פורסם 2008 באפריל 617 שנים היי, חבר שלי מחול אמר לי שהוא רוצה שאני יביא לו שירי רוק ישראליים וגם טיפה מחול... אז תנו לי המלצות לשירים הכי טובים של רוק שיש לנו.. תודה מראש.
פורסם 2008 באפריל 617 שנים רוקפור - האלבום האיש שראה הכל. אלבום משובח.פורטיסחרוף - תכלס כמעט כל מה שתוציא לו...ניצוצות, אין קץ לילדות, מפנה מקום, בואי הבייתה.
פורסם 2008 באפריל 617 שנים מוניקה סקסמכשפותריר (כן הייתה פעם להקה כזאת לדיסק אחד בלבד לצערי.)חלק מהשירים של מופע הארנבות של ד"ר קספר(חלקם פנק או גרוב אם זה משנה לך)איפה הילד עם שני הדיסקים הראשונים הטובים שלהם.השפן הנכון( אם אתה מחפש משהו יותר ניסיוני)חלק מהשירים של נקמת הטרקטור.תמוז והצ'רצ'ילים אם אתה מחפש דברים יותר ישנים משנות ה-70.יש המון.תן משהו יותר ספציפי מבחינת זמן וסגנון.
פורסם 2008 באפריל 617 שנים מחבר אין לי יותר ספציפי...רוק ישראלי הוא ביקש..תגידו הדג נחש,סינרגיה שני אלו מתאימים?
פורסם 2008 באפריל 617 שנים אין לי יותר ספציפי...רוק ישראלי הוא ביקש..תגידו הדג נחש,סינרגיה שני אלו מתאימים?סינרגיה זה רוק פופ לילדות בנות 12.
פורסם 2008 באפריל 617 שנים בנזין שלום חנוך יהודה פוליקראביב גפן(חלק...)מחזק משינה(אהובתי..) וכנסיית השכל(מומלצת האוטוביוגרפיה החדשה)כוורת(לא רוק קלאסי אבל בכ"ז)אי אפשר בלי אריק איינשטיין (לא רוק נטו אבל הרבה דברים אחרים)אלג'ירברי סחרוףהחברים של נטאשההחלונות הגבוהים(יותר פופ משובח.. הלהקה הכי טובה בארץ אי פעם לדעתי...)וכאלו שהם לא רוקמאיר אריאלאהוד/מאיר בנאישלמה ארציגם לרי גינת יש כמה לא רעיםמוש בן אריאריק לביא ריטהיוסי הנאיאתניקס(מומלץ)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.