פורסם 2008 באפריל 417 שנים שלוםשאני נכנס לתיקייה שיש בה כמה סרטים המחשב אומר ש EXPLORER.EXE צריך להסגר..ואם אני רוצה לדווח...בלה בלה בלה...למה זה נגרם ואיך מטפלים בזה?תודה
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר א)יש לי את החבילה של ליונטוורק + XVID שבנתיים הכל עובדב)מה הפקודה הזו עושה אם אפשר לדעת?
פורסם 2008 באפריל 517 שנים תסיר את הליאון ותתקין KLITE\CCCP עדכניים, לפעמים קודק מיושן יכול לגרום לבעיה כמו שמופיעה אצלך.
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר הקטע שליפני זאת היה לי את הKLITE וזהו והיה שני קליפים של MPG שלא עבדו במחשב ..עכשיו פירמטתי וזה מה שמותקן כרגע והכל עובד. כולל השני קליפים הללו.פשוט היתה הבעיה של הקבצים בתיקייה שאני עדיין אל מבין מה הבעיה שהיתה ומה עשיתי?
פורסם 2008 באפריל 517 שנים פשוט ברגע שאתה לוחץ על הקובץ המערכת מנסה ליצור תצוגה מקדימה שלו בחלק הזה היא קורסת.מה bezangeloo נתן לך פשוט מנטרל את התצוגה המקדימה בסייר שגם ככה לא ממש נחוצה.
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר אני רואה שהפקודה זה רק לסרטים ולא לתמונות למשל וזה מצויין.תודה רבה!!!
פורסם 2008 באפריל 517 שנים חבל שאקספלורר לא מכיל איזה מנגנון אוטומטי שמבטל את המנגנון הזה בתיקיות פוגעניות. מאז שאנשים מתקינים codec pack, הרבה אנשים אוכלים קש על בעיות כאלו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.