פורסם 2008 באפריל 217 שנים שלום, יש לי לוח אם עם כרטיס כול מובנה DQ6-P35 (של ג'גאביט), עכשיו אני רוצה לשדר ברדיו באינטרנט אבל אני לא יכול.האפשרויות להנמיך ולהגביר את הווליום של המיקרופון או להגביר ולהנמיח את המוזיקה לא פועלותהנה תמונהhttp://www.siz.co.il/up/mrwmmiilgy0j.jpgאני צריך עזרה איך לפתוח או אם למישהו יש תוכנה שאני אוכל לשדר דרכה לרדיו באינטרנט ושאני אוכל גם לשים מוזיקה ברקע וגם לדבר.תודה.
פורסם 2008 באפריל 217 שנים הסתכלתי על התמונה ולא הבנתי למה אתה מנסה לשלוט בעוצמת הסאונד באופציות ההקלטה אתה אמור לשלוט על עוצמות ב MASTER VOLIUM ,החלון הראשון שפתחת
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר אבל צריך לאשר את הסטריו מיקס, עכשיו אם אני שם עד למעלה זה חזק טילים ! ממש, אי אפשר לשמוע ככה שירים ברדיו.עכשיו אם אני יוריד את הווליום אז לא יהיה לי אפשרות להוריד עוד יותר כדי שישמעו תשיר ברקע בזמן שאני מדבר...
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר שאני לא יכול לדבר בלי שהמוזיקה תיהיה חזקה ולכבות אתה מיקרופון כדי שישמעו רק מוזיקה
פורסם 2008 באפריל 317 שנים ניסית אולי לשלוט הווליום עם הצבעים?נגיד פינק אין או משהו - בהתאם לאן שמחובר המיקרופון ואת עצמת המוזיקה... אני מניח שדרך התוכנה שבה אתה משדר?
פורסם 2008 באפריל 317 שנים מחבר יש לי גם אוזניות ורמקולים מחוברים... ואיפה שאני ינמיח זה ינמיח אצלי תמוזיקה לא במחשב עצמו...כאילו ברקורד עדיין ישמעו את המוזיקה...
פורסם 2008 באפריל 317 שנים כל אחד מהם מחובר בחיבור שלו, לא?אזניות, רמקולים ומיקרופון בנפרד?אם כן אז יש לך אפשרות להנמיך לפי צבע החיבור שחיברת אליו בלוח האם.
פורסם 2008 באפריל 317 שנים מחבר עוד פעם אולי לא הסברתי את עצמי נכון, אם אני מנמיך משם זה מנמיך לי רק את השמיעה אבל לאחרים ששומעים אותי ברדיו זה לא מנמיךמצאתי שיטה איך לדבר ושהמוזיקה תיהיה חלשה, אבל לא מצאתי דרך איך להשתיק את המיקרופון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.