עבור לתוכן

מישהו יודע היכן ניתן להשיג מתאם לכרטיס ATI VIVO לחיבור טלוויזיה?

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

יש לי שני כרטיסים שצריכים את הכבל הזה, אבל רק כבל אחד. ניסיתי לבדוק בחנויות מחשבים ברשת ובלוחות יד שנייה, אבל לא הצלחתי למצוא כבל כזה. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הכבל?

הכוונה היא לכבל שבצד אחד מתחבר לחיבור בכרטיס מסך (החיבור שנראה כמו SVIDEO) ובצד שני יש לו יציאת וכניסת SVIDEO ויציאה וכניסה של קומפוסיט.

תודה,

Anatoli.

פורסם

שים תמונה , יש מצב שיש לי את המתאם הזה.

פורסם
  • מחבר

http://www.svideo.com/6110018100.html

יש גם אחד זהה לחלוטין שבו כל החיבורים שחורים (לא 2 שחורים ו-2 צהובים), זה אותו הכבל בדיוק.

Anatoli.

פורסם

זה לא מה שיש לי בכל אופן היה לי את הכבל הזה בעבר ואני זוכר שקניתי אותו בחנות אלקטרוניקה אתה יכול למצוא אותו גם ב ACE.

פורסם
  • מחבר

אתה סגור על זה שאפשר לרכוש אותם ב-ACE?!

אם כן זה יחסוך לי כאב ראש גדול.

Anatoli.

פורסם

בצד אחד הוא מתחבר לכרטיס מסך והצד השני זה בננה(rca) שמוציא תמונה לטלויזיה נכון?..

את הכבל הזה יש ב100 % בACE אלה אם כן חסר להם במלאי , שתדע שזה לא כבל זול בסביבות ה50 שקל תלוי באורך וכמובן באיכות יש הרבה סוגים ואיכויות שונות לכבל הזה.

ודרך אגב זה לא רק לATI זה לכל כרטיס מסך שיוצר ב3 שנים האחרונות יש את היציאה הזאת(דומה קצת לחיבור של העכבר והמקלדת).

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהתבלבלת. אתה מדבר על מתאם מ-SVIDEO ל-RCA. אני צריך משהו אחר שיתאם מהחיבור של ה-VIVO לחיבור SVIDEO.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

זה גם לא זה :)

מה שאני צריך זה מה שיש בתמונה שבקישור שצירפתי. זה חיבור אחדד לכרטיס וארבעה בצד שני.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים