פורסם 2008 באפריל 317 שנים נשות דנמרק מתפארות בהישג חדש: היתר חוקי ללכת חשופות חזה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3526569,00.html אוקיי, הדנים שיכנעו אותי! אני עובר לדנמרק! מי בא איתי? :
פורסם 2008 באפריל 317 שנים תשיג לי ויזה ומחר אני הולך ללמוד דנית, או את השפה שמדברים שם ואין לי באמת מושג מה היא :-[.
פורסם 2008 באפריל 417 שנים עד כמה שידוע לי לא צריך ויזה מישראל לאחת ממדינות האיחוד האירופי בשביל תיירות. ואני מצטרף
פורסם 2008 באפריל 417 שנים בדרך כלל אלה יהיו פמיניסטיות שמנות עם שערות בבית שחי ועל החזה אני לא מצפה ליותר
פורסם 2008 באפריל 417 שנים תשיג לי ויזה ומחר אני הולך ללמוד דנית, או את השפה שמדברים שם ואין לי באמת מושג מה היא :-[.אם אתה יודע אנגלית אתה כבר מסודר, כולם שם מדברים אנגלית שוטפת.
פורסם 2008 באפריל 417 שנים הדניות יותר יפות ומה אתה חושב, שבחופים ביוון יש יווניות? כולם שם תיירים גם ככה.
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מחבר בדנמרק יש גם תיירות וגם דניות כוסיות.בנוסף לכך, לפי החוק בדנמרק מותר להסתובב טופלס לא רק בחוף הים, אלא גם בבריכות שחייה וכדומה.חוץ מזה, המזג אוויר בדנמרק הרבה יותר טוב מאשר ביוון, והם גם לא אנטישמים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.