עבור לתוכן

THERMALTAKE MINITYPHOON

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!!!!!!

האים גוף קרור זה מתאים ל- SOCKET AM2 והאים הוא ממולץ וטוב יותר מה-ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 ומה חוות-דעתכם לגביו האים שווה וכדאי לירכוש אותו ( 155 ש"ח) האים יעשה את עבודתו כמו ה-"אח-הגדול"

פורסם

הוא לא יתפקד כמו האח הגדול. האם אתה מתכנן OC ?

בכל אופן, הפריזר קל יותר להתקנה ויעשה את עבודתו נאמנה גם אם תעשה OC למעבד ואם לא אז בכלל אין שום סיבה לקחת את המיני טייפון.

פורסם
  • מחבר

לא מתוכנן OC ומדוע אין שום סיבה לקחת את ה-MINITYPHOON מה הוא לא אוב? כי התקנתי את ה- FREEZER PRO 64 ובמצב מנוחה הוא היה על 33-35 מעלות ובעומס הגיע ל-55-60 מעלות.

לקחתי מחבר את ה-MINITYPHOON והתקנתי אותו לשם השוואה ובמצב מנוחה הוא הגיע ל-22 מעלות ובעומס ל-35-40 מעלות מקסימום מה לא טוב בו???

שניהם נוסו על מעבד AMD ATHLON 4800+X265W BRISBANE

פורסם

הפריזר מסתובב בעצלתיים לרוב. בטל את השליטה על המאורר בביוס ואז תבדוק את הטמפ'.

דבר שני, אם אתה מרוצה מהמיני ובדקת כבר, למה אתה שואל?

פורסם
  • מחבר

אני שואל מישום שהפריזר לפי כל הביקורות מאוד ממולץ וכשהוא מורכב במחשב שלי הוא לא בא לידי ביטוי ונותן ביצועים מאוד נמוכים הבקרה על מהירות המאוורר בביוס לא היתה פעילה מלכתחילה ולמרות זאת הטמפרטורות היו גבוהות מה הסיבה שיכולה ליגרום לזה הכל מורכב כמו שצריך הורכב מיחוץ למארז על הלוח-אם ליפני הכנסתו למארז מישה טרמית MX-2 מאווררים 2*120 קדימה ואחורה של COOLER MASTER אחד מוציא והשני מכניס

מבחינת גוף קרור מה יותר טוב טכנית?

פורסם

על כמה RPM הפריזר?

כשהוא על מקסימום מהירות, מותקן על Q6600(!) מומהר ל3GHZ אחרי שעות של PRIME95 הוא מגיע ל61-2 אז על X2 4800 הוא מגיע ל60 ועוד במאמץ רגיל?

פורסם
  • מחבר

על 2200-2300 RPM מקסימום מהירות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

צה תגיד על זה?

פורסם

מקסימום זה 2700 :)

זה מוזר, אולי בכל זאת משהו בהתקנה. הטמפ' גבוהות מדי....

מה הרצת שהמעבד היה בעומס?

פורסם
  • מחבר

בדיקת מאמץ של EVEREST ULTIMATE ???

פורסם

מביקורות ברשת המיני די גרוע..ולכן די מוזר מה שאתה מתאר פה..

כמו כן "בדיקת מאמץ" של EVEREST זה לא בדיוק בדיקה..

תריץ PRIME או OCCT ותראה מה קורה..

וכמו שהמליצו כאן..תבטל את השליטה על המאוורר ותבדוק את תקינות ההתקנה ומריחת המשחה הטרמית..

פורסם
  • מחבר

בזמן שטני כותב הביוס מתריע על טמפרטורות גבוהות טני מריץ כרגע את ה-OCCT ביטלתי את השליטה האוטומטית על המאוורר החלפתי מישחה התקנתי מחדש את הפריזר ואין שינוי מתחילת בדיקת המאמץ הוא טס מעל 67 מעלות במעבד ו-53 בלוח-אם אולי צריך לעשות עידכון ביוס אני כבר לא יודע מה לעשות :s07:

פורסם

מה שקרה לי פעם עם הפריזר הוא שהמסגרת עצמה (השחורה מסביב למעבד) התרוממה מהלוח. תבדוק את זה אצלך (עדיף לפרק את הלוח אם אתה יכול ויודע).

פורסם
  • מחבר

אתה מיתכוון ל-SOCKET .

פורסם

לא אני דווקא לא :) הסוקט זו התושבת עצמה של המעבד.

תן לי קצת קרדיט :silly:

פורסם
  • מחבר

אים אתה מיתכוון למיסגרת השחורה הגדולה אז היא יושבת טוב אני חושב ואים אני מפרק את הלוח ומרכיב הכל מחדש וזה חוזר על עצנו אז מה נישאר לעשות :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים