עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לוח אם למשחקים כבדים...

Featured Replies

פורסם

מבחינת משחקים כבדים OC לא מתוכנן (הלוח לא בישבילי) תקציב בסביבות ה-700... :AR15:

פורסם

ממממ

EPOX 8RDA3 NFOCE2

פורסם

i865 בשביל P4 ו NF2 בשביל AthlonXP

דגמים ספציפיים יש יותר מדי

פורסם
  • מחבר

Shortboarder...

א-הלוח עוד לא הגיע לחנויות למכירה לפי מה שאני יודע ואם כן אז באיזה אתר או חנות ועוד משהו אני משער שלוח חדש שרק יוצא יעלה בסביבות ה-800 עם לא יותר...

פורסם
  • מחבר

אם יש כל כך הרבה תן חברה או לוח שאתה התרשמתה מימנו.. תודה..

פורסם

רוב הלוחות הטובים באמת מתחילים ב800. מה זה עוד 100 ש"ח בין חברים? ;)

אינטל\AND?

אינטל:

אחד מלוחות התומכים במעבדים החדשים של Bus 800 (לא ידועים לי דגמים).

AMD:

Asus - A7N8X NVIDIA nForce 2 Motherboard NIS 802.48

^ אם תוסיף עוד 90 ש"ח תוכל לקבל את הA7N8X Deluxe שכולל עוד כמה פ'יצרים נחמדים.

ABIT NF7-M nForce2 Motherboard NIS 797.26

^ גם כאן אם תוסיף עוד 90 ש"ח תוכל לקבל את הNF7-S שכולל עוד כמה פצ'רים (IEEE1394, Serial-ATA וכו').

HTH

HaCoL

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין ה-NF7 הרגיל לבין M חוץ מזה של ל-M יש GIFA 4 BUILD IN?

וב-SL יש רק תוספת של SATA ואולי עוד כמה פיצרים כמו FIRE WIRE RAID אבל בעיקרון ה-SATA זה ביבוז כסף מי הולך לקנות בזמן הקרוב HD ב- 1000 ויותר ושיש הבדל שהוא לא משמעותי בין ה-SATA לרגיל...(תקנו אותי עם אני טועה...)

ובקשר ל-ASUS אני יודע שהם מעולים אבל הם לא בתקציב...

פורסם
  • מחבר

אנשים תנו את דעתכם בנושא :smoke:

פורסם

ABIT NF-7 יהיה מצויין בשבילך אם אינך צריך SATA ו-FIREWIRE וכרטיס מסך. ההבדל בין דגמי הNF הוא: NF-7-M בא עם GF4 MX, ה- NF-7-S בא עם SATA ו-FIREWIRE. כל הלוחות מגיעים עם DUAL DDR, AGPX8, כרטיס קול 6 ערוצים וכרטיס רשת.

פורסם
  • מחבר

את זה אני כבר יודע התכוונתי שתתן את דעתך בנוגע לאיזה לוח הכי טוב למשחקים כבדים..

פורסם

Abit NF-7

פורסם

את זה אני כבר יודע התכוונתי שתתן את דעתך בנוגע לאיזה לוח הכי טוב למשחקים כבדים..

מה ז"א למשחקים כבדים? כל לוח מבוסס NFORCE2 יספיק לך. השינויים בדגמים אינם קשורים למשחקים כבדים אלא לצרכים האחרים שציינתי.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אבל למשל בבנצמארקים של לוחות על משחקים כאילו בוחנים את הלוח, A7N8X Delux של ASUS מוביל ברוב הבנצמארקים על אחרים כמו ABIT NF7 ,EPOX 8RDA מבין עכשייו יותר טוב אבל אם מה שאתה מנסה להגיד שכל לוח אם מבוסס NFORCE יהיה טוב למשחקים "כבדים" אז אם תוכל לפרט בנוגע ל1 ספציפי יהיה נחמד... :smoke:

פורסם

שים לב שבבנצ'מארקים הללו ההפרשים הם באמת זניחים ולא שמים אליהם לב. ה-NF-7 מומלץ מפני שמחירו אינו גבוה, הלוח מכיל את כל הדברים הבסיסיים הנחוצים (AGP X8, DUAL DDR, כרטיס קול) והוא של חברה עם ותק רב בתחום לוחות האם. הלוח הזול ביותר שמבוסס על צ'יפסט ה-NFORCE2 הוא של לידטק ומחירו זול בכ-50 ש"ח ואין הבדל בפיצ'רים מהלוח של אביט. במידה ואינך עושה OC הוא יספיק לך (למרות שבעיני שווים 50 השקלים האלה עבור המותג), במידה ותעשה, האביט תהיה הבחירה הנכונה בשבילך.

פורסם

מכל התגובות פה ובת'רדים אחרים לא נראה לי שמישהו באמת הלך ובדק את האנפורס2 ומה הוא אומר, אז לעשות לך קצת סדר בבלגן

לאנפורס2 יש כמה תצורות, תלוי בקומבינציות של הנורתברידג' והסאות'ברידג

הנורתברדיג מגיע בגרסה רגילה או בגרסת IGP, זה אומר עם כרטיס מסך מובנה (ברמת ה mx440), משהו שדי טוב לכל דבר, חוץ ממשחקים כבדים (FPS'ים - שוטרים למינהם, למשחקי אסטרטגיה הוא מספיק בהחלט)

הסאותברידג מגיע גם בשתי תצורות: MCP ו MCP-T, כשההבדל הוא ש ב MCP-T יש אפשרות לשני כרטיסי רשת (רק אסוס מנצלים את האפשרות הזאת) לעומת אחד ב MCP, תמיכה בפיירווייר (למי שצריך - תזכור שבשתי הגרסאות יש תמיכה ל6 יציאות USB 2.0 שמחליפות את הפיירווייר בהצלחה), אבל גולת הכותרת הוא הכרטיס קול המובנה שיש ב MCP-T - nforce sounstrom, כרטיס קול דיגיטלי מלא שנותן לך איכות קול שרק האודיג'י-2 עולה עליה (גם מבחינת עומס על המעבד).

עכשיו, תעשה את החשבון שלך - אם אין לך כרטיס קול שהוא לפחות ברמת האודיג'י או לייב 5.1, בהחלט מומלץ ללכת על לוח שתומך בזה

והא-ביט הרגיל ( nf-7) לא תומך בזה - מה שיש לו זה סתם כרטיס קול מצ'וקמק על הלוח אם.

אני ממליץ על האיפוקס 8rda+ - לוח אם מעולה, יציב, זול, בלי פיצ'רים מיותרים כמו סיריאל אטא, או רייד - בא עם יציאת רשת, 6 יציאות USB 2.0 ויציאת פיירוויר.

אבל ! - תמיד כדאי לבדוק מה עוד אתה מקבל עם הלוח אם - למשל האיפוקס נותן לך כבל IDE אחד, וגם הוא די עלוב, האורך שלו לא הספיק לי לחבר כלום ויש לי מארז מידי פשוט - כלומר, אם אין לך כבלים כאלה, תצטרך לקנות, וזו עוד הוצאה. אם אתה צריך שני כרטיסי רשת על המחשב שלך, האסוס הוא היחיד שנותן לך את זה - שוב, אם אין לך, זו הוצאה של בערך 100 שקל. לאיפוקס יש חיבור s/pdif על הלוח, לניצול של הכרטיס קול ביציאה דיגיטלית - אבל הוא לא מגיע עם מודול חיבור - לא שזו בעיה, אפשר להכין חיבור קואקסילי בפחות מ5 שקלים, ואופטי בקצת יותר מזה, אבל תצטרך להכין לבד - האסוס, ולוחות אחרים מגיעים עם המודול חיבור הזה לאופטי וקואקסילי.

אם כל זה לא מפריע לך, לך על האיפוקס - זול, יציב, אוברקלוקר מעולה - ובגרסה החדשה הוא גם נותן לך לעבור 200 מ"הרץ ב FSB בלי להעתסק יותר מדי, והכי חשוב - הלוח יכול לשנות לך את המכפלה של המעבד בלי להלחים פיזית את הפינים (מה שצריך לעשות בלוחות אחרים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.