פורסם 2008 באפריל 417 שנים הפארודיה בפרק היא לא על קנדים . היא על שביתת התסריטאים בארה"ב, שימו לב לראשי תיבות שהוא אומר כל הזמן...
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מחבר הפארודיה בפרק היא לא על קנדים . היא על שביתת התסריטאים בארה"ב, שימו לב לראשי תיבות שהוא אומר כל הזמן... חשבתי שזה ברור מההתחלה
פורסם 2008 באפריל 417 שנים הפארודיה הכללית היא על השביתה של הWGA(שהסתיימה בלא כלום, כמו שביתת הקנדים), שאלו "מה הקטע של ה"I'm not your friend/guy/buddy"... ועניתי שזו "פארודיה" על הדרך שבה קנדים פונים אחד לשני.
פורסם 2008 באפריל 517 שנים פרק נחמד אבל ממש לא "יצירת מופת", יש פרקים הרבה יותר טובים.אגב תשע העונות הראשונות של הסימפסונים הרבה יותר טובים מסאות' פארק.אפילו עם כל ההגבלות שיש על הסימפסונים בגלל שזה משודר ברשת ארצית (FOX) ולא בכבלים (Comedy Central).
פורסם 2008 באפריל 517 שנים i'm not your guy, friend!! must get it over with just once he's not your friend, buddy!
פורסם 2008 באפריל 617 שנים פרק אדיר. כמעט הצליח להרוג אותי, באמת שהיו לי כמה קטעים שבקושי הצלחתי לנשום.
פורסם 2008 באפריל 617 שנים יש לינק לפרק איפושהו? (ולפני שמישהו קופץ עם "לא חוקי", קומדי סנטרל מפיצים את זה בעצמם ברשת... אני פשוט לא יודע את מספר הפרק אז אני לא יכול לחפש בעצמי) או שמישהו פשוט יגיד מה מספר הפרק .. מחפש נואשות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.