עבור לתוכן

פיירפוקס בטא 5 יצא, הגרסא הרישמית ביוני!

Featured Replies

פורסם

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html

גרסאת Portable באנגלית:

http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable/test

שיפורים חדשים:

* Improvements to the user interface based on user feedback, including changes to the look and feel on Windows Vista, Windows XP, Mac OS X and Linux.

* Changes and fixes for new features such as the location bar autocomplete, bookmark backup and restore, full page zoom, and others, based on feedback from our community.

* Fixes and improvements to platform features to improve security, web compatabilty and stability.

* Continued performance improvements: changes to our JavaScript engine as well as profile guided optimization continues to improve performance over previous releases as measured by the popular SunSpider test from Apple, and in the speed of web applications like Google Mail and Zoho Office.

זוהי גרסאת הבטא האחרונה, פיירפוקס 3 יצא רישמית ביוני 2008.

פורסם
  • מחבר

ברור שיהיו, אמרתי שזו הבטא האחרונה ברור שיהיו RC1,RC2 וכו' אבל שם זה רק תיקוני באגים ושינויים מינוריים, לעומת שבטא היו שינוים גדולים והוספות תכונות.

גם לבטאות היו גרסאות RC1,RC2 וכו'.

פורסם

מתגבש דפדפן טוב מאוד.

מהיר יותר, חדש וטוב.

אבל רק טוב.

אני חושב שהיום המנוע של Web Kit נותן יותר ואני גם צופה שגרסא 9.5 של אופרה תהיה טובה יותר.

פורסם

יום יבוא וגם הוא ייהרס.

פורסם

התקנתי .

איך אני יכול לחזור לבטא 4 ?

זה לא תומך בחוסמי הפלאש והפרסומות .

תודה .

פורסם
  • מחבר

אממ אם אני לא טועה, לחזור גרסא אחורה ניתן רק בדרך ידנית (הורדת הקובץ התקנה ואז להתקין רגיל).

או שתחפש פה בפורום לפני חודש בערך פירסמתי מדריך פשוט איך לגרום להרחבה לתמוך בגרסא חדשה.

פורסם

אממ אם אני לא טועה, לחזור גרסא אחורה ניתן רק בדרך ידנית (הורדת הקובץ התקנה ואז להתקין רגיל).

או שתחפש פה בפורום לפני חודש בערך פירסמתי מדריך פשוט איך לגרום להרחבה לתמוך בגרסא חדשה.

חיפשתי בהסברים שלך . לא ממש הצלחתי ...

מאיפה אפשר להוריד את גרסא 3.04b ?

תודה

פורסם
  • מחבר
פורסם

לא יודע מה הבעיה בזה.. זה מתקין את הבטא בתיקיה חדשה...

פשוט כנס להוספה והסרה ותמחוק את הבטא החמישית.

ואל תשכח ליצור קיצור דרך לגרסה הקודמת על שולחן העבודה...

פורסם

לא יודע מה הבעיה בזה.. זה מתקין את הבטא בתיקיה חדשה...

פשוט כנס להוספה והסרה ותמחוק את הבטא החמישית.

ואל תשכח ליצור קיצור דרך לגרסה הקודמת על שולחן העבודה...

אני משתמש ב - Firefox Portable

יש אפשרות לקבל לינק להורדת הגרסא הזו ?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים