עבור לתוכן

ארה"ב מציעה לישראל להיטמע בתוכה ולהיחשב אחת ממדינות הברית...

Featured Replies

פורסם

פלוקסטר, תגיד את האמת, אתה מסטול?

עלק ארה"ב תצרף אותנו אליה :lol: זה היה אחד חזק...

יש שני דברים שמונעים את זה: הם לא רוצים אותנו כחלק מהם, ואנחנו לא רוצים אותם כחלק מאיתנו.

איך בכלל חשבת על הרעיון המפגר הזה? אנחנו מדינה ריבונית. זה יותר חשוב מהכל. אתה יודע מה יקרה אם זה יקרה? ארה"ב תיקח את כל א"י. וזה אומר, גם אותנו וגם את הערבים. גם את יש"ע... זה אומר, שיהיה פה רוב ערבי תוך פחות מ2 דורות.

זה משהו שאנחנו בחיים לא נסכים לו, ואם נסכים לו אז אנחנו הומואים. :-[

• תגובות 44
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב די הוא אמר היפותטי, תפסיקו לרדת על הבחור.

"זה משהו שאנחנו בחיים לא נסכים לו, ואם נסכים לו אז אנחנו הומואים."

מה? אם ארצות הברית מצרפת אותנו אליה פתאום כולנו הומואים? נהיות נקודות רגישות בכל מיני חורים או המוח משתנה? (לטובת אלה בתראד טלביזיה בכללי ;) ) או שעוברים אולי סדנת היפנוזה?

לא הבנתי את הקשר הלוגי :P

פורסם

מה גם שהתייחסת (פלוקסטר) כאחת הסיבות היא העוני והמצב הבטחוני. שני אלו הם תופעות של המצב וזה שנצורף לארה"ב לא ממש ימנע אותם. בוש לא יבוא ויגיד "פוגעים באזרחי? בואו נשלח כמה פצצות חכמות לשטחים" וכך יגמרו כל הצרות. זה עניין פוליטי שרק כך ניתן לפתור אותו. ולאחר מכן המדינה תוכל להשתקם

פורסם

ואי ואי ואי... אנשים תגידו לי אתם לא מתביישים ?

אנחנו יהודים בישראל, אולי חילונים אולי חרדים אבל זה לא משנה, אנחנו עם ועוד השגנו פה מדינה וגם הצלחנו להגדיל אותה יפה ולהחזיר לנו הרבה ממה שהלך, תאמינו לי שבכל מקרה כל הכלכלה העולמית תתאחד לגמריי, אנחנו כבר הרבה אחרי חצי הדרך לשם אם עוד לא שמתם לב וזאת לא סיבה להתאחד עם אף מדינה ! תארו לעצמכם, יום אחרי שישראל הופכת להיות מדינה באים לפה כל הנאצים מאמריקה ושלא נדבר על כל הערבים שיש שם ! כולם יבואו לפה ! יעשו טרור חבל על הזמן ! ירצחו אותנו ! ואז באמריקה יתחילו דיונים וסכוסכים ממש תהיה מלחמת אזרחים 2. אם ישראל תהיה מדינה של ארה"ב לכל דבר אז אפשר לומר שאנחנו מממשים לערבים את זכות השיבה שבהחלט לא מגיעה להם !

תחשבו שאם תהיה מלחמה אז ישר יגידו שהמלחמה היא עוד תוכנית של היהודים וזה רק יגביר את השנאה ! אנחנו בת ברית של ארה"ב ובריטניה טובה מאוד, מדינה ריבונית, חזקה ומצליחה. בשביל מערכת חינוך לא עוברים מדינה ובשביל מיתון זמני גם לא עוברים מדינה.

אני אוהב מאוד את ארה"ב מדינה מדהימה ויפה עם עם טוב ברובו ויכול להיות מאוד נחמד לבקר שם אבל תגידו לי שכשאתם באים לארה"ב אתם רואים איך הכל רץ טוב שם, ואז בארץ אתם באים ולא אכפת לכם מכלום כמעט, אתם רוצים שיהיה פה יותר טוב משם ? תשקיעו פה ותפתחו את המדינה ואז לא תרצו לא ארה"ב ולא נעליים.

פורסם

אתם אולי לא יודעים אבל פעם ארה"ב באמת הציעה לנו להצטרף אליה ,נדמה לי שזה היה בשנות ה-50 או ה-60 .

לגבי ה"מסכנים" בארה"ב: תבינו בארה"ב אין דמי אבטלה ,אם אתה לא עובד אין כסף, לנכים ושאר האנשים שבאמת לא מסוגלים לעבוד יש דבר שנקרא קיצבת סעד וקשה מאוד לקבל אותה ,לכן מלבד נכים ודומיהם כולם עובדים באופן כללי.

כך שאפשר לומר שה"מסכנים" בארה"ב פשוט בחרו להיות כאלו ברוב המקרים.

בישראל זה לא ככה, ישראל היא מדינה סוציאלית אבל זה מה שיקבור אותה בסוף, כי מי שעובד משלם הרבה מיסים כדי לממן את אילו שלא רוצים לעבוד, אני מכיר כמה וכמה אנשים שלא עבדו מלבד כמה ימים בחודש וקיבלו כל מיני תשלומים מהממשלה (ביטוח לאומי ,אבטלה וכו')

וכשניסו לגור בארה"ב עבדו שם ב 3 עבודות במקביל.

פורסם

אני חושב שזה יותר בכיוון של המאה הקודמת (19, לא 20) או משהו, אבל באמת זכור לי שהיה משהו כזה.

פורסם

לא זכור לי שישראל היתה קיימת במאה ה-19

פורסם

אז זהו, שהם אף פעם לא הציעו לאחד את מדינת ישראל אלא ליצור STATE ליהודים

פורסם

כן!!!!!! :jump: :jump: :jump:

אני אישית אצא לחגוג ברחובות ביום שנהיה חלק מארצות הברית של אמריקה.

פורסם

אז זהו, שהם אף פעם לא הציעו לאחד את מדינת ישראל אלא ליצור STATE ליהודים

לא נכון ,הם בפרוש הציעו לנו להשתייך לארה"ב

פורסם
  • מחבר

LOL, מצחיק אולי לא ידעת אבל ישראל מדורגת שנייה אחרי ארה"ב בפערים בחברה...

חמוד, ארה"ב היא שיא הקפיטליזם, ולכן זה טיבעי שפערי החברה שם יהיו הכי גדולים.

ישראל היא מדינה סוציאל-דמוקרטית (היינו מדינת סעד) וככזו, הפערים שבה הם גדולים יחסית...

פורסם

אם אני פוגש אותך ברחוב אני לא מקנא בך אחי.

הת'רד הזה זה פשוט בגידה במורשת היהודית לשמה. אני קורא לך בוגד אנטישמי כאן ועכשיו!

תתבייש :( אם כי אני כבר עושה זאת בשבילך.

פורסם

מה הקטע לקרוא לכל אחד שהוא לא מתנחבל אוהב ארץ ישראל השלימה אנטישמי? תיזהר במילים שאתה בוחר בהן אני חושב שאתה אמור לדעת מה זה אנטישמי ולדעת את ההבדל בינו לבינם

פורסם

יהודי שרוצה לשכוח מהזהות הלאומית שלו, מהדגל שלו, מהמולדת שלו ולההפך להיות בן עם אחר, איך עוד לקרוא לו אם לא בוגד?!

אתה יודע מה, בסדר, הוא לא אנטישמי, אבל אני רואה בזה פשוט בגידה לכל דבר! זה פשוט בושה ואני רואה ישראלים שמתנהגים ככה, פשוט בא לי לבכות, כי אני עליתי לפה, הייתי פעיל(תנועות נוער, בלגאנים) ופטריוט למען המדינה, הולך לשרת בצה"ל ואוהב את המדינה הזאת ולא הייתי מחליף אותה תמורת שום מדינה אחרת, אפילו שחרא פה :( :'( :bash:

פורסם

חשבתי שאם אני אתן לת'רד הזה עוד קצת צ'אנס הוא יישתפר אך כנראה שלא.

הצהרות מסוג זה:

אם אני פוגש אותך ברחוב אני לא מקנא בך אחי.

הת'רד הזה זה פשוט בגידה במורשת היהודית לשמה. אני קורא לך בוגד אנטישמי כאן ועכשיו!

תתבייש :( אם כי אני כבר עושה זאת בשבילך.

מה הקטע לקרוא לכל אחד שהוא לא מתנחבל אוהב ארץ ישראל השלימה אנטישמי? תיזהר במילים שאתה בוחר בהן אני חושב שאתה אמור לדעת מה זה אנטישמי ולדעת את ההבדל בינו לבינם

לא מקובלות.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים