עבור לתוכן

בקשר לLCD 32 (קניה) תקציב 3-3וחצי אלף..

Featured Replies

פורסם

היי

רציתי לשאול איך המסכי טלוויזיה של PROVIEW טובים ?

כי ראיתי אצל אחד טלוויזיה 32 אינץ והתמונה הייתה כזאתי חדה! ממש הטלוויזיה הוציאה כזאת איכות שהתפעלתי איך זה ממש טלוויזיה איכותית ממה שראיתי , והיא עולה 3,000 שקל (אין לי ת'דגם במדויק אבל זה טלוויזיה מהסדרות החדשות בערך)

אז איך הטלוויזיות שלהם אמינות טובות אין פקים וכו' יש לכם מושג ?

וגם על הדרך אם אפשר המלצה לטלוויזיה טובה בתקציב הנ''ל.

פורסם

השאלה עם איזה מקור ראית, אם שמו לך סרט HD אז ברור שתראה איכות מדהימה.

אם שמו לך תוכן אחר מהמחשב שלא בהכרח HD, איזשהו DVDRIP או הקלטה אחרת ברמה, שוב פעם זה עדיין יותר ממה שתקבל מהשידורים של YES\HOT.

אם שמו לך שידורי טלויזיה וראית ממש ממש חד, אז שיבושם לך, לך על הטלויזיה (ועל בדיקת עיניים בדרך).

בכל אופן הטלויזיות של פרופיו ומאג (אותם טלויזות אגב), הם סבבה של VALUE, נותנים תמורה לא רעה למחיר שלהם,

הם ממש לא ברמה להתחרות עם השמות הגדולים, אבל מצד שני אם מחפשים בכוח לחסוך כסף אז הם פשרה לא רעה.

פורסם
  • מחבר

יואי מצטער שלא עניתי לא יכולתי...

אז ככה השידורים אממ.. רגיל לא סרט או משהו זה היה שידור רגיל בערוץ רגיל לחלוטין וזה היה יס וראו חד משהו לא נורמלי לא יודע נראה לי שהטלוויזיה פשוט איכותית מאוד לפי מה שראיתי בעיינים

אז אתה אומר שהחברה הזאת טובה בכללית אין להם בעיות אתה מבין קצת בחברה הזאת יש לך ניסיון איתם? כי אני לא רוצה לקחת חברה לא מוכרת יחסית או לא טובה אתה מבין עדיף להוסיף עוד קצת ולקחת כבר משהו יותר טוב אתה יודע לא קונים כל יום טלוויזיה זה יהיה לחדר שלי ואני רוצה משהו טוב, אני גם יחבר אותה למחשב כנראה זה יותר כאופציה אז.. וגם כמובן שהיא תיהיה טובה בשידורים ביס יש לי יס בבית

אז מה ההמלצה שלך התקציב בערך 3 -3וחצי אלף לא יותר..

פורסם

פרוביו (מאג) בסדר גמור, נותנים פייט טוב לשאר חברות הביניים שבטווח מחיר שלהם, אבל קח בחשבון שהם עדיין פחות מומלצים מהחברות הגדולות.

בתקציב שלך אין יותר מידי אפשרות, אולי תצליח להוציא במרכזים את ה- LG 32LC43 או HITACHI 32A01 .

אם תצליח להוציא במרכז את הטושיבה 32A3500 בתקציב שלך לדעתי זאת תיהיה הבחירה הכי מוצלחת (רק קח בחשבון שהיא חלשה בקטע של הזוויות צפיה).

לשידורי יס\הוט\DVD הבחירה הכי טובה ב32" זאת הפלזמה (לא LCD) של LG, דגם 32PC5\PC51, אבל קח בחשבון שהם ממש לא מומלצות לחיבור למחשב ולתכני HD.

פורסם
  • מחבר

מכרזים איזה מכרזים אני רוצה ללכת לחנות אני לא מעונין במכרזים גבר..

אז בקיצור אני לא יודע מה לעשות נראה לי בסוף אני ילך על PROVIEW וזהו ממה שנראה לי עכשיו :-\ אין עוד הרבה אפשרויות סך הכול הטלוויזיה הציגה תמונה מצוינת אני חייב להודות , אבל אני מפחד מתוצאות עתידניות כגון: תקלות למרות שיש אחריות אבל אני לא מצפה שהיא תתקלקל או משהו דומה אתה מבין.. אז לא יודע מה לעשות..

פורסם

מבחינת תצוגה אני לא חושב שיש לך מה לדאוג, אם נהנת מהתמונה שהיא מפיקה מ PAL\NTSC אז אין סיבה שתתאכזב מחיבור VGA\HDMI - רק תוודא לפני הקניה שבאמת אפשר להגיע איתה ל 1360X768 בחיבורים האלה - חשוב מאוד.

מבחינת שירות, אתה יודע מי היבואן שלהם? (ואם בכלל הם נמכרות בארץ מיבואן רשמי או יבוא פרטי כמו י.שלום ?).

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני מודה לך שאתה מהעייץ לי ושאתה עוזר תודה באמת..

ולגבי הטלוויזיה סתם חיפשתי בזאפ על PROVIEW וראיתי שם טלווזיה בדיוק כמו שראיתי בחנות הזאת שמוכרים ת'טלוויזיה ולפי כמה תגובות של אנשים בזאפ אומרים שיש לה מריחות , שאני הסתכלתי לא היה משום מה.. ומה גם הסתכלתי בנתונים שלה בזאפ ואין לה כניסה HD ראדי שזה החיסרון הכי גדול! אולי מה שראיתי בחנות זה דגם טיפה שונה עם כניסה HD לא שאלתי.. (שכחתי) אז לא יודע אבל כמו שהיא נראת בתמונה בזאפ גם בחנות היא נראת אותו טלווזיה אז יש מצב שזאת הטלוויזיה למרות שאני לא יודע ת'דגם

אבל אני מוותר עליה לא נראת לי בקיצור עדיף כבר לקנות טושיבה או LG טלוויזיות יותר טובות

ראיתי בזאפ את LG 32LC43 איך הטלווזיה הזאת וגם הטושיבה A3500 לפי הנתונים היבשים ה-LG הרבה יותר מתקדם וטוב.

פורסם

שתיהם טלויזיות מעולות עם תג מחיר משתלם מאוד.

החסרון של ה-LG זה זליגת אור (רואים את זה בעיקר בחדר חשוך ובתצוגה כהה מאוד\שחורה).

החסרון של הטושיבה זה זוויות הצפיה הצרות שלה.

אבל שתיהם נותנות תמונה יפה מאוד ותמיכה ב HD, אמינות וכל מה שמצפים מהמותגים האלה.

לשתיהם אין תמיכה ב NATIVE RATE \ PIXEL MAPPING אז החיבור למחשב יהיה טוב אבל לא מצויין אם אתה פרפקציוניסט תצטרך להשקיע יותר בסמסונג\בסדרת C של טושיבה או בהיטאצי (שאני אישית קצת פחות אוהב אבל אין ספק שנחשבת לטלויזיה מעולה).

פורסם
  • מחבר

הבנתי שב-LC53 LG יש זליגות אור (למרות שיש לנו בבית LC53 37 ואצלנו אין שום זליגות אור (נראה לי שזה העניין של מזל)

בכל מקרה 3-3וחצי 4 אלף זה גג נראה לי התקציב נראה כבר אני לא בטוח כי זה יכול להשתנות אבל בסדר שאני יהיה בחנות אני כבר יראה טלוויזיות ונחליט על דגם כי איך אומרים מראה עיניים שווה אלף מילים :P אז כבר נחליט..

טוב אני מודה לך על ההעזרה וזהו אפשר לסגור ת'דיון הזה אני חושב.. :)

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים