עבור לתוכן

3650 DDR HM 1G שווה משהו בשביל 300 שקל?

Featured Replies

פורסם

שבמחיר הזה כבר עדיף 7300GS?

פורסם

HM זה הגרסה של AMD ל-TC שזה מילה יפה ל"בואו ניקח מהזיכרון של המחשב עצמו אבל נכתוב את זה באופן לא ממש ברור על אריזת הכרטיס". גרסאות HM/TC למיניהן לרוב מ-א-ו-ד איטיות. יחד עם זאת 7300GS אפילו איטי יותר.

אלטרנטיבה יכולה להיות X1650XT עם ליבה R560 וזיכרון DDR3 (אפילו R535 יהיה מהיר יותר כנראה)

פורסם
  • מחבר

HM זה הגרסה של AMD ל-TC שזה מילה יפה ל"בואו ניקח מהזיכרון של המחשב עצמו אבל נכתוב את זה באופן לא ממש ברור על אריזת הכרטיס". גרסאות HM/TC למיניהן לרוב מ-א-ו-ד איטיות. יחד עם זאת 7300GS אפילו איטי יותר.

אלטרנטיבה יכולה להיות X1650XT עם ליבה R560 וזיכרון DDR3 (אפילו R535 יהיה מהיר יותר כנראה)

כל אחד כאן ממליץ על ה1650XT בלי לחשוב פעמיים. הכרטיס הזה אזל. לגמרי. בלתי ניתן למצוא. וחיפשתי. חנויות פרטיות וחנויות אינטרנטיות. תוציא אותו מהמשוואה. ואני יודע מה הכוונה של הHM. יש לי ג'יגה של זיכרון, האם אני יכול לבטל את אופציית הHM? ד"א, אם תמצא לי 1650XT, במחיר שפוי (לא 500 שקל ז"א), זמין, אני קונה.

פורסם

בד"כ יש לכרטיסי HM מעט זיכרון משלהם (משהו כמו 64MB), אם יש לך 1 ג"ב זיכרון זה אומר שאתה גם ככה די גבולי עם התוכנות המודרניות, שלא לדבר על וויסטה.

לציין שב-350 ש"ח כבר יש כרטיסי 2600PRO עם 256 מ"ב זיכרון DDR3, כרטיסים אלו עדיפים בהרבה. ב-390 ש"ח כבר ראיתי 2600XT שהוא כבר בקטגוריה של ה-8600GT ברוב המקרים.

ד"א, אם אתה בכלל לא משחק במשחקי מחשב, אז גם ה-2400 עשוי להספיק לך.

פורסם
  • מחבר

בד"כ יש לכרטיסי HM מעט זיכרון משלהם (משהו כמו 64MB), אם יש לך 1 ג"ב זיכרון זה אומר שאתה גם ככה די גבולי עם התוכנות המודרניות, שלא לדבר על וויסטה.

לציין שב-350 ש"ח כבר יש כרטיסי 2600PRO עם 256 מ"ב זיכרון DDR3, כרטיסים אלו עדיפים בהרבה. ב-390 ש"ח כבר ראיתי 2600XT שהוא כבר בקטגוריה של ה-8600GT ברוב המקרים.

ד"א, אם אתה בכלל לא משחק במשחקי מחשב, אז גם ה-2400 עשוי להספיק לך.

משחק משחק. אני כנראה אמצא דרך לקנות את ה2600XT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים