פורסם 2008 באפריל 617 שנים היי! רציתי לדעת אם אני באוברקלוק ואני יושב על המחשב כמה שעות בלי לשחק ,רצוי לבטל אותו ולהחזיר לסטוק?? :s05: ואם כן אז למה? תודה רבה
פורסם 2008 באפריל 617 שנים לא צריך לבטל כשאתה לא משחק זה לא הורס את הכרטיס זה ההפף כשאתה משחק זה יכול להרוס משהו כי כשאתה לא משחק הכרטיס לא מתאמץ ולא מתחמם אבל כשאתה משחק הכרטס כן מתחמם תגיד זה נראה לך הגיוני לעשות כמה פעמים OC ביום?
פורסם 2008 באפריל 617 שנים מחבר לא צריך לבטל כשאתה לא משחק זה לא הורס את הכרטיס זה ההפף כשאתה משחק זה יכול להרוס משהו כי כשאתה לא משחק הכרטיס לא מתאמץ ולא מתחמם אבל כשאתה משחק הכרטס כן מתחמם תגיד זה נראה לך הגיוני לעשות כמה פעמים OC ביום? למה?? אתה מתכוון להודעה הקודמת שלי? זה היה בקשר לאוברקלוק למעבד של חבר שלי.
פורסם 2008 באפריל 717 שנים התכוונת לOC למעבד ? חשבתי לכרטיס מסך אם זה חבר שלך שאל אז תגיד לו שאין צורך להחזיר לסטוק
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מחבר למה?? אתה מתכוון להודעה הקודמת שלי? זה היה בקשר לאוברקלוק למעבד של חבר שלי. לא הבנת , : הדיון הזה קשור אליי, והוא בקשר לאוברקלוק לכרטיס מסך. הדיון האחר שפתחתי הוא לחבר שלי ,והוא קשור לאוברקלוק למעבד, (למרות שלא עונים לי שם ???) ותודה על התשובה ,הבנתי.
פורסם 2008 באפריל 717 שנים אני לא כ"כ מבין... אבל זו מסכנה שהסקתי.כרטיסי חדשים יותר עושים לעצמם DOWNCLOCK כאשר הם לא מריצים משהו תלת-מימדי (משחק), אז המסכנה היא ששינויים דחופים בתדרים לא כ"כ מזיז להם... אז כע, לדעתי מומלץ להוריד את ה OC, זה סתם מחמם את הכרטיס.זה לא תקף לגבי מעבדים, ד"א.
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מחבר אני לא כ"כ מבין... אבל זו מסכנה שהסקתי.כרטיסי חדשים יותר עושים לעצמם DOWNCLOCK כאשר הם לא מריצים משהו תלת-מימדי (משחק), אז המסכנה היא ששינויים דחופים בתדרים לא כ"כ מזיז להם... אז כע, לדעתי מומלץ להוריד את ה OC, זה סתם מחמם את הכרטיס.זה לא תקף לגבי מעבדים, ד"א.אתה רציני?אבל האמת היא ששמתי לב שהטמפ' של ה GPU לא משתנה כשהוא באוברקלוק ממש אולי מעלה או שתיים (כשהוא לא במאמץ).
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מחבר לא הבנתי מה רצית לא התכוונתי לדיון קודם התכוונתי לדיון הזה אה אוקי.למה כמה פעמים אפשר לעשות אוברקלוק?כי אני אפסיק ואפעיל כל פעם?זאת הכוונה<?
פורסם 2008 באפריל 717 שנים שאלת אם צריך להוריד את הOC כשלא משחקים נכון ?אז אמרתי שזה לא הגיוני אם תרצה לשחק לעשות OC אחרי שאתה לא משחק ולהחזיר לנורמל ואז שוב לעשות OC בשביל לשחק ואז שוב לבטל תשאיר אותו בOC וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.