פורסם 2008 באפריל 617 שנים רמקולים חמודים כאלה, רצוי שתהיה כניסה לאוזניות ומיקרופון... אני די מבין בזה, עכשיו חשבתי ללכת על ה Altec Lansing VS2421 ב310 שקל מ KSP. שמעתי שיש בעיות עם הכיוון איתם ( ששומעים ברמקול ימין יותר חזק מרמקול שמאל ודברים כאלה ) מישהו יכול להצדיק ? יש אופציות יותר טובות במחיר ? תודה :-*
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מחבר עשיתי משהו לא טוב שאני לא מקבל פה יחס..?אני רואה כבר לא מעט כניסות בלי תגובות.
פורסם 2008 באפריל 717 שנים תחכה קצת אף אחד לא עובד פה ו22 ציפיות זה לא הרבה עשיתי משהו לא טוב שאני לא מקבל פה יחס..?כן לא עשית חיפוש יש הרבה המלצות על רמקולים ב400 שקל והייתה רואה שהכי ממולצים זה הATP3 אבל אין יציאה לאוזניות הרמקולים שאתה מדבר אליהם אלה רמקולים די חדשים שמעתי אותם פעם אחת ויש להם איכות טובה הם כאילו "המחליפים" שלATP3 לא נראה לי שיש בעיה ברמקולים ששומעים חזק יותר מצד אחד האיכות של שתי המערכות הלאה זה בערך אותו הדבר אתה תהנה גם מה וגם מזה חשוב לך אוזניות אז תיקח את הAltec Lansing VS2421
פורסם 2008 באפריל 717 שנים לי אישית יש את ה-Inspire 2500 של Creative כבר כמעט 3 שנים, ואני מרוצה עד הגג.יש להורים שלי את ה-JBL Creature בחדר, ותאמת לא ממש התלהבתי מהם.אבל אין ב-Creative חיבור לאוזניות, וגם לא שמעתי את הAltec Lansing?
פורסם 2008 באפריל 717 שנים גם לי היו פעם הרמקולים הלאה Inspire 2500 רמקולים מעולים אבל אין מה להשוות אותם לATP3 וגם לא מצאתי את Inspire 2500 בזאפ
פורסם 2008 באפריל 717 שנים לא ממליץ על VS2421בעייה חמורה של רעשי רקעhttp://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=691670
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מחבר אוקיי... די השתכנעתי.מישהו יכול למצוא ביקורת שמשווה בין הרמקולים האלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.