עבור לתוכן

אולגה

Featured Replies

פורסם

אני לא הייתי טורח להישאר שלו, הייתי פשוט מנתק...

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאתה לא סתם מתקשר ומישהו מקלל אותך, ואז אתה יכול לנתק כי זה אולי טעות במספר או פשוט לא איכפת לך ממנו. אתה מתקשר מהטלפון של חבר שלך שביקש ממך לעזור לו, אז אתה יכול לחשוב שזו אי-הבנה ולנסות להרגיע אותו ולהסביר שלו שאתה לא מי שהוא חושב שאתה, או משהו כזה. אבל, אתה לא תנתק כי אתה בסה"כ רוצה לעזור לחבר שלך שנמצא לידך, ואני בטוח שלא תצליח לשמור על קור רוח הרבה זמן. אולי לא תקלל אותו, אבל לכל הפחות תצעק עליו מי הוא חושב שהוא או משהו כזה.

עשיתי את זה לאנשים כמה וכמה פעמים, וגם ראיתי שעושים את זה לאחרים. אף פעם לא ראיתי מישהו שנשאר שליו (גם אנשים רגועים), ולא צעק ו/או קילל אותו בחזרה, וגם אף אחד לא ניתק את הטלפון. להיפך, היו אנשים שחשבו שהוא ניתק להם וביקשו להתקשר שוב פעם כדי להגיד לו מה בדיוק הם חושבים על אמא שלו.

הוא לא סתם מקלל אותך. ההקלטה מתוזמנת ככה שזה נשמע כאילו שזו שיחה אמיתית, ושהוא כאילו קוטע אותך באמצע הדברים כאילו בתגובה למה שאתה עונה לו. זה נשמע ממש אמיתי. מה שהורג אותי זה אנשים שגם אחרי הפעם השניה והשלישית לא מבינים שזו הקלטה.

אני חייב את "אולגה 2" ואת "ז'קלין"! למישהו יש את זה? ::)

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי רבקה והפחים ואי אני לא מאמין :jump:

+1

ROFL

תמיד מצחיק.

פורסם

אני לא הייתי טורח להישאר שלו, הייתי פשוט מנתק...

+1

פורסם

יו, מישהו יכול להביא לי את המספר הזה שמתקשרים לאולגה? אני חייב את זה! :)

פורסם

נו באמת....כ"כ ילדותי :s07:... אבל גדול לראות איך אנשים לא קולטים שזו הקלטה... :kopfpatsch:

פורסם

חחח יש גם של משטרה שזה מתחיל ככה "משטרת משובים שלום" חח זה אחד היפים..! :lol:

פורסם

תביאו עוד.... :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים