עבור לתוכן

שאלה לגבי מכניקת heat pipes (שלום !)

Featured Replies

פורסם

לפני הכל... אני חדש כאן (גם זה קורה) :kopfpatsch:

אני מצטט משהו מהאתר, שנכתב בביקורת על הגוף קירור למעבד החדש שלthernmalight - ה120: "במבט ראשוני, הפרט הראשון הבולט לעין ב-Ultra 120 eXtreme (מעבר לציפוי הניקל, המשרה תחושה עתידנית משהו) הוא כמות צינורות החום אשר יוצאת מן הדופן שלו. מבסיס גוף הקירור יוצאים שישה צינורות חום מכופפים לצורת U, היוצרים באופן פרקטי 12 צינורות חום. כיפוף הצינור יוצר לו הלכה למעשה שני קצוות המשמשים לעיבוי נוזל הקירור הנמצא בתוכו"

השאלה שלי היא...

יש בצינוורות חום נוזל קירור ??!?!?!?!?! נזמע לי ממש לא הגיוני האמת... הייתי שמח לגלות שאני טועה וללמוד משהו חדש...

פורסם

שלום, ברוך הבא לאינטרנט, אתה תגלה בזמן שיטוטיך כאן, שיש אתר נפלא שנקרא GOOGLE המכיל תשובות לרוב השאלות.

בנוסף, אתה תמיד יכול לבדוק בעוד אתר נפלא הנקרא WIKIPEDIA אבל שים לב, לא כל מה שכתוב שם נכון.

אבל, רק כדי להקל עלייך, הנה לינק:

http://en.wikipedia.org/wiki/Heat_pipe

:lol: :lol: :lol:

פורסם

ברוך הבא לפורום :)

שנה בבקשה את הכותרת לאחת שתתאים לחוקי הפורום.

חוקי הפורום

. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

ולשאלתך :)

צינורות החום מכילים בתוכם חומרים שונים. (זה משתנה לפי הצורך)

The materials chosen depend on the temperature conditions in which the heat pipe must operate, with coolants ranging from liquid helium for extremely low temperature applications (2–4 K) to mercury (523–923 K) & sodium (873–1473 K) and even indium (2000–3000 K) for extremely high temperatures. The vast majority of heat pipes for low temperature applications use some combination of ammonia (213–373 K), alcohol (methanol (283–403 K) or ethanol (273–403 K)) or water (303–473 K) as working fluid.[/quote

פורסם

פותח התרד העקרון של "צינורות חום" פשוט..יש בתוך הצינור "נוזל קירור" כגון מים מזוקקים/כוהל וכו..

ברגע שקצה אחד של הצינור מתחמם אותו נזול הופך לגז ונמשך בעצם אל הקצה הקר...כאשר הוא מגיע לאותו קצה קר הוא הופך שוב לנוזל..וחוזר חלילה.. ;D

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים