פורסם 2008 באפריל 417 שנים שבת שלום לכולם , אני צריך כרטיס מסך בדרגת כניסה למשחקים בסיסיים כמו CS וכאלה , כמו כן ממש אבל ממש חשובה לי איכות פלט הוידאו של הכרטיס ( TV OUT ) כי יש לי LCD 32 אינץ' חדשה שתמוקם קרוב למחשב , ואתם כבר מבינים מה התכנון.
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מחבר נראה ממש חזק לכרטיס במחיר הזה ראיתי שיש לו גם אופציה ל HDTV איך אני משתמש בהוהאם קיים גם דגם ה XT לAGP ?
פורסם 2008 באפריל 417 שנים כן הוא חזק יחסית. הוא יחזיר לך משחקים אל תדאג, אפילו משחקים לא הכי קלים.עזוב את הXT. אם אני לא טועה יש אותו לAGפ אבל קשה למצוא ועולה הרבה יותר מהתקציב.הPRO יספיק לך. אתה תקבל מתאם DTI לHDMI עם הכרטיס.וכנראה גם כבל וככה אתה פשוט מחבד לTV.
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מחבר אני אלך עליו תודה רבה גבר , עוד משהו קטן - יש לי pentium 3GHZ ו 512 MB זכרון שפועל ב Dual , וספק ג'נרי האם הזכרון המועט והספק יגבילו את הכרטיס , כדאי להחליף גם אותם?
פורסם 2008 באפריל 417 שנים אתה יכול להוסיף גיגה זיכרון ויהיה לך סך הכל גיגה וחצי. זה יעלה בסביבות ה200 שקל.. (אוליי קצת יותר) ואם תוכל לפרט יותר על הספק.... בעיקרון אני מאמין שהוא יחזיק... אני מכיר ספקים ז'נרים שהחזיקו מפרטים הרבה יותר חזקים.... ואם אפשר את הדגם של הלוח אם זה יועיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.