עבור לתוכן

מה מיצגת טמפ' ה CPU ב EVEREST ?

Featured Replies

פורסם

יש את ה CPU / CORE 1/2/3/4. ויש את ה CPU הראשי (אחרי הלוח אם) מה הטמפ' הזאת מיצגת ? ממוצע של כל הליבות זה בטוח לא. אז מה, טמפ' כללית של המעבד, מבחוץ כאילו, אם נוגעים בוא עם היד ?

פורסם

מצטרף לשאלתו.. יש לי מעבד E8400 והליבות CORE 1 ו CORE 2 בטמפ" של 42 ו 39 בערך וב CPU רשום לי 17-21 טמפרטורה ( יושב על המעבד ה TUNIQ TOWER 120MM BLUE LED)

מה מייצגת הטמפרטורה שרשומה ב CPU?

תודה רבה.

פורסם

מצטרף לשאלתו.. יש לי מעבד E8400 והליבות CORE 1 ו CORE 2 בטמפ" של 42 ו 39 בערך וב CPU רשום לי 17-21 טמפרטורה ( יושב על המעבד ה TUNIQ TOWER 120MM BLUE LED)

תודה רבה.

תתיחס לCORE 1 ול CORE2

פורסם
  • מחבר

אבל בבדיקות של קירורים רואים רק טמפ' אחד... אז למה הם התיחסו ?

אני לא חושב שהם התיחסו לאחד הליבות אלה ל CPU הראשי, השאלה מה זה מיצג :-\[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 00:05:50

תודה רבה.

לי יש Q6600 ואותו קירור (רק לא LED :'( ) וה CPU שלך יותר נמוך (אצלי זה 23-25) אבל ה CORES שלך הרבה יותר גבוהים... :-\ אצלי זה 33, 26, 33, 26....

מדוע ? המעבד שלך אמור ליצר פחות חום לא ? ורואים את זה בטמפ' ה CPU אבל ב CORES זה יותר גבוה :screwy:

פורסם

תאמת אין לי מושג וגם מהרגע שראיתי את הטמפרטורה של הליבות עלה לי חשד אולי לא הרכיבו טוב אבל אין לי כוח להתעסק עם זה, מה אתה אומר להתקשר ל SKYPC? זה הגיוני מה שאתה אומר... ממש מוזר ה CPU ממש נמוך והליבות 39 42 ממש גבוהה...

פורסם

CPU מתייחס לחיישן-דיודה מובנה על המעבד, שמקבל פירוש בחיישן על גבי לוח האם. החיישן הזה הרבה פחות מדויק מחיישני הליבות מכמה סיבות, וגם לרוב הוא מציג טמפ' נמוכה משמעותית - היות והוא לא מוצב בליבות עצמן אלא באיזור פחות חם.

אפשר להתעלם ממנו ולהתייחס רק לקריאות ה-CORE x.

פורסם

תודה רבה אגב מה אתה אומר לעשות בנידון לגבי הטמפ" של הליבות? יש לי קירור של TUNIQ 120MM BLUE LED:

מעבד E8400

[attachment deleted by admin]

פורסם

איזה מארז?

פורסם

מה הקשר למארז, אם היה קשור למארז הטמפרטורה של הכרטיס מסך הייתה על הפנים וגם של הלוח אם... קצת היגיון...

ולשאלתך 3D Aurora.

[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 12:55:52

כנראה שמצאתי THEARD באנגלית מאיזה פורום שדיברו על הבעיה הזאת, הבעייה היחידה שהאנגלית שלי בקרקעית אני אשמח אם משהו יוכל להסתכל ולנסות לראות מה הם אומרים..

הנה האשכול:

http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=28&threadid=2147992

לפי מה שהבנתי זאת בעיה נפוצה אבל כלה שאר לא הבנתי מה הם אומרים חחחחחחחחחחחחחח איזה מעפן אני..

פורסם

anikaki - תשמור בבקשה על תרבות הדיון, אנו מנסים לעזור לך(ולאחרים כאן) וצורת ההתבטאות הזאת אינה מקובלת.

לשאלתך - הטמפ' שאתה מקבל נורמליות. הן מעט גבוהות מהרגיל, אך עדיין בגדר הסביר. כדאי לוודא שהמאוורר פועל ב-2000RPM(המקסימום), ולוודא שאכן יש סירקולציה טובה בקרבת המעבד. העובדה שהכרטיס מסך לא מתחמם - עדיין לא אומרת שהמצב אופטימלי.

בת'רד שצירפת מדברים על בעיות חמורות בהרבה ועל קריאה שגויה. למשל מצבים בהם החיישן האנאלוגי מראה 20-25 מעלות, בעוד שחיישני הליבה מציגים טמפ' גבוהה מאוד של 60-70 מעלות. לא רלוונטי אלייך.

פורסם

דווקא אני חושב שכן רלווינטי אליי, זה לא קשור כמה טמפ" מציגות לאנשים האלו, הם מדווחים על טמפרטורות שהחיישן מזייף או משהו כזה... אני עברתי על 3 הדפים והיו כמה שרשמו שיש להם טמפרטורות של הליבות בסביבות הטמפרטורות שלי .. (ישנם 3 דפים ) וגם זה לא יתכן שאם TUNIQ הליבות עומדות על 42....

אגב הנה אשכול שמצאתי בגוגל אם אחד שיש לו אותו מעבד כמו שלי ואותו קירור ויש לו גם בעיות בקריאת טמפרטורה (הטמפרטורות שלו כמעט וזהות לשלי):

http://forum.uabit.com/showthread.php?t=134924&page=6

אני כרגע הולך לבדוק אצל אחשלי שיש לו אותו מחשב כמו שלי רק עם קירור אורגינל של המעבד, נראה מה רשום אצלו..

[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 13:47:04

הנה טמפ" מהמחשב של אח שלי, אגב הקירור שלו זה הקירור שמגיע עם ה E8400...

שימו לב שההבדל בין קירור האורגינל ל TUNIQ שלי הוא הבדל של 5-4-6 מעלות, לא הגיוני בכלל אני צריך לקבל בהרבה פחות..

הנה טמפרטורה מהמחשב של אחי (אותו מחשב רק עם קירור שונה ועם לוח אם של P31-DS3L והמחשב שלי עם P35-DS3L ועם קירור של TUNIQ)

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים