עבור לתוכן

all in wander ב9700או8500או כרטיס אחר מה כדאי

Featured Replies

פורסם

מעונין לקנות כרטיס גרפי אם תכונות של הALL IN WANDER מבחינת ביצועי הטלויזיה מה לקחת כרטיס משולב כמו הATI 8500 או 9700 או לקנות בניפרד כרטיס גרפי ובניפרד כרטיס טלויזיה אשמח לקבל התיחסות הן מבחינת טכנית וביצועים וגם מחיר אם יש כרטיסים אחרים מומלצים .

פורסם

יש לך פול כסף , קח 9700 PRO AIW .

יש לך קצת פחות פול כסף קח 8500AIW .

אתה רוצה לחסוך כסף , קח כרטיס מסך ובנפרד תקנה כרטיס טלוויזיה .

לגבי דגמים ספציפיים של כרטיסי טלוויזיה וכל זה אני לא יודע.

פורסם
  • מחבר

הכל טוב ויפה אך האם כדאי למשל לקנות את כרטיס המסך ATI 8500 ללא AIW ולקנות כרטיס טלויזיה בניפרד או שאני

טועה ?, ולא רק מבחינה כספית אלא מבחינת אכויות?

אשמח לקבל כל תגובה תודה!

פורסם

ה REDEAON ALL IN WONDER 9700 PRO הוא כרטיס חבל"ז רק לצערי הרב אין בארץ לא אותו ולא את ה 8500 עם ה 128 מגה זיכרון כך שכאן בארץ אתה תאלץ להסתפק בכרטיס עם 64 מגה זיכרון.

עם אתה רוצה כרטיס חזק מאוד מאוד אז קנה את 9500פרו או אחד מאלו שמעליו כגון ה 9700 פרו רצוי של ATI ותוסיף לו כרטיס טלויזה של ATI שאני מניח ומקווה שאת זה כן ניתן להשיג בארץ ואז יהיה לך ביצועיים מעולים אם אתה רוצה הכל בכרטיס אחד אז אתה יכול ללכת על מה שאני חושב ללכת על ה gigabyte GVR-9200VIVO שמצויד במעבד הגרפי redeaon 9200 יחד עם ה rage theater ו 128 מגה זיכרון וכמובן כניסה ויציאה לוידאו והוא גם agp x 8 עם זה עוזר לך.

פורסם

ההבדל בין שני הכרטיסים הנ"ל הוא בין 1500-2000 שקל...

אתה מעוניין בכרטיס טלוויזיה? או רק כרטיס עם VIVO פשוט?

- אם לראשון, אתה יכול לקנות 8500AIW. אם יש לך עוד כמה מאות (*דולרים*) אז אתה יכול לקחת 9700PRO AIW.

- אם לשני, אתה יכול לקחת אחד מה ה GF4 TI של לידטק (למשל ;)) עם ה VIVO.

לביצועים, אתה מתכוון לביצועי 3D?

- אם ביצועי 3D אז ההצעות הנ"ל.

- ביצועים/איכויות היציאות/כניסות - Radeon9000PRO AIW.

פורסם

קנה גם כרטיס מסך וגם כרטיס טלויזיה

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להבין האם ATI 8500 128 MB +AIW RADEON =ATI AIW 8500 128 MB

לא רק מבחינת המחיר אלא גם מבחינת הביצועים וגם בגלל הקושי להשיג בארץ את הכרטיס המשולב אשמח אם משהו ימליץ בפני היכן לקנות את הכרטיס המשולב [ תשובה דרך ה@MAIL] בכדי שהתשובה לא תצונזר [פרסום].

תודה על כל המלצה !

פורסם

האמת הייתי אומר כבר שאם אתה צריך VIVO אז לך על ה-9200 אבל אם אתה צריך יותר פונקציות וחיבורים אז אם כבר כרטיס טלוויזיה בנפרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים