני לא מכיר.

יש לכם מקום טוב יותר לקנות? או שאפשר ללכת על האתר ההוא...

תודה!

פורסם

אתה בטוח שלא ניתן לתקן אותן?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

עוד לא לקחתי אותם לבדיקה בחנות שעוסקת בנושא...אני דימונאי ופה בטוח אין מקצוענים שיטפלו בזה כמו שצריך, אז צריך לנסות בב"ש..

אבא שלי בדק את האוזניה ומצא שהחוטים שמתחברים למגנט נקרעו, אז עכשיו הוא יחבר מחדש ונראה אם הסאונד ישתנה...

אני בכל מקרה בספק, כי הסאונד השתפר רק כשלחצתי על הפלסטיק שתפוס למגנט, לדעתי כמו שאמרת לי בתראד הקודם, נראה לי משהו הלך בפנים.....

תודה על ההתערבות בנושא אנטולי.

פורסם
  • מחבר

טוב רציתי רק להוסיף,

במקרה הסתכלתי על האוזניות הישנות וראיתי שהמעטפת סביב המגנט הפנימי רוטטת עם הבאס,

יכול להיות שהפגיעה היא בעיגול הזה הפנימי ליד המגנט?

פורסם

לא הבנתי על איזה חלק אתה מדבר. אבל החלק היחיד שאמור לזוז הוא הממברנה וכדאי להיזהר לא לפגום אותה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

בדיוק על זה אני מדבר :-[

העיגול הזה סביב המגנט שרוטט בזמן הבאס נראה כמו הממברנה של רמקול רגיל...

ומשום מה הוא זה שעושה את הרעשים...לדעתי הממברנה פשוט נקרעה.. (לא ראיתי סימן לכך עם פנס או משהו, אבל ברגע שנגעתי בממברנה בעדינות שמתי לב כי יש שינוי בקריעות במוזיקה.

טוף אני מבין שפה אין סיכוי להחלמה, אז נוותר..

פורסם

אתה רציני או מה?! ברור שהוא יזוז ויעשה צלילים, בשביל זה הוא שם. ובטח שכשתיגע בו הוא יעשה רעשים מוזרים, תקווה שבכלל לא דפקת אותו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לא אנטולי,

אני מתכוון שהרעשים המוזרים! הקרועים מגיעים משם! וכשנגעתי בממברנה (ממש בעדינות) הם נחלשו קצת.. מה שאומר שהממברנה היא שנפגעה מלכתחילה לא??

פורסם

לא בהכרח.

בכל מקרה, זה משהו שבלי לראות, וייתכן ואף בלי לבדוק פיסית אי אפשר לעזור לך.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הבנתי,

אני אקח אותם לאיזו מעבדה בב"ש בזמן פנוי..

תודה על העזרה אנטולי! :)

פורסם

אתה לא יכול להעלות תמונות פשוט?

'כל מקרה, אל תקנה אותן חדשות -יש יותר טובות בהרבה.

פורסם
  • מחבר

מצלמה כרגע אין לי אחי..

בכל מקרה ראיתי שהבעיה היא מכיוון הממברנה...מעצבן בטירוף..כשאני לוחץ את האוזניה לאוזן באמצע מוזיקה הרשרוש נעלם! אבל כשאני עוזב...חוזר החרחורים בבאס..!

בכל מקרה נראה לי שאוסיף 200 שקל ואקח את הדגם הזה DJ1200 של טכניקס...נראה טוב והמליצו לי עליהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים