פורסם 2008 באפריל 617 שנים שלום חבר'ה!אני מנסה לעשות אוברקלוק לחבר שלי ,מעבד pentium 630 @3000לוח אם של MSI NEO2 זיכרונות 1.5 GB 400MHZ OCZקירור נחמד מקורי של אינטל.המחשב פשוט לא נותן לי, המכפלה זה 200X15 כשאני מעלה 3 ואז עוד אחד ועוד אחד ,אפילו רק עד 5 - 6 המחשב נתקע בפוסט.והטמפ' בסדר גמור ,מנוחה 38-40מזה יכול להיות?
פורסם 2008 באפריל 617 שנים מחבר הנה זה הלוח, מצטער זה לא היה NEO2 הוא הטעה אותי כי זה היה הקודם שלו ;Dבכל מקרה , מצורפת תמונה בהמשך שלקחתי מEVEREST בשביל כל המידע על הלוח.לא הבנתי משהו אבל,איך אני נועל אותם?ואיך אני מבטל את הSpread Spectrum?ולמה? ;Dתודה רבה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 617 שנים מחבר אין בו יותר מידי אופציות,יש את הFBS ושתי אופציות של מתחים ,0.5 ,1.0 1.5 (נראה לי)ועוד אופציה אחת של מתחים שאני לא זוכר.
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מחבר טוב ,לא הצלחנו להביא תמונה של הביוס ,אבל כפי שאמרתי אין הרבה אופציות , FBS ושתי אופתיות של מתחים ,לדעתי אחד של המעבד ואחד לזכרונות. בכל מקרה הביוס של Award Software הכחול ,הסטנדרטי. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה? כתבו פה למעלה לבטל את ה Spread Spectrum ולנעול את הPCI/AGP/pcie. איך אני עושה את זה? בבקשה עזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.