פורסם 2008 באפריל 417 שנים סוף סוף בשעה טובה הגיע עלי הרכיבים שהזמנתי מארהיב בשביל המקלט אינפרה לשלט בניתי אותו וזה לא עובד לי.. בדיוק לפי התרשים הזה: אפילו לא הלחמתי ולא כלום רק כדי לבדוק עם זה עובד וזה לא לצערי ואני בטוח ב - 100% שחיברתי הכל נכון כמו בתרשים את הכבל קום אני הכנתי גם עם קונקטור ששם רשום בדיוק מזה 1 5 ו 7 למישהוא יש רעיון מה יכול להיות הבעיה?
פורסם 2008 באפריל 417 שנים קודם תלחים הכל אחרי זה תגיד אם עובד או לאללא מגע טוב זה לא יעבוד אלו רכיבים מאוד עדינים
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מחבר מולחם היטב וזה עדיין לא עובדבדקתי גם על מחשב אחר עם מערכת הפעלה מסוג Windows 2003 Serverועל עוד מחשב עם מערכת הפעלה Windows XP sp1או No SPמה לעשות?
פורסם 2008 באפריל 517 שנים זה נכון שכיף לבנות דברים אבל לא נראה לי שהייתי מתאמץ כל כך בשביל משהו שאפשר להזמין עד הבית ב-17 שקל...http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.753~r.77291022
פורסם 2008 באפריל 517 שנים זה לא משנה בכמה כסף אתה יכול לקנות מוכן כל הכיף זה לבנות כשאתה בונה משהו ומצליח שזה יעבוד זה נותן לך סיפוק
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר כן ושאתה מזמין רכיבים ואתה מגלה בסוף שהכל יצא לך 200 שקל ואתה עושה הכל נכון ואתה מגלה פתאום שזה לא עובדאתה מרגיש שבועים אחרי זה רע!
פורסם 2008 באפריל 517 שנים חח לא ידעתי שהחלקים יצאו לך יקר אבל יכול להיות שלא חיברת טוב או שאחד החלקים לא תקינים
פורסם 2008 באפריל 517 שנים החלקים אמורים לעלות לך 30 ש"ח מקס'.ה LED עולה בערך 5-6 ש"ח, כל השאר אגורות ושקלים.. רק ה PCB עולה יותר.
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר הזמנתי PCB שורות גדול כי לא היה קטן וגם עיגוליםאמרתי לבחור הזה בטלפון שאני רוצה 3 יחידות מכל דבר והוא נתן לי 200 נגדים 10 דיודות וקבלים איזה עוד 10 הלדים האולטרה האלהועכשיו בתכלס אין לי מה לעשות עם כל זההיתי בונה ומביא לחברים שלי כמתנה ליום הולדת אבל זה לא עובד זה מבאס ת'תחת אתם לא יודעים עד כמהאני מתחננן בבקשה המלצות משהוא.. מי גם בנה כזה מקלט והיה לו בעיה איתו בהתחלה? שיספר מה היה לואולי היתי צריך לעשות משהוא ולא עשיתי?אולי צריך לזה דריוורים או איזה שהוא משהוא...?אני מת שזה יעבוד, בזבזתי על זה זמן וכסף שאין לי...
פורסם 2008 באפריל 517 שנים תראה זה באמת לא היה אמור לעלות כל כך הרבה, אבל לפי מה שכתבת התחלת שם ערכת מודינג שתשתמש בה מתישהו אז לא נורא...הכי פשוט שתצלם את המעגל ותעלה לכאן ואז נוכל לראות מה עושים...כמו כן אשמח אם תציין איזה כלים יש לך? יש מולטימטר?ומה זה הלדים אולטרה האלה ואיך הם קשורים?
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר נו הלדים האלה עם ה - 3 רגלים שקולטים את המידע שנשלח עליהם.. בכל אופן הנה תמונות: תראו מה קניתי...: לוח הלחמות רגיל (עיגולים) לוח הלחמות פסים (גדול) קונקטור סראלי קום (את זה לא קניתי הבאתי מחבר) כתוב על זה את המספרים 1 עד 9 ככה שאני יודע בדיוק מזה 1 5 ו 7 אין לי אפשרות לטעות בין החוטים... דיודות (תראו כמה קצת הוא נתן לי) נגדים (תראו כמה הרבה הוא הביא לי מזה) קבלים הלדים האלה שקולטים את האותות מהשלט המיצבי המתח הכל ביחד עכשיו, שלא תבינו לא נכון אני בניתי 2 מזה (זאת אומרת שני מקלטים) אחד אני "הלחמתי" ואת השני לא, ההלחמות שלי הם על הפנים זה לא נדבק וזה לא חזק כמו בכל לוח החלמה רגיל שאני מכיר לכן אני מעדיף ללפף כדי להיות בטוח שיש מגעים והכל תקין הנה תמונה להמחשה: כמו שאתם רואים הכל נוגע אחד בשני ב - 100%! לא כמו פה שפה זה רופףף ובגלל זה יכול להיות הבעיה כך זה נראה מצידו העליון הנה הוא במלואו והנה השני בשני השתמשתי בכבל רש יותר ארוך ובלחמה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.