עבור לתוכן

מחפש מישהו עם ניסיון רב בהתקנת קירורי גז

Featured Replies

פורסם

חבר שלי רוצה לקנות את הערכה הנ"ל מחו"ל ומחפש מישהו שיוכל לעזור לו להרכיב את זה. יש תמורה לאגרה ;)

יש מתעניינים? כי אני זוכר רק את ליאור CUPRA (פגשתי אותו פעם כשהיה עובד ב LOGIC PC) שהיה מלך הנושאים האלה ונעלם משום מה. גם הייתה איזו חנות שפעם הייתה מוכרת את זה בארץ EPM או משהו כזה ???

פורסם

נשמע מעניין 8)

יש פה אנשים שמבינים בנושא? וגם יכולים להרכיב?

פורסם

יש הוראות, יש שכל, זה צריך להספיק. המערכת באה מוכנה להרכבה ואם אין לך (לחבר) שמץ של מושג, אפילו קליל, במערכות כאלה, למה להתעסק עם זה?

אם בכל זאת יש רצון, אז מנסים, ככה לומדים. לא צריך מומחה להתקנת מע' קרור בגז.

פורסם

חבר שלי רוצה לקנות את הערכה הנ"ל מחו"ל ומחפש מישהו שיוכל לעזור לו להרכיב את זה. יש תמורה לאגרה ;)

יש מתעניינים? כי אני זוכר רק את ליאור CUPRA (פגשתי אותו פעם כשהיה עובד ב LOGIC PC) שהיה מלך הנושאים האלה ונעלם משום מה. גם הייתה איזו חנות שפעם הייתה מוכרת את זה בארץ EPM או משהו כזה ???

היה פה בחור בשם byter משו כזה, גם היה מבין

פורסם

אם הוא קונה ערכה מוכנה אין מה להנדס..

פשוט מאוד להדק ולרכיב טוב את הגומי המבודד מסביב לתושבת ובחלקו האחורי של הלוח אם..

ולחבר את הצינור הראשי למעבד לחזק..ולהפעיל את המערכת..

אם הייתה מציין איזה ערכה בדיוק הוא קונה זה היה עוזר...

פורסם
  • מחבר

יש הוראות, יש שכל, זה צריך להספיק. המערכת באה מוכנה להרכבה ואם אין לך (לחבר) שמץ של מושג, אפילו קליל, במערכות כאלה, למה להתעסק עם זה?

אם בכל זאת יש רצון, אז מנסים, ככה לומדים. לא צריך מומחה להתקנת מע' קרור בגז.

טל, אדון לענייני OC ו שווארמות . . . למה ככה ?

הבן אדם מבקש עזרה למצוא לו איזה בחור שמבין בזה וכבר היה לו ניסיון עם זה ואתה עונה לו "אם אין לו שמץ של מושג, אפילו קליל איך לנהוג על הכביש, למה ללכת ללמוד תיאוריה" . . . :kopfpatsch:

אני בינתיים אחרי חיפוש ממושך מצאתי את החנות האגדית שחיפשתי שכזכור לי פתח פה מישהו מהאתר בשנת 2003 (אני פה מהפתיחה, ספטמבר 2001).

מי שיגיע ללינק עם ג'יבריש שישנה את קידוד הדפדפן ל HEBREW-WINDOWS ואז תראו אותיות עברית באופן מושלם.

הגרסה הראשונה של האתר (רואים את כל זה שהוא מדבר על זה שפה ב HWZONE ו ב PC-SPOT כתבו עליו (אגב לאן נעלם גם PC-SPOT ?! ):

http://web.archive.org/web/20040905005158/http://www.emp.co.il

הגרסה האחרונה הזכורה לי של האתר , כמו שתראו מימין למטה בסוף הקטגוריות הייתה קטגוריה לקירורי גז. ולמטה בעמוד הראשי נמכרה ערכת ה MACH GT 2 משופרת ב3400 שקל ואף הוצע להשכרה אותה ערכה ב450 שקל לשבוע נדמה לי או משהו כזה לתערוכות והדגמות.

http://web.archive.org/web/20060805034200/http://emp.co.il

בקיצור אלה שני לינקים שצריכים להיכנס למוזיאון האוברקלוק הישראלי, לקשיוקם דבר כזה, כי זאת הייתה החנות היחידה שאני זוכר שבכלל היה לה ביצים להציע דברים מאוד מתקמדים בתחום ה OC למכירה. בדיקות הספק של מחשבים וכדומה. חבל שאני הייתי אז קטן ולא מבין בנושא (לא שאני מבין גדול עכשיו) אבל הייתי בכיף קונה שם את כל הטירוף הזה עכשיו :/. אני זוכר שPANDAS היו האחרוניםן למכור את ערכות קירור הגז האלו וגם הם הפסיקו.

אז מי זה היה הבחור, ו מי זה ה BYTER הזה שהבחור הנ"ל מדבר עליו, גם אותו אני זוכר בבירור אבל לא יודע מי זה ולאן הוא נעלם. בכלל במהלך השנים נעלמו פה המון ענקים, איפה הם, יש להם כינויים אחרים אולי :s05:

פורסם

אמרו לך פעם שאתה בן אדם מתנשא? אם לא, אז הנה:

אתה מתנשא!

צורת הדיבור שלך מגעילה (ואני לא מדבר על התשובה שלך פה) מתנשאת ויהירה לכל אורך הדרך בפורום הזה.

אני לא מבין למה אתה משום מה מחשיב את עצמך לטוב יותר מכל אחד אחר פה בפורום, שוב ושוב.

לך תלמד מהי ענווה.

את ה :kopfpatsch: תשמור לעצמך ולחברים שלך, לא לי ולא לאף אחד אחר פה.

וכמו שרשמתי "אם בכל זאת יש רצון, אז מנסים, ככה לומדים".

רק למקרה שלא יחשבו כי ירדתי מהפסים (אתה הרי ערכת את ההודעה שלך)...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני לא אוהב לדבר ולדבר ולדבר.

כזכור לי ביקשו שם, נכון? לא תובנות חיים וחינוכו של חברי לגבי איך כן ואיך לא ללמוד פעם ראשונה להרכיב קירור אוויר אז דווקא אתה זה שמתנשא "ואם אין לך (לחבר) שמץ של מושג, אפילו קליל, במערכות כאלה, למה להתעסק עם זה?" למה? כי כמו שכולנו התחלנו זה בין אם מישהו שמבין עוזר לך בפעם הראשונה בין שאתה עושה את זה בעצמך, ולפעמים טועה והורס ציוד יקר. כנס לפורום תמיכה טכנית תראה את זה על בסיס שבועי.

אז הוא רצה לחסוך את השלב הזה ובסה"כ שאל אם יש פה מישהו שיוכל לעזור לו ופתחתי בשמו את הנושא. קירור גז זה משהו שהוא לא רוצה לנסות לבד וביקש שם של מישהו, מפה או מפורום אחר או לא יודע מי שיכול לקחת על עצמו הדרכה קטנה. אז את התשובות האלה תכתוב לי לפרטי כמה שאתה רוצה ופה בפומבי תעזור. ואם לא רוצה לעזור, אז סייג לחוכמה שתיקה.

פורסם

אלכס, מזלך שערכת את ההודעה, וכדאי שתתחיל לשקול בכובד ראש את צורת ההתבטאות שלך.

זה לא המקרה הראשון בשבועות האחרונים, ואתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון.

EMP לא הייתה חנות של ממש, אלא סוג של פרוייקט שלא צלח של אליאור(בכינויו The Byter). הוא הרכיב מעט מאוד מערכות קירור גז כאלה, ואני מניח שבשל חוסר ביקוש האתר נפל. הלינקים שפרסמת פה הינם חסרי ערך לגמרי.

מערכות קירור גז בנויות הן קלות להרכבה ומגיעות עם הוראות. הקושי העיקרי הוא כפי הנראה הבידוד.

רובן אגב לא ממש חזקות, פרט לבודדות כגון אלה מחברת Asetek.

פורסם

במקומך הייתי מיישם את "אז סייג לחוכמה שתיקה". על הפה הגדול שלך כמעט נתבעת.

מערכת קרור גז מוכנה כשמה כן היא. מבין?

אגב, אתה דווקא מאוד אוהב "לדבר ולדבר ולדבר"

פורסם
  • מחבר

באמת שאני לא יודע איך להסביר את זה. שם, טלפון, מישהו שרוצה קצת לעזור ולהרויח על הדרך , זה מה שביקשתי , זה הכל.

והיוזמה הזאת של החנות ההיא שנפתחה הקדימה את זמנה והציגה למכירה שירותים וחומרה שכלל אינה נמכרת כיום בישראל ורק בגלל זה היא שווה אזכור. נפלה אז נפלה, זאת לא סיבה לזלזל.

הבחור לא ביקש הסברים, לא ביקש כלום, ולא ביקש לדעת איך כן ולא לנהל את כישורי הלמידה שלו על מערכת מתקדמת כל כך. הוא יודע איך היא בנוייה ובסה"כ רצה קצת עזרה בהרכבה בפעם הראשונה, קשה להבין?. מן הסתם הוא יודע את כל מה שנאמר פה - כי הוא החליט לרכוש את זה וכולה ביקש לשלם למישהו כמה ג'ובות בשביל הדרכה קטנה. לי אין ניסיון בזה, אז חשבתי שאולי פה מישהו ירצה. במקום זה מבול קיטונות. תודה לכם בכל מקרה.

על הפה הגדול שלך כמעט נתבעת

וכמו שאתה רואה אני עדיין פה ואף אחד לא יתבע אותי כי יש אנשים שכן מבינים את מה שאני אומר בהודעה אחת קצרה בפרטי.

בדיוק על זה אני מדבר. גם מי שרוצה לתבוע אותי בסופון של דבר מבקש לעבור לדבר איתי במייל חיצוני כדי ששום דבר ממה שהוא אומר לגבי כמה דברים פה לא יחזור אליו, ומי שצריך להבין הבין.

לפחות מישהו יש לו הבנת הנקרא והבין שרק ביקשו טלפון (שוב, לא פגעתי בכבודכם, אבל פשוט לא הבנתם מה רציתי בכלל . . .) בעוד אחד מאיים והשני משום מה בטוח שבאתי פה פגוע בכבודו (ולא לבקש עזרה) מסיבה שאינה ידועה לי, מישהו בכיר מצוות האתר כבר עזר לי בפרטי, ונתן את הפרטים של אותו בחור.

תודה רבה לך, אני אפנה את הגורמים הרלוונטיים אליו ישירות.

שבת שלום לכולכם.

פורסם

לא באת לפגוע בכבודו של אף אחד אבל גם אם תשובה אינה לרוחך יש דרך ויש דרך. אתה בחרת לענות בצורה מתנשאת ובטון מלגלג. זה לא עניין של כבוד אלכסנדר, זה עניין של דרך ארץ, זה הכל. אתה לא מכיר אותי, את הרקע שלי ואת פועלי וחבל שאתה סתם בחרת להשמיץ. לא ציפית באמת שאשב ואשתוק?

בכל אופן, קיבלת את תשובתך, אני שמח ובזה תם ונשלם.

פורסם

שמח שקיבלת מענה.

אני הערתי את תשומת ליבך בנוגע להתבטאות הבוטה שלך, ואין בכך כל איום, אלא רק אזהרה. להבא כדאי שמראש תתבטא בצורה שאינה נוגעת בפסים אישיים ומכוערים, ונחסוך לכולנו את הטרחה.

היות ומטרת הדיון הושגה מבחינתך, אני נועל אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים