פורסם 2003 במאי 222 שנים קניתי את המסך לפני כשנתיים ולפני כשבוע התחילו בעיות מוזרות - גודל המסך משתנה/רוצד באופן קבוע, הבהירות משתנה כל פעם במעט, לעיתים נשמע קליק (כמו של degaus) והמסך נמתח מאוד ואז חוזר למצבו הרגיל, וכדומה... מישהו נתקל בבעיות דומות?מה אפשר לעשות? לדעתי יש אחריות של 3 שנים למסך אבל החנות בה קניתי נסגרה... לאן אני יכול לפנות ומה אני צריך להציג להם? או לחילופין, כמה לשלם.. ?תודה
פורסם 2003 במאי 222 שנים יש לי את המסך הזה... אצלי הוא כמו סוס דלוק כבר 4 שנים אצלך המסך שלך מקולקל ואתה חייב לקחת אותו ליבואן..יש לך אחריות יבואן שלוש שנים.אני ממליץ לך לפנות ישירות למעבדת היבואן שנמצאת בכפר סבא - חברת ח.י מחשביםhttp://www.hye.co.il/
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר יש לי את תעודת האחריות אבל היא לא חתומה ולא שלחתי את הספח אליהם. מה גם שאני לא חושב שיש לי את החשבונית...האם יכולים לעשות לי בעיות בגלל זה? או שהם יכולים לזהות את המסך ע"פ המספר הסידורי?
פורסם 2003 במאי 322 שנים גבר לפי דעתי אם אין לך לא חשבונית ולא תעודת אחריות חתומה עלידי החנות שממנה רכשת את המסך אזי לתעודה הזאת אין שום תוקף ושוב זה לפי דעתי חוץ מזה , אם תרצה טלפון של טכנאי טוב יש לי כמה שיוכלו לבדוק ולתת לך חוו"ד מקצועית בעניין .אם אתה מעוניין פנה אלי בEMAIL .
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר יש איזשהי תוכנה שאני יכול להריץ כדי לבדוק את המסך? כמו למשל תוכנות לבדיקת כרטיס גרפי - יש משהו למסכים?אולי כך לפחות אדע מה בערך הבעיה בו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.