עבור לתוכן

לוח אם למשחקים כבדים...

Featured Replies

פורסם

קודם כל, ב-RDA+ לא זול כל כך, הוא עולה בסביבות ה-700 ש"ח בעוד הלוח של אביט עולה בסביבות ה-600. ה-RDA+ לא מגיע עם ה-SOUNDSTORM גם כן לכן אין לו בתחום הזה יתרון על האביט. ה-NF-7 מגיע לFSB של 200 לא בעיות גם כן ולכן יתרונו היחיד הוא ביציאת ה- FIREWIRE שלו ועל כך הוא עולה יותר.

פורסם

Abit NF-7

או אחד מה EPOX שווה לבדוקק

פורסם
  • מחבר

נראה לי שכדי לחכות עד שיהיו תוצאות על ה-8RDA3 החדש של EPOX ואז נראה מי יותר שווה לקנות אבל אני משער שלוח חדש יעלה בסביבות ה-800 עם לא יותר....

פורסם

שים לב שהLEADTEK פיגרו מקסימום ב-3 נקודות מהמקום הראשון, דבר לא קריטי בהחלט ולא מצדיק השקעה של 300 ש"ח נוספים בלוח של ASUS. לעומת זאת, שים לב שהלוחות אשר לא היו מבוססי NFORCE2 הגיעו גם להפרשים דו ספרתיים מהמקום הראשון ושם כבר היה הפרש משמעותי. לכן גם במידה ותיקח לוח של LEADTEK לא תרגיש בהבדל מלוחות ה- NFORCE2 האחרים וגם יהיה לך חסכון במחיר. למרות שההמלצה שלי היא עדיין ה-ABIT NF-7 שכן הפרשי המחירים הם 50 ש"ח ולא 300 כמו ה-ASUS.

פורסם

קודם כל, ב-RDA+ לא זול כל כך, הוא עולה בסביבות ה-700 ש"ח בעוד הלוח של אביט עולה בסביבות ה-600. ה-RDA+ לא מגיע עם ה-SOUNDSTORM גם כן לכן אין לו בתחום הזה יתרון על האביט. ה-NF-7 מגיע לFSB של 200 לא בעיות גם כן ולכן יתרונו היחיד הוא ביציאת ה- FIREWIRE שלו ועל כך הוא עולה יותר.

הוא בהחלט מגיע איתו. אין דבר כזה MCP-T בלי SoundStorm.

ההבדל הוא בין כרטיס 6.1 בתוכנה ובין כרטיס 6.1 בחומרה עם Dolby .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים