עבור לתוכן

OC שעשיתי לכרטיס מסך שלי בלבד, אבקש חוות דעת והאם יש הצעות לשיפור...

Featured Replies

פורסם

תקרא קצת: :silly:

Scythe Minebea 1900RPM - Solidly built fan....my fan testing gets EXACTLY the same CFM as the ratings--which is shockingly refreshing. Very high MTBF...but like all NMB-MAT fans it exhibits a SLIGHT murmur or click Also has slightly higher than normal CFM loss on a radiator. Overall a very good fan though, definitely recommended and a VERY safe choice with it's longer-than-you'll-need-it MTBF and very good performance.

Scythe Minebea 1600RPM - Solidly built fan....my fan testing gets EXACTLY the same CFM as the ratings--which is shockingly refreshing. Very high MTBF...but like all NMB-MAT fans it exhibits a SLIGHT murmur or click Also has slightly higher than normal CFM loss on a radiator (slightly more so than the 1900). Overall a good fan though, but surprisingly not as good as the 1900...overall a safe choice with it's longer-than-you'll-need-it MTBF and decent performance.

Scythe S-Flex F 1600RPM - S-FDB bearings kick ass. Very, very little extraneous noise, relatively inexpensive, no positional oddities like sleeves, and fairly well sealed. They also don't have the radiator slow-down that the Minebeas exhibit. But they're also not empirically as good in open air. However, the entire S-Flex range is among my favorites. Very, very good fans that don't make extraneous noises nor cost an a lot.

Zalman ZM-F3 - The shocker of the whole group. Really, it came out of left-field. No fluke here either, Cathar got nearly identical results. No extraneous noise, magic-scaling above ~1600RPM, does well on a radiator, a mere $10 and available nearly everywhere and just overall great performance. A gem of a fan in many respects. It is a sleeve bearing though, it's only detractor.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=171661

שים שלושה זהים במארז (מה שבא לך).

עם המאוררים של הAURORA אין יותר מדי מה לעשות אלא אם בא לך להתחיל לחתוך את המארז :)

פורסם
  • מחבר

חחחח הלוואי והייתי יכול להבין כל מה שרשום שם ... אני מבין חצי משפטים....

חחח סכם לי את זה ביקצרה פחות או יותר..

אגב איזה מאווררים יש לך את על האוררה? כי הם זוהרים...

פורסם

קח את אלה : http://tms.co.il/product/4311 או אלה: http://tms.co.il/product/2625

בקצרה מהסקירה שקישרתי לך ומהגרף שצירפתי, רואים שה scythe Minebea 1900RPM והZalman ZM-F3 כמעט זהים בתפוקת הCFM שלהם (יתרון קל מאוד לscythe - 77CFM לעומת 74 בזלמן) אבל הזלמן שקט יותר ובעלות נמוכה יותר (42 ש"ח לזלמן ו86 לscythe Minebea 1600RPM שחלש ממנו).

החיסרון בזלמן הוא אורך חיים קצר יותר מזה של הscythe כתוצאה משימוש במיסב שרוולי (בזלמן) לעומת מיסב כדורי כפול בscythe .

הקניה היא בהתאם לתקציב שלך.

המאוררים שמותקנים אצלי הם מאוררים מוארים של ThermalTake מסוג TT-1225T שנותנים 93.7CFM (מוצהר ע"י היצרן) ובעלי מיסב כדורי כפול. הם רועשים מאוד במקסימום ולכן מבוקרים.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

כמה הם עולים טל? אם כבר אני מביא מאווררים אני מביא משהו טוב שאחר כך אני לא יתחרט ויגיד לעצמי למה לא הוספתי עוד כמה גרושים בשביל לקבל יותר טוב..

ואגב ההשוואה שהבאת לי היא של גירסאת אה MINEBRA של SCYTE..

תסתכל שוב אני רשמתי לך על גירסאת אה KAZE הזאת שיש בנועה.... תראה שה CFM וה DBA היחסים ביניהם יותר טובים מאשר ZM-F3.

פורסם

אם לא שמת לב להשוואות, הערכים המצוינים ע"ע היצרן לא בהכרח תואמים למציאות...

מחירים? נתתי לך שני קישורים למאוררים עם מחיר, יותר מזה?

הנתונים של הScythe Kaze-Jyuni טובים מדי בכדי להיות מציאותיים (מזכיר את הSILENTX).

ציטוט של הבחור שערך את ההשוואה:

Same thing I've had to say about all the Slipstreams....all the ratings are bogus and it's not a radiator fan.

Could be a good open air fan--don't know since I haven't tested it.

הוא לא בדק את המאוררים של SCYTHE הספציפיים האלה אבל מנגנון העבודה שלהם (Slipstream) נבדק במאוררים אחרים עם מנגנון זהה והתוצאות היו רחוקות ממה שהיה מוצהר ע"י היצרן.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שהבנת מה אני התכוונתי... חחחחח...

יש גירסא של SCYTE שנקראת: Scythe Kaze-Jyuni 120mm .

ההשוואה שהבאת לי היא של MINEBRA....

וה Scythe Kaze-Jyuni 120mm וה ZM-F3 הם באותו מחיר זה למה יש לי התלבטות ושניהם סליבי....

וגם ראיתי עכשיו שיש ZM-F3 עם לד ודווקא מתאים לי לד וגם לפי הנתונים הוא פחות רועש מה ZM-F3 הרגיל.

פורסם

לא, אני הבנתי.

קח נשימה ארוכה ועבור על הדף הקודם (כולו) לאט. תשקיע בלקרוא מה אני רושם כי אני משקיע בלרשום את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים