עבור לתוכן

[שאלות]מספר שאלות..

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה שאלות בנוגע לנושא הזה...

1) מה מעבד טוב צריך להכיל איזה סוגים איזה חברה... ליבה כפול... מגה ארץ גבוה ועוד כל מיני דברים? (אם אפשר לתת דוגמאות לטובים וללא טובים :))

2) מה זה SLI? תרחיבו בבקשה תודה :)

3)בשביל מה צריך BIT יותר גבוה למה זה? נגיד 64 וזה...

4)איך אפשר להדיל בין DDR3 ל DD2 ו DDR1 יש הבדלים בולטים ?? (ראיתי תנושא עם ההסברים על החיבור ולא הבנתי מי יודע מה..)

תודה למי שעונה :)

פורסם
  • מחבר

למה לא עונים?!

פורסם

אממ אני לא ממש מקצוען אז אולי יהיו לי כמה טעויות בתשובה,אז מקצוענים לתקן בבקשה!

1.מעבד טוב צריך לתת תמורה למחיר,ככל שהמגה-הרץ(או מהירות שעון איך שלא תקרא לזה) יהיו יותר גדולים - הוא יוכל לבצע יותר פעולות בשניה (ומזה נובע שהוא יותר מהיר).

קוואד-קור(4 ליבות) טוב הוא Q9300 שיש לו 4 ליבות,שרצות במהירות של 2.50Ghz והמחיר שלו דיי זול(אני חושב 1400 ש"ח בממוצע)

גם Q6600 הוא מעבד 4 ליבות טוב,הוא יותר זול מהQ9300 אבל הQ9300 פולט פחות חום,צורך פחות חשמל גם אני חושב.....

2.SLI אני חושב שזה מערך של כרטיסי מסך,שעובדים "זה עם זה" ומחשבים ביחד את החישובים שכרטיס מסך אמור לחשב.....(אני לא בטוח,אני לא קראתי הרבה על SLI אני יודע בפשטות מה זה אומר).

3.לא יודע ממש.

4.איך אפשר להבדיל פיזית בחיבורים?אני לא יודע.....בדר"כ שאתה קונה לוח אם רשום באיזה זכרונות הוא תומך,ואם יש לו 2 חיבורים של DDR2 ו2 חיבור של DDR3 על אותו לוח,אני חושב שמודפס על הלוח כתובית ליד החיבורים שרשום מה DDR2 ומה DDR3,לפחות כך ראיתי באחד הלוחות של GIGABYTE,

אבל בכל מקרה צריך להיות מצוין בחוברת שימוש אני חושב.....

פורסם

הקפצה כזאת אסורה כאן, נא לקרוא את חוקי הפורומים:

"חוקי הפורום"

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה ובנעילת התראד.

במידה ולא עברו 24, ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי . modify.gif

משתמשים שיקפיצו דיונים שלא כחוק ימצאו את הדיון נעול ויקבלו אזהרה בהתאם!

פורסם
  • מחבר

תודה אחי על ההסבר.. אפשר עוד הסברים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים