עבור לתוכן

לפני קניית כרטיס מסך-התלבטות+ביצוע OC ל-9800GTX/למעבד-קניית מחשב בימים הקרובים!!

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני בדילמה לפני קניית כרטיס מסך, התיכנון שלי היה לקנות 2X98GTX אבל הבעיה נעשתה יותר מעניינת בגלל

הידיעות/שמועות על כך שישתחרר שכרטיס עם ה-GT200 ישתחרר לקראת סוף יוני או סוף השנה, או משהו אחר שהוא לא הדור הבא.

התכנון שלו עומד בעינו משום שאין לי חשק עוד להמתין אפילו עוד חצי שנה/רבעון לכרטיס חדש ולכן אני רוצה לסחוט כמה שאפשר מהמערכת שלי

על מנת שתשאר חזקה לפחות שנה וחצי~.

עכשיו עומדות כמה אפשרויות:

1. לבצע OC קיצוני לשני הכרטיסים, השאלה האם השיפור יהיה משמעותי (לא מצאתי בנצ'ים) והאם זה שווה את ההמאמץ והכסף?

2. ראיתי את זה http://www.skypc.co.il/default.asp (אני מקווה שאני לא עושה פרסומת, אם זה לא בסדר אני אוריד את זה)

דבר נחמד מאוד. מדובר באוברקלוק רק למעבד (Q9450), השאלה אם הביצועים במשחקים ישתפרו? באיזה עבודה במחשב אני ארגיש שיפור?

3. הצעה אחרת שלא חשבתי עליה? (GX2?)

*חשבתי על אפשרות לשלם כסף על שירות אוברקלוק מאשר להסתכן על ההתחלה ולעשות את זה על כרטיס חדש,

הבעיה שזה ייצא לי המון כסף ל-2 כרטיסים.

תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 18:03:21

אני שוב מבקש עזרה, אני לפני קניית מחשב ביומיים הקרובים וזקוק לייעוץ, כל עצה תעזור לי להחליט.

אני מתלבט אם לקנות שני כרטיסי מסך 9800GTX או לקנות 9800GX2 אחד ולבצע בו OC.

אני רוצה לשמוע את דעתכם אם 2X98GTX OC ייתן לי שיפור משמעותי שמצדיק את ה-OC

במידה וכן מה מתאים יותר לאוברקלוק או בכלל: XFX או Leadtek ?

תודה.

עריכה: אני ממש לפני קנייה והחלטתי ללכת על 2X98GTX ללא OC, מה אתה אומרים? זקוק לעזרתכם בדחיפות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים