עבור לתוכן

צריך עזרה ב-OC לזיכרון (256 SD RAM)

Featured Replies

פורסם

לוח ASUS A7A266

זיכרון 256MN SD-RAM

אני לא מבין גדול ב-OC אבל קראתי פעם פה ושם על זה, אם תסבירו לי בקצרה או תפנו אותי למאמרים טובים או לדיונים שעשויים להוסיף לידע שלי בנוגע ב-OC לזכרונות זה יהיה טוב :)

תודה.

פורסם

לוח ASUS A7A266

זיכרון 256MN SD-RAM

אני לא מבין גדול ב-OC אבל קראתי פעם פה ושם על זה, אם תסבירו לי בקצרה או תפנו אותי למאמרים טובים או לדיונים שעשויים להוסיף לידע שלי בנוגע ב-OC לזכרונות זה יהיה טוב :)

תודה.

מאז שעניתי על השאלה שלך בפורום "חומרה" ציפית שתשאל את זה, מה שאתה הולך לעשות לזכרונות זה לא OC אלא Tweaking, אתה תעשה להם OC אם אתה תעלה את מהירות האפיק הכללית של הלוח שלך(FSB).

אם TWEAKING זה מה שאתה רוצה במקום בBIOS שלך שאתה מגדיר את הזכרונות(אני חושב שזה תחת CHIPSET וADVANCED CONFIGURATION), אתה צריך לבחור Manual ולא Auto, כי אתה צריך להגדיר כל הגדרה בנפרד.

ההגדרות האופטימאליות לSDRAM צריכות להיות:

Cas: 2

Ras :2

Ras to Cas: 2

4K Interleave: Enabled

Fast R-W Turnaround: Enabled

Ma Wait State: hi

לגבי שלוש ההגדרות האחרונות, אני יכול לומר לך, כמעט בודאות, שבלוחות של אסוס אין לך אפשרות להגדיר אותם אחד אחד, אלא אתה יכול לעשות ENABLE לכולם במכה אחת, כשאתה בוחר Ram Preformance או משהו כזה אתה צריך לבחור Optimized. וזה עושה ENABLED לשלושת הדברים האחרונים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ככה, לגבי שלושת ההגדרות הראשונות, לא היה רשום שם ממש 2, היה רשום 2T וכאלה... מקווה שזה מה שהתכוונת.

לגבי שלושת האחרונות, לא היה לי אותן, היה לי רק את זאת עם ה"MA", האופציה הייתה: ...SDRAM MA והיה לי לבחור בין FAST ל-NORMAL, ה-FAST היה מסומן אז השארתי אותו כי HI (שרשמת) נשמע כמו FAST ;)

היה לי שם גם SDRAM Cycle Time tRAS והאופציות הן או 7T או 6T, לא נגעתי בזה כי לא רשמת על זה כלום.

זהו.

באתי למחשב, הרצתי את 3DMark, הפעם ללא מיליון תוכנות רצות ברקע ולאכזבתי גיליתי תוצאה של 2670 לעומת 2622...

אולי אני אעשה OC לזיכרון וזהו?

מאווררים לא חסר לי אז אני אוכל גם להתקין מאוור 80 מ"מ (זה מה יש) מתחת לצ'יפ של ה-GPU...

דבר איתי אם זה כדאי.

תודה.

פורסם

ב3dmark2001 לא תראה שום הבדל בתוצאה אחרי מה שעשית.......

תוריד sandra לזיכרון ותסתכל את ההבדל של לפני ואחרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים