עבור לתוכן

מתלבט האן לקנות זכרון, אם כן איזה, או האם להשאר עם התצורה הנוכחית.

Featured Replies

פורסם

בקצרה, ברשותי סטיק אחד של זכרון די גנרי (מוזל) של 128MB 266mhz ועוד סטיק של 256MB 266mhz של קינגסטון (שניהם DDR מן הסתם).

המחיר של 256MB DDR כרגע לא גבוה מדי ואני חושב על למכור את הסטיק של מוסל, להוסיף כסף ולקנות עוד סטיק של קינגסטון, זהה לנוכחי (אותם התזמונים).

ההתחבטויות הן כדלקמן:

1. האם בכלל שווה לי לעבור ל512? ז"א הפרש הביצועים בין 352 לבין 512 משמעותי? כי אני חש שיש מקום לשיפור כשאני משתמש במערכת.

2. אם אני קונה זכרון 256MB האם כדי לי בהכרח לקחת את הקינגסטון כדי שהיו לי שני זכרונות תואמים או אולי עדיף לקנות משהו זול יותר (כנראה גנרי)? או שאולי יש משמעות בביצועים בשני סטיקים זהים.

המערכת: לוח גנרי 266mhz.

Athlon XP 2000+.

תודות מראש.

פורסם

אוקי אז ככה אתה תרגיש הבדל בביצועים לא כזה משמעותי אבל תרגיש... ומומלץ שיהיה מאותו הדגם ומאותו הסוג....

פורסם

תקנה ותעבור ל512!!!

אם יש לך WINDOWS XP אתה ממש תרגיש בהבדל.

פורסם

לא חובה שיהיו מאותו סוג אבל באמת מומלץ 512 זכרון על XP.

פורסם

תשאיר את ה 128 ותקנה עוד 256

במחירים של היום זה זול מאוד ואני מאמין ש XP תדע לנצל את כמות הזיכרון שתהיה לך

פורסם

שיהיה לו 384MB RAM? אם כבר אז כבר.

סטיקים של זכרון זהים זה דבר אופטימאלי כי אז הביצועים יהיו טובים יותר בגלל שהזכרונות לא יגבילו אחד את השני במקרה של תזמונים ומהירויות. בגלל זה אני ממליץ לך להשאיר את ה 256MB RAM של קינגסטון ולהוסיף עוד אחד זהה, לדעתי זכרונות זה משהו שצריך להשקיע בו טיפה יותר.

פורסם

אם אתה רוצה ללכת עד הסוף תקנה שני סטוקים של 512 במקום מה שיש לך זה יחזיק לך שנים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים