עבור לתוכן

צריך עזרה עם מגבר ישן

Featured Replies

פורסם

יש לי מגבר ממש ישן של חברה ששמה NAD עכשיו המערכת עבדה בצורה מצוינת במשך שנתיים על המחשב הישן.

לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש.

עכשיו הכבלים מסודרים בצורה כזאת הרמקול מחובר למגבר עם כבל כמו של רמקולים של מערכת ביתית קצוות ברזליים כאלה (חח אנלא טוב בהסברים)

והמגבר מחובר עם כבל RCA למחשב עם יציאת בננה כזאת מתאימה למחשב.

עכשיו שאני שם את המערכת במחשב הישן הכול עובד פיקס..

במחשב החדש יש רעש סטטי (אוםם חזק ממש) שמתגבר על הרעש שאמור לצאת רעש של הד כזה כאילו זה לא מחובר במקום הנכון ובמחשב החדש יש לפחות 6 יציאות חיברתי בכולם ועדיין יש את הרעש.

אם מישהו לא הבין אני יסביר שוב.

תודה לעוזרים חברה תעזרו זה ממש חשוב אני מקווה שהכול תקין במחשב החדש.

פורסם

בעקרון אתה אמור לחבר את הכבל לחיבור בצבע ירוק שיש מאחורה.

יכול להיות שהרעש נגרם בגלל שאין לך כרטיס קול (מלבד האון בורד), אולי הכבל (שמחבר את המגבר למחשב) לא משהו וצריך להחליף אותו למשהו טיפה יותר איכותי.

פורסם
  • מחבר

אבל גם במחשב הישן שהוא נמצא חדר לידי חיברתי כמה פעמים וה עובד מצוין ואני כמעט בטוח שאין לי בו כרטיס קול חוץ מהאונבורד. (המחשב ישן הוא אצלי 7 שנים)

ובמחשב החדש יש לי כרטיס קול משולב. אבל עדיין זה צריך להספיק למערכת עם מגבר. כמו שזה הספיק בישן.

לגבי הכבל- שוב אותה שאלה איך במחשב הקודם זה עובד ובחדש לא? יש לי הרגשה רעה שזה הכרטיס קול ואין לי כסף להוציא על זה כי רק אתמול קניתי את המחשב.

ומה זאת אומרת להחליף למשהו יותר איכותי? איזה כבלים RCA איכותיים כבר יש?

פורסם

כנראה שהבעיה באמת עם הכרטיס האון בורד, במיוחד אם הסטאפ שלך עובד מצויין כשהוא מחובר למחשב הישן.

לדעתי שווה להשקיע בכל מקרה בכרטיס קול כלשהו. במיוחד אם יש לך מגבר טוב של NAD (איזה סוג הוא אתה יודע? אמור להיות רשום עליו מספר הדגם).

איזה רמקולים יש לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים