פורסם 2003 במאי 222 שנים יש לי אחד של samsung 2700 256MB DDR ואחד של GEIL256MB 3200DDRערכתי והוספתי...מעבד axp2400לוח epox8rda+
פורסם 2003 במאי 222 שנים הרושם המוטעה שיצא להרבה אנשים בעולם על גייל מראה כי בכמה מערכות זה באמת לא השתלב טוב, אז מה גם הקורסאייר והטווינמוס לא פעלו על חלק ממערכות הamd אז לא קונים אותם? אומרים שהם לא טובים?אני האמנתי לזה גם, עד שבחנתי בעצמי את הgeil ultra 3200וgeil ultra platinum3500 שאיתו נשארתיעם אף אחד מהסטיקים לא היית לי בעיה.ואף השוותי את ה3200 לקורסאייר 3200 והם עלו עם תוצאות זהות לחלוטין!אז בבקשה לפני שאתם סתם אומרים דברים , תבדקו אותם.
פורסם 2003 במאי 222 שנים אני קיבלתי רושם מוטעה על ה-GEIL מהאנשים שכתבו תגובות רעות בפרום אתה צודק בזה שלא לקחתי את העניין לידיים ושלא בדקתי ...
פורסם 2003 במאי 222 שנים התשובה היא כןשניהם לא משהואבל אם היית לי בחירה הייתי הולך על הגייל למרות שזה לא אולטרה זה יפגין ביצועים יותר טובים מ166 באס וגם יותר טובים מהסמסונג באובר קולק
פורסם 2003 במאי 222 שנים אולי פשוט תנסה בעצמך?חחחחחחח... LoL שיבי צודקשני הסטיקים בהשג יד, אז פשוט תבחן אותם מה יכול להיות יותר מבטיח מבדיקה ראש בראש?
פורסם 2003 במאי 222 שנים הרושם המוטעה שיצא להרבה אנשים בעולם על גייל מראה כי בכמה מערכות זה באמת לא השתלב טוב, אז מה גם הקורסאייר והטווינמוס לא פעלו על חלק ממערכות הamd אז לא קונים אותם? אומרים שהם לא טובים?אני האמנתי לזה גם, עד שבחנתי בעצמי את הgeil ultra 3200וgeil ultra platinum3500 שאיתו נשארתיעם אף אחד מהסטיקים לא היית לי בעיה.ואף השוותי את ה3200 לקורסאייר 3200 והם עלו עם תוצאות זהות לחלוטין!אז בבקשה לפני שאתם סתם אומרים דברים , תבדקו אותם.צר לי לפוצץ לך את הבועה !בבקשה אל תגיד את השם גייל וקורסייר באותו משפט !ברור שבאותו באס הם יבצעו אותו דבר כי זה אותו באס ותזמונים זהים ,מה קורה בהמהרה זה סיפור אחר לגמרי .תיקח איזה גייל שאתה רוצה ותעמיד אותו מול XMS 3200LL ותראה איך הוא נשאר מאחור .הסיבה היחידה שאנשים קונים את הגייל (סיבה מוצדקת) זה שהוא עולה כמעט חצי.לגבי השאלה על הסמסונג וגייל -שניהם לא משהו ושניהם לא יתפקדו טוב בהמהרה ,לכן אני מציע לך לקחת את הזול מהשניים.
פורסם 2003 במאי 222 שנים צר לי לפוצץ לך את הבועה !בבקשה אל תגיד את השם גייל וקורסייר באותו משפט !ברור שבאותו באס הם יבצעו אותו דבר כי זה אותו באס ותזמונים זהים ,מה קורה בהמהרה זה סיפור אחר לגמרי .תיקח איזה גייל שאתה רוצה ותעמיד אותו מול XMS 3200LL ותראה איך הוא נשאר מאחור .הסיבה היחידה שאנשים קונים את הגייל (סיבה מוצדקת) זה שהוא עולה כמעט חצי.צר לי לאכזב אותך בחנתי את שניהם עד הסוף corsair 3200 לא LL אבל זה לא מה שחשוב כרגעשניהם הגיעו לבאס יפה של 215 ויותר מזה שניהם עיבדו יכולת יציבות כי נבדקו בלוח nf7 rev 1.2אז בבקשה אני אומר לך את זה במסר פרטיבבקשה אל תגיד דברים על סמך כתבות וכו'. תגיד אותם על סמך התנשאות אישית!!!דבר שלי יש כאן .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.