עבור לתוכן

שאלה בהקשר לאנטי וירוס AVG , האם הוא טוב.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

יש לי שתי שאלות שקשורות לאנטי וירוס AVG.

א. האנטי וירוס הזה למעשה אפשרי להוריד אותו חינם מהאינטרנט, השאלה שלי האם הוא טוב האנטי וירוס הזה?

ב. ועם עכשיו נגיד לקוח מבקש אנטי וירוס , איזה אנטי וירוס על פי החוק אני יכול להתקין לו , מבלי לקנות חבילת אנטי וירוס?

** איזה אנטי וירוס בכללי אתם ממליצים לי**

בתודה מראש בר לוי!!!

פורסם

א) האנטי וירוס טוב, אבל הגירסה החופשית מגנה רק מפני וירוסים ותולעים, לכן, אני ממליץ להתקין בנוסף תוכנה נגד ספייוורים כמו spybot. אני משתמש בשני אלה שנה פלוס ומעולם לא היו לי בעיות איתם.

ב) לפי החוק את צריך לקנות אנטיוירוס מקורי ולהתקין לו, אבל אתה יכול להתקין לו את ה AVG FREE או אנטיוירוסים אחרים שהם לתקופת התנסות, שאפשר להוריד בחינם. (תקופת התנסות בד"כ ל-30 יום), וא"כ הלקוח יחליט בעצמו מה הוא יתקין.

פורסם
  • מחבר

אחלה תשובה אחי תודה......

תוכל לתת לי לינק להורדה של AVG אניי יודה לך מאוד.

פורסם

לדעתי AVAST עדיף הרבה יותר.

פורסם

וזה כי ?

פורסם

גם AVAST וגם AVG טובים

AVAST קצת יותר כבדה

ולזה שמעלי AVG השתפר הרבה בגירסאות 7.5 האחרונות

פורסם

הבעיה עם AVAST זה שהיא מריצה סריקה מלאה של המחשב כל יום ברקע בלי שהרבה אנשים לא יודעים (ואז לא מבינים למה הנייד שלהם בקושי זז).

פורסם

AVAST יותר טובה מהסיב הפשוטה שכל פעם שהיה לי וירוס בדקתי עם AVG והיא לא זיהתה ואחרי שהתקנתי AVAST היא זיהתה ,זה תמיד קרה לי עד שהתחלתי להשתמש בה באופן קבוע, אני משתמש בגירסא 4.8 האחרונה אחלה אונטיוירוס,

לגבי הAVG היא לא זיהתה וירוסים גם כאשר היתה בגירסתה האחרונה ועם כל העידכונים הנדרשים.

הבעיה עם AVAST זה שהיא מריצה סריקה מלאה של המחשב כל יום ברקע בלי שהרבה אנשים לא יודעים (ואז לא מבינים למה הנייד שלהם בקושי זז).

אפשר לבטל את זה . :nixweiss:

פורסם

תתפלא כמה אנשים לא יודעים שזה הגורם להאטה (הוא לא נותן לך אינדקציה ויזואלית סתם ככה במהלך הריצה).

ואצלי קרה ההפך ד"א...

פורסם

אבל גם AVG מריצה לי סריקה בכל יום :\

אז מה שונה

פורסם

סריקה מלאה כל יום היא לא דבר קדוש, כנסו ל Scheduled tasks ובטלו אותו.

פורסם

דווקא אני לא מרגיש בכבדות של AVAST.

פורסם

אני שונא את האנטי וירוס הזה,לך על avira antivir

חינמי,והטוב ביותר לדעתי.

פורסם

AVAST יותר טובה מהסיב הפשוטה שכל פעם שהיה לי וירוס בדקתי עם AVG והיא לא זיהתה ואחרי שהתקנתי AVAST היא זיהתה ,זה תמיד קרה לי עד שהתחלתי להשתמש בה באופן קבוע, אני משתמש בגירסא 4.8 האחרונה אחלה אונטיוירוס,

לגבי הAVG היא לא זיהתה וירוסים גם כאשר היתה בגירסתה האחרונה ועם כל העידכונים הנדרשים.אפשר לבטל את זה . :nixweiss:

מאוד יכול להיות בגלל FALSE ALARMS.

בפעם הבאה שה-AVAST מוצאת לך קובץ חשוד, תעלה אותו ל-VirusTotal.com ותבדוק מה שאר ה-AV אומרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים