עבור לתוכן

בקשת הצעה| בקשר להצעה לקניית קירור לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היי אני מעוניין לקנות קירור לכ.מ Evga 8800GT 512MB DDR3

אני מוכן להשקיע עד 200 שקל ( אפשר לחרוג ב-20 שקל )

מבקש שתביאו הצעות רק מהחנות www.TMS.co.il

אני לא מתכנן OC אבל בגלל שזה הולך להיות קיץ ומאוד חם הולך להיות הרגשתי כשהיה מאוד חם שיירדו הביצועים ממש משמעותית יחסית

דרך אגב מי שיודע ספק כוח 400W של HEC הוא נחשב בסביבות אותו הכוח של ליברטי 400W ? אני מדבר על פחות או יותר ואם בכלל זה ספק איכותי וטוב?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

יש לך את הArctic Cooling Accelero S1

שבתוספת של מאוורר 120מ"מ (או שניים) יהיה מעולה.

http://tms.co.il/product/4366

רק תוודא מולם שזו הגרסא החדשה שמתאימה ל8800GT.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני יברר לגביו אבל אפשר להגדיר אותו כשקט? המחשב אצלי ממש קרוב למיטה ממש חצי מטר אז אני רוצה שיהיה שקט.....

בנתיים המארז שלי פתוח בלי דלת מבחינת כניסת אוויר אין לי בעייה יש לי את המאוורר של HEC הוא 12V והוא 1700 סל"ד אני צריך לנקות לו תפילטר כל יום יומיים כי אם לא הוא סתום לגמריי ויש לי מאוורר 80 מ"מ ( עם 4 צבעים יפים כאלה לקחתי מהמחשב הישן שלי... =] ) מאוורר מאוד חזק לוקח את עוד 2 ה-120 מ"מ שיש לי הם כולה 1200 סל"ד כל אחד אבל לפחות עם לד כחול יפיפה כזה אני חייב אור משוגע על זה...

הספק הק דוחף לי אוויר פנימה וזה בסדר שה-1200 סל"ד מוציא לי אוור? ( בקושי אפשר להגיד ) ובצד ה-80 מ"מ דוחף לי עוד אוויר או שכדאי לי להשקיע גם במאוורר חזק ביחד עם הקירור שיוציא אוויר חזק שהמארז יהיה סגור?

ודרך אגב מה זה DQ6 מה שיש לך בחתימה...?

ואם הספק HEC הוא ספק איכותי וטוב יחסית לליברטי 400W אם הוא משתווה פחות או יותר?

פורסם

אתה יודע שבהחלפת הקרור אתה בעצם גומר על האחריות, כן?

ספק HEC 400 לא ממש משתווה לליברטי 400 ולא עולה כמוהו. הAC ACCELERO S1 הוא פאסיבי ומידת הרעש נקבעת לפי המאורר שאתה שם עליו.

אתה יכול להשתמש במאורר 120 או בתוספת של AC המכילה שני מאוררים המיועדים ספציפית לקרור הזה.

הDQ6 בחתימה של IMMORTALITY הוא, במקרה הספציפי הזה , Gigabyte GA-X38-DQ6 (מדובר בלוח שלי).

פורסם

ספק HEC 400 לא ממש משתווה לליברטי 400 ולא עולה כמוהו. הAC ACCELERO S1 הוא פאסיבי ומידת הרעש נקבעת לפי המאורר שאתה שם עליו.

אתה יכול להשתמש במאורר 120 או בתוספת של AC המכילה שני מאוררים המיועדים ספציפית לקרור הזה.

הDQ6 בחתימה של IMMORTALITY הוא, במקרה הספציפי הזה , Gigabyte GA-X38-DQ6 (מדובר בלוח שלי).

אני חושב שכדאי לו להשתמש במאוורר 120 וזהו ,התוספת של AC לא תשנה לו את החיים ,

זה יספיק. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

רגע מה הכוונה גומר על האחריות? מה שמתי את הקירור AC 7 PRO זאת אומרת שעכשיו אין לי אחריות על המעבד יותר?!?! ( מדובר על מעבד E6750 )

בקשר לספק הוא ספק טוב ואיכותי או שהוא סתם חרטא?

ועכשיו הבנתי מזה DQ6...

והמממ איך כדאי לי לסדר את המאווררים בלי מודינג כתוספת כמו שמובנה במארז?

וכדאי לי את ה-120 מ"מ שיש לי מאחורה שמוציא להביא אחד עם סל"ד של למשל 1500 שיוציא החוצה או שה-300 סל"ד האלה כמעט ולא משפיעים? אם כן לא משנה אני לא ייקנה קירור לכ.מ למה זה שמוריד לי תאחריות אני לא מוכן להסתכן אם יקרה חס וחלילה משהו לכ.מ אין לי איך להחליף או משו...

תודה רבה לעוזרים ולאלו שעזרו

פורסם

רגע מה הכוונה גומר על האחריות? מה שמתי את הקירור AC 7 PRO זאת אומרת שעכשיו אין לי אחריות על המעבד יותר?!?! ( מדובר על מעבד E6750 )

בקשר לספק הוא ספק טוב ואיכותי או שהוא סתם חרטא?

אין קשר למה שהוא אמר ,הוא התכוון לכרטיס מסך.

והספק שלך הוא סבבה.

פורסם

למעבד שלך לא תאבד אחריות כי החלפת הקרור לא מצריכה פרוק של משהו במעבד. לעומת זאת, בכ. מסך יש צורך לפרק את הקרור הקודם וזה מבטל את האחריות :cool2:

איזה מודל מדויק של400 HEC יש לך?

אם חשוב לך האורור במארז אז תחליף מאוררים. יש לך את הזלמן ZM-F3.

פורסם
  • מחבר

למעבד שלך לא תאבד אחריות כי החלפת הקרור לא מצריכה פרוק של משהו במעבד. לעומת זאת, בכ. מסך יש צורך לפרק את הקרור הקודם וזה מבטל את האחריות :cool2:

איזה מודל מדויק של400 HEC יש לך?

אם חשוב לך האורור במארז אז תחליף מאוררים. יש לך את הזלמן ZM-F3.

הספק המדוייק זה

HEC-400TR-TF

( הוא טוב? )

בקשר לזלמן ZM-F3 כדאי לי לקנות עוד אחד כזה שיוציא אוויר או שיש אחד פחות או יותר עם כוח כזה ואיכותי שיעשה לד יפה? כי ממש חשוב לי טמפרטורות ואור יפה...

ועכשיו יש לי שאלה כמה יעלה אצל טכנאי שיסדר לי את כל החוטים במחשב עם מסקינטייפ וכל זה כי אני פוחד לפרק את המחשב בכבלים כי אני לא רוצה שאני ינתק משהו שאני לא יודע להחזיר כמה הוא ייקח לי על זה? כי החוטים אצלי דיי מבולגנים הנה תמונה ( לא איכות משו כי זה מהפלא ) :

http://www.siz.co.il/up.php?file=nutmynzlzne3.jpg

הנה המפרט של מה שיש לי שמה:לוח: ASUS P5LD2

מעבד: E6750

זיכרון: 2 כרטיסי זיכרון של 1 ג'יגה שכל אחד 800MHZ

דיסק קשיח: 320GB 7200 SATA

כ.מ: Evga 8800GT 512MB DDR3

מארז: HEC 6A19 לבן

ועכשיו עוד שאלה זה שיש לי כ.מ מסך DDR3 זה אומר שהלוח אם כולו תומך ב-DDR3 ? ואיך המחשב בכללי טוב?

סורי על כל השאלות ותודה לעונים...

פורסם

הספק שלך בסדר גמור, הליברטי טוב ממנו אך יקר יותר.

לגבי מאוררים, תשתמש בזלמן ולמטרת תאורה תשתמש בשני נאונים במארז וזהו.

לגבי הכבלים, אכן מבולגן מאוד. לא מסדרים אותם עם דבק אלא אזיקונים לרוב וממש לא כל טכנאי יודע לעשות את זה.

סוג הזכרונות על כ. המסך שלך אינו נוגע לזכרון המערכת של המחשב.

המחשב בסדר גמור!

פורסם
  • מחבר

הספק שלך בסדר גמור, הליברטי טוב ממנו אך יקר יותר.

לגבי מאוררים, תשתמש בזלמן ולמטרת תאורה תשתמש בשני נאונים במארז וזהו.

לגבי הכבלים, אכן מבולגן מאוד. לא מסדרים אותם עם דבק אלא אזיקונים לרוב וממש לא כל טכנאי יודע לעשות את זה.

סוג הזכרונות על כ. המסך שלך אינו נוגע לזכרון המערכת של המחשב.

המחשב בסדר גמור!

בקשר לנאונים איפה אני קונה...? וכמה זה אמור לעלות כל נאון? יש מצב בTMS יש כאלה...?

בקשר לכבלים ראיתי אצל מישהו שסידר אותו עם מסקינטייפ שחור כזה וייצא אפילו יפה....

ואוקיי תודה על כל העזרה סורי שהייתי נאג'ס...

פורסם

תתקשר לTMS ותשאל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים