פורסם 2008 באפריל 617 שנים אני עושה עבודה מסויימת בחלקים בתוכנת הword של מייקרוסופט.הבעיה היא שאני מנסה לשמור כל פעם את החלק שעשיתי היום, ופתאוםנתקלתי בבעיה.המחשב לא מצליח לשמור (save as), וכותב לי את השגיאה הבאה:error writing updated settings to registery.מה הבעיה?זה ממש מתסכל שאי אפשר לשמור.
פורסם 2008 באפריל 617 שנים זה לא נראה לי מתאים לתמיכה טכנית זה יותר לWINDOWS או לתוכנה בכ"א אם אתה נכנס להתחל , הפעלה , כותב REGEDITב HKEY_LOCAL_MACHINE , SOFTWARE , MICROSOFT ,OFFICEקליק ימני על OFFICE , תבחר ב PERMISSIONS ואתה רואה את השם של המחשב , תסמן ב ALLOW את שתי האפשרויות , תעשה APPLYותנסה שוב לשמור ...
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים מחבר זה לא נראה לי מתאים לתמיכה טכנית זה יותר לWINDOWS או לתוכנה בכ"א אם אתה נכנס להתחל , הפעלה , כותב REGEDITב HKEY_LOCAL_MACHINE , SOFTWARE , MICROSOFT ,OFFICEקליק ימני על OFFICE , תבחר ב PERMISSIONS ואתה רואה את השם של המחשב , תסמן ב ALLOW את שתי האפשרויות , תעשה APPLYותנסה שוב לשמור ...אחי, זה לא הלך.זה עדיין רושם לי את הודעת השגיאה הנ"ל. יש פתרון אחר?
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים מחבר הורדתי word למחשב (ללא התקנה).הבעיה היא שכאשר אני שומר קובץ (לא דרך save as) הקובץ נשמר לי עם אייקון של פנקס כחול - אדום כזה (כתבן של הווינדוס).איך אני שומר את הקובץ באופן שיישמר לי כמסמך word??ניסיתי כבר לעשות לקובץ ששמרתי עם האייקון של הכתבן "פתח באמצעות" word.הבעיה היא שהword לא מופיע ברשימה, וגם כשאני לוחץ "עיון", אני מוצא אותו אבל הוא לא פותח ליאת זה כמסמך word.מה הבעיה?
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים תפרט איזה תוכנה בדיוק הורדת כי זה לא ממש יצא מובן.יש כל מיני כתבנים תחליפיים למיקרוסופט.את הוורד המקורי (המלא) של מיקרוסופט כמובן אתה לא יכול להוריד מהאינטרנט, אבל הם משחררים WORD VIEWER לצפיה בלבד.
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים מחבר הורדתי word 2003 מהאינטרנט, אין לי מושג אם זה מקורי או לא.לפני שפתחתי אותו בפעם הראשונה, הווינדוס השתמש בברירת המחדל - הכתבן הזה (מעין פנקס עם קווים כחוליםואות A אדומה). עכשיו, אחרי שהword נמצא אצלי במחשב, הווינדוס עדיין מתעקש לשמור את הקובץכקובץ כתבן ולא כמסמך word חרף העובדה שאני עושה לו "פתח באמצעות word".
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים אני לא מבין איך אתה מצליח לעבוד בWORD אם בעצם לא התקנת בכלל WORD על המחשב?הבעיה היא כנראה שמשהו דפוק בהתקנה, כלומר יכול להיות שהורדת את התיקיה של וורד (למרות שאף פעם לא שמעתי על דבר כזה), אבל זה בעייתי כי התוכנה לא רשומה ברג'יסטרי.
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים מחבר אני לא מבין איך אתה מצליח לעבוד בWORD אם בעצם לא התקנת בכלל WORD על המחשב?הבעיה היא כנראה שמשהו דפוק בהתקנה, כלומר יכול להיות שהורדת את התיקיה של וורד (למרות שאף פעם לא שמעתי על דבר כזה), אבל זה בעייתי כי התוכנה לא רשומה ברג'יסטרי.בדקתי עכשיו את התוכנות שנמצאות אצלי במחשב, ואין שם word. זה בטוח.זה מה שהורדתי:http://*.com/994559/Microsoft_Word_2003_Portable/K*S_Warezיש שם mirror של רפידשייר, ואת זה הורדתי.זה לא דרש התקנה או משהו.
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים מחבר לא תקבל פה תמיכה בתוכנות לא חוקיות.ממתי word היא תוכנה לא חוקית?ומה לא חוקי בלינק שנתתי?
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים ממתי word היא תוכנה לא חוקית?ומה לא חוקי בלינק שנתתי?WORD היא תוכנה חוקית, עותק פירטי של WORD שמורידים מהאינטרנט זה לא חוקי, ובפורומים כאן לא יעזרו לך בנושא הזה.בכל אופן, אם אתה מסתבך אתה תמיד יכול להוריד OPEN OFFICE שזה חינם, חוקי למהדרין, ובא גם בגרסא עברית מלאה.
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים מכוון שגם האזהרה הקודמת שלך היתה על תוכן לא חוקי אז אני לא ממש רואה סיבה להסביר לך מה פסול בפרסום לינק להורדת מיקרוסופט וורד.זאת האזהרה השלישית שלך ולכן תטופל ע"י צוות הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.