עבור לתוכן

החלטתי לפרמט את המחשב. יש אפשרות "להעביר" תוכנות והגדרות בשלמותן?

Featured Replies

פורסם

יש אפשרות לאימאג' אבל אף פעם לא עשיתי את זה. זה מסובך או קל? לפי מה שהבנתי זה אמור להעתיק את כל הכונן שבוחרים. אפשר להעתיק חלק מהכונן? אם לא-האם אפשר למחוק מה שלא רוצים ואז לעשות אימאג'? כי זה יחסוך התקנת אופיס, פיירפוקס, אייסי ועוד כל מיני תוכנות קטנות שיגזלו זמן להתקנתם.

שא' נוספת: הסיסמאות שנשמרות בפיירפוקס, יש אפשרות לחשוף אותם כדי לכתוב למקרה ותהיה תקלה והכל ימחק?

פורסם

את מידע המשתמש ב- firefox (כולל favorites, סיסמאות וכו') אפשר להעתיק בשלמותן מ- Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles תחת ספריית המשתמש.

חוץ מזה, פירמוט של המחשב בדר"כ נעשה בדיוק בשביל לנקות את המחשב מכל השאריות שתוכנות משאירות אחריהן.

אם סתם תעתיק את ה- registry תישאר לפחות עם אותה כמות בעיות כמו לפני.

פורסם

מה שכן-להבא,תעשה פירמוט ,מייד אחריו תתקין את כל התוכנות הדרושות לאחר פרמוט (winrar ,office וכו) ותעשה image .

זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות !

(עשיתי Imgae עם כל התוכנות , יצא משהו כמו 3.5 gb , אומנם הרבה אבל משתלם.כל פעם 2 וחצי דקות "פרמוט" וישר עם כל התוכנות הנחוצות)

Image אפשר לעשות בקלות עם התוכנה ghost של symantec .

בהצלחה :]

פורסם

הפעם תצטרך לעשות פורמט "מלא" .

אחרי זה תתקין את מערכת ההפעלה ואת התוכנות שאתה צריך ופשוט תעשה -ghost- בעזרת norton ghost .

הנה מדריך שמצאתי עבור norton ghost 2003 ;

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=91&a=52144&c=6090&sc=0&ssc=0#

הנה עוד מדריך שמצאתי ;

http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=20260&forum=Software&viewmode=all

פורסם
  • מחבר

את מידע המשתמש ב- firefox (כולל favorites, סיסמאות וכו') אפשר להעתיק בשלמותן מ- Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles תחת ספריית המשתמש.

חוץ מזה, פירמוט של המחשב בדר"כ נעשה בדיוק בשביל לנקות את המחשב מכל השאריות שתוכנות משאירות אחריהן.

אם סתם תעתיק את ה- registry תישאר לפחות עם אותה כמות בעיות כמו לפני.

איפה התיקיה הזאת נמצאת? תכוון אותי בבקשה כי אני לא מוצא אותה פה 3gq43mdnqjqy.jpg

ובקשר למדריכים: צריך בשביל זה כונן פלופי? כי אין לי כזה. הוצאתי אותו. אבל אם זה חשוב אז אחבר מחדש. אני רק מקווה שלא תהיה בזיהוי.

אגב במדריך מאתר פרש אני לא רואה בכלל תמונות. לא עם פיירפוקס ולא עם אקספלורר (כן, ללא IETAB)

פורסם

כלומר ב-

%USERPROFILE%\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לענות לגבי כונן הפלופי?

זה הכרחי?

פורסם

אתה צריך את הפלופי כדי להעלות בוט. אם אתה יכול להעלות בוט מדיסק, מה טוב.

הגדרות ווינדווס אתה יכול להעביר בעזרת "אשף העברת קבצים והגדרות" שנמצא בהתחל> תוכניות> עזרים> כלי מערכת.

פורסם

הגדרות ווינדווס אתה יכול להעביר בעזרת "אשף העברת קבצים והגדרות" שנמצא בהתחל> תוכניות> עזרים> כלי מערכת.

לא היתה לי פעם אחת שזה עבד כמו שצריך.

במקרה האחרון הייתי צריך להשתמש בכלי שיחזור כדי לחלץ קבצים מתוך הקובץ שהוא יוצר.

פורסם

אני משתמש בכונן פלופי בשביל לעשות BOOT . בשביל אימג' אני משתמש בנורטון גוסט גרסה 6 . כן כן... אני מפרמט רק את כונן C (רק שם אני מתקין תוכנות),פירמוט מלא, ומעלה את האימג' תוך רבע שעה....עם כל התוכנות... החיסרון היחיד הוא שכונן C אצלי צריך להיות מפורמט כ FAT32 בשביל גרסה כל כך ישנה.

פורסם

לא היתה לי פעם אחת שזה עבד כמו שצריך.

במקרה האחרון הייתי צריך להשתמש בכלי שיחזור כדי לחלץ קבצים מתוך הקובץ שהוא יוצר.

מיותר להעביר קבצים דרך זה, הנקודה פה היא על ה"הגדרות". ובזה כשהשתמשתי, זה עבד.

פורסם

שאלה לגבי דיסקט איתחול:את דיסקט האיתחול שיש לי קיבלתי מחבר,לא יצרתי אותו בעצמי.כדי להעלות אימג',אני עושה בוט דרך הדיסקט אבל אז לא עולה לי ישר תוכנת GHOST אלא מסך שחור רגיל של DOS ,כלומר /:A .משם אני בד"כ מפרמט את המחיצה (שחזור ללא פירמוט לא ינקה בהכרח וירוסים ומרעין -בישין למיניהם) .רק אחרי הפירמוט אני בוחר במחיצה שבה שמור לי האימג' ושם גם שמורה לי תוכנה בשם ghost.exe ,קובץ ששוקל כמה קילובייטים....

במדריכים שהעליתם על גוסט 2003 אז אם הבנתי נכון דיסקט האיתחול יפעיל ישר את תוכנת ה-GHOST ולא יאפשר לי לפרמט קודם.האומנם? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים