עבור לתוכן

בעיה עם הכרטיס קול שלי Realtek HD Audio

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי לוח אם עם כרטיס כול מובנה DQ6-P35 (של ג'גאביט), עכשיו אני רוצה לשדר ברדיו באינטרנט אבל אני לא יכול.

האפשרויות להנמיך ולהגביר את הווליום של המיקרופון או להגביר ולהנמיח את המוזיקה לא פועלות

הנה תמונה

http://www.siz.co.il/up/mrwmmiilgy0j.jpg

אני צריך עזרה איך לפתוח או אם למישהו יש תוכנה שאני אוכל לשדר דרכה לרדיו באינטרנט ושאני אוכל גם לשים מוזיקה ברקע וגם לדבר.

תודה.

פורסם

הסתכלתי על התמונה ולא הבנתי למה אתה מנסה לשלוט בעוצמת הסאונד באופציות ההקלטה :nixweiss:

אתה אמור לשלוט על עוצמות ב MASTER VOLIUM ,החלון הראשון שפתחת

פורסם
  • מחבר

אבל צריך לאשר את הסטריו מיקס, עכשיו אם אני שם עד למעלה זה חזק טילים ! ממש, אי אפשר לשמוע ככה שירים ברדיו.

עכשיו אם אני יוריד את הווליום אז לא יהיה לי אפשרות להוריד עוד יותר כדי שישמעו תשיר ברקע בזמן שאני מדבר...

פורסם

אז מה הבעייה בעצם?

פורסם
  • מחבר

שאני לא יכול לדבר בלי שהמוזיקה תיהיה חזקה ולכבות אתה מיקרופון כדי שישמעו רק מוזיקה

פורסם

בדקת שבאפשרויות של העוצמה המיקרופון מסומן בוי?

פורסם
  • מחבר

כן הכול, אמרו שיש תוכנה מיוחדד, לא מוכנים להגיד לי. :x

פורסם

מוזר :s07:

אני אישית לא מכיר ,אולי יעזרו לך בהמשך.

פורסם

ניסית אולי לשלוט הווליום עם הצבעים?

נגיד פינק אין או משהו - בהתאם לאן שמחובר המיקרופון ואת עצמת המוזיקה... אני מניח שדרך התוכנה שבה אתה משדר?

פורסם
  • מחבר

יש לי גם אוזניות ורמקולים מחוברים... ואיפה שאני ינמיח זה ינמיח אצלי תמוזיקה לא במחשב עצמו...

כאילו ברקורד עדיין ישמעו את המוזיקה...

פורסם

כל אחד מהם מחובר בחיבור שלו, לא?

אזניות, רמקולים ומיקרופון בנפרד?

אם כן אז יש לך אפשרות להנמיך לפי צבע החיבור שחיברת אליו בלוח האם.

פורסם
  • מחבר

עוד פעם אולי לא הסברתי את עצמי נכון, אם אני מנמיך משם זה מנמיך לי רק את השמיעה אבל לאחרים ששומעים אותי ברדיו זה לא מנמיך

מצאתי שיטה איך לדבר ושהמוזיקה תיהיה חלשה, אבל לא מצאתי דרך איך להשתיק את המיקרופון.

פורסם

אתה מתכוון לזה להם אתה מנמיך ומדבר אז עדייו שומעים אותך ? :-\

פורסם
  • מחבר

גם כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים