פורסם 2003 במאי 222 שנים שלום לכולם.. אני פתחתי כמה ת'רדים כבר בקשר ללוח אם שלי שה- DUAL CHANNEL DDR לא עובד... ואף אחד לא הצליח לתת לי תשובה איך לתקן את זה אז החלטתי לקחת את זה לחנות אז קיצר דיברתי עם החנות שקניתי מהם את הלוח (פנדה) ונתתי את הלוח לפני שבוע ועד עכשיו לא אמרו לי מה קורה איתו אז עכשיו דיברתי עם החנות שמהם קניתי את כל המחשב, שהם הזמינו את הלוח מפנדה (השירות שם חרא ד"א) והם אמרו לי לבחור לוח אם אחר במקום מה שהיה לי (8RDA+) אז.. איזה לוח אם אתם ממליצים עד 1000 שקלים? אני צריך כמה דברים הכי חשוב שיהיה לו ביצועים ממש טובים! שיהיה בבאס של 333 עם תמיכה בזכרונות DDR 400 אם אפשר DUAL CHANNEL (ועדיף שיעבוד הפעם) כרטיס רשת ONBOARD וכמעט הדבר הכי חשוב אני רוצה שיהיה לו ממש אבל ממש יכולות OC טובות... תודה לכל עזרה שתינתן...
פורסם 2003 במאי 222 שנים מחבר על סמך מה אתה אומר את זה?ראית איזה שהם השוואות עם הלוח הזהכי בעיקרון אני הצצתי קצת באינטרנט ולפי מה שהבנתי הקרב זה בין 2 הלוחות האלה אם אני לא טועהEPOX 8RDA3+אוABIT NF7-Sהאם זה נכון?ואם כןמה אתם ממליצים?ד"אראיתי עכשיו ביקורת על 2 הלוחות והשוואה ביניהםוה- EPOX יותר טוב..http://www.overclockers.co.nz/ocnz/mobo/amd/nforce2/abitnf7s/3.shtml
פורסם 2003 במאי 222 שנים ה-NF-7 (ללא S) של אביט מצויין גם כן. לוח מצויין נוסף הוא ה-RGA+ של אפוקס. שני הלוחות הללו מצויינים ל-OC. במידה ואינך מעוניין בכך אתה יכול לקחת את ה- Asus A7N8X Deluxe.
פורסם 2003 במאי 222 שנים מחבר אני לא רוצה כרטיס מסך ONBOARD... =\עריכה:שאלה קטנה בקשר ל- ABITהאם גם ב- ABITעשו את המוד הזה VDD?
פורסם 2003 במאי 222 שנים אני גם ממליץ בחום על ה-A7N8X Delux ואם יש לך תקציב של 1000 הייתי גם ממליץ לך על ה-7NJS ZENITH של CHAINTECH
פורסם 2003 במאי 222 שנים מחבר CHAINTECHאנילא רוצה..אני לא ממש אוהב אותםאבל מה שכןאני ממש הייתי רוצה לדעת אם ל-ABIT NF7/NF7-Sיש את ה- VDD מוד?כי אם כןאני לוקח אותו..
פורסם 2003 במאי 222 שנים כן יש אני יתן לך את הלינק ותראה כתוב את זה http://www.abit-usa.com/products/mb/nf7/והנה זה ציתות מהפירוט של הלוח באתר החברה...ABIT SoftMenuThe overclocking function includes CPU frequency, Vcore, multiplier, chipset & DDR voltage and AGP VDDQ voltage adjustment available to maximize your system performance. ____________
פורסם 2003 במאי 222 שנים מחבר אוקיי תודה אז כנראה אני אקנה את ה- ABIT NF7-S תודה לכל האנשים שעזרו לי להגיע להחטלה זו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.