עבור לתוכן

מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב 3500-5000

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים אני בזמן האחרון נתקלתי בבעיה כזאת שאני אני צריך מחשב נייד אך התקציב שלי לא כל כך גבוה

אני עובד בגרפיקה ממוחשבת ואוהב לשחק משחקי מחשב

אני רוצה מחשב נייד שיוכל לשרת אותי בשני הדברים הללו

הוא לא חייב להיותמפלצת ביצועים אבל רצוי שיוכל להריץ משחקים של היום לא על הגרפיקה המקסימלית אבל שיוכל

ואם הוא יוכל להריץ משחקים אז גם אם הגרפיקה לא תיהיה לו בעיה גדולה פלוס מינוס שעה של רינדור לא יהרגו אותי

תודה מראש

נ.ב זמן הפעולה שלו לא משנה לי למה יש שקע

פורסם

הכי טוב שתשיג בתקציב הזה זה איזה Gigabyte עם GeForce 8400GS.

פורסם
  • מחבר

תוכל לצעיין איזה מודל

ואין משהוא בתחום אם 8600?

רצוי במחיר דומה

פורסם

כרגע אין לג'יגבייט שום דגם עם GF 8600GT בארץ.

הדגם הרלוונטי היחיד הוא דל אינספירון 1520 שנמצא ביחידות בודדות בארץ בגלל סוף ייצור ומעבר ל1525 שלא משווקים עם כרטיסים נפרדים.מחירו של ה1520 עם 8600GT מגיע בסביבות 6500 ש"ח.

כמדומני יש לMSI גם דגם עם 8600GT.

פורסם

שלום אנשים אני בזמן האחרון נתקלתי בבעיה כזאת שאני אני צריך מחשב נייד אך התקציב שלי לא כל כך גבוה

אני עובד בגרפיקה ממוחשבת ואוהב לשחק משחקי מחשב

אני רוצה מחשב נייד שיוכל לשרת אותי בשני הדברים הללו

הוא לא חייב להיותמפלצת ביצועים אבל רצוי שיוכל להריץ משחקים של היום לא על הגרפיקה המקסימלית אבל שיוכל

ואם הוא יוכל להריץ משחקים אז גם אם הגרפיקה לא תיהיה לו בעיה גדולה פלוס מינוס שעה של רינדור לא יהרגו אותי

תודה מראש

נ.ב זמן הפעולה שלו לא משנה לי למה יש שקע

[br]פורסם בתאריך: 7.04.2008 בשעה 08:58:42
מחשב נייד HP DV 6625 intel Core 2 Duo T5250 חדש באריזה ,כולל אחריות 8 במעבדiת HP מעבד 1.5 DDR2 2048 667MHZ Core duo 2 Hard disk 160GBקורה טביות עצבה Bluetooth מוכר עקב נסיעה לחו"ל

צורב DVD DUAL LAYER LightScribe- צורב תמונות מצלמה.+מיקרופון מובנה,כ.רשת אלחוטי מובנה,קורא כרטיסי זיכרון מובנה,מסך 15.4 DDR-2 2048MB זיכרון,אפשרות הרחבה עד 4GB,שלט רחוק למחשב וינדוס ויסטה אופציה להרחבת אחריות בשנתיים נוספות 4100 ¤ 0523823678

פורסם

יש עם 8600 ו512 זיכרון ,... למאקבוק פרו (הבאתי אחד כזה ללקוח שלי) מחשב חזק מאוד ברמות הגבוהות ביותר

רק מה ... הוא עולה בערך פי3 מהתקציב שלך ...

אני לא מכיר מחשבים עם 8400\8600 או מקביליהם בכוח של ATI בתקציב שלך .. בתקציב הזה אני מכיר רק עם כרטיסים של אינטל ה GMA 3100 למיניהם

שבסה"כ יתנו לך תמורה נאה ביותר לכסף ...

אתה תמיד יכול לפנות לאופציה של יבוא אישי של נייד ... נניח DELL\TOSHIBA\IBM\LENOVO - יש שירות בארץ למחשבים מחו"ל והוא גם די טוב .

ב5000 אתה יכול להביא היום אחלה T61 חדש ועם כרטיס קוואדרו של NVIDIA שעושה עבודה בהחלט מכובדת ...

פורסם
  • מחבר

יש עם 8600 ו512 זיכרון ,... למאקבוק פרו (הבאתי אחד כזה ללקוח שלי) מחשב חזק מאוד ברמות הגבוהות ביותר

רק מה ... הוא עולה בערך פי3 מהתקציב שלך ...

אני לא מכיר מחשבים עם 8400\8600 או מקביליהם בכוח של ATI בתקציב שלך .. בתקציב הזה אני מכיר רק עם כרטיסים של אינטל ה GMA 3100 למיניהם

שבסה"כ יתנו לך תמורה נאה ביותר לכסף ...

אתה תמיד יכול לפנות לאופציה של יבוא אישי של נייד ... נניח DELL\TOSHIBA\IBM\LENOVO - יש שירות בארץ למחשבים מחו"ל והוא גם די טוב .

ב5000 אתה יכול להביא היום אחלה T61 חדש ועם כרטיס קוואדרו של NVIDIA שעושה עבודה בהחלט מכובדת ...

זה נשמע ממש מפטה השאלה שלי היא האם יש לך קישור או טלפון של אחת החברות המייבאות מחו"ל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים