עבור לתוכן

איך המצלמה Sony DSCT200 ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות את המצלמה, Sony DSCT200.

http://zap.co.il/model.asp?model_id=591731

השימוש העיקרי שלה הוא צילום תמונות בטיולים, צילום וידאו של טיולים, כל מיני אירועים משפחתיים וכו'.

רציתי לדעת מה דעתכם? למי שיש אותה ומי שמבין בתחום.

איזה גודל של כרטיס זכרון היא יכולה לקרוא \ לכתוב עליו ? מה אורך הסרטים ? וכו'....

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

בבקשה עזרה :|

פורסם

סוני לא קונים, תעשה חיפוש, המליצו כבר על מלא דגמים. זכור לי משהו עם F21 או משהו באיזור, גם סדרת AXXX של קנון מומלצת

אבל סוני - לא קונים

פורסם

הבחור מעלי צודק. סוני לא קונים. (לא בתחום הצילום לפחות)

תגדיר את התקציב והשימושים, ונמצא לך משהו מתאים.

על מה אתה מוכן להתפשר? (גודל למשל, איכותי, מסך וכו'?)

על מה אתה לא מוכן להתשפר?

תעזור לנו לעזור לך.

פורסם

אני חושב שעצם העובדה שהוא לקח סוני הוא התפשר על הכל :smile1:

/סתם בצחוק/

פורסם

אני יכול להגיד לך שאני גם לא חובב מצלמות של סוני, למרות שיצא לי לצלם עם כאלו שהיו לא רעות. לא המצטיינות בתחום, אבל לא רעות.

בכל אופן,

לשאלתך, היא יכולה לצלם סרטים עד שנגמר המקום בכרטיס זיכרון, ויכולה לקבל כרטיסי Memory Stick Duo / Pro Duo , תבדוק מה הנפח המקסימלי של הכרטיסים האלו וזה יענה גם לשאלתך השנייה.

את כל הנתונים עליה אתה יכול למצוא פה (יש גם ביקורות גולשים בלינק מתוך אותו דף):

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dsct200.asp

אני ממליץ לך, כמו שהציעו פה, להגדיר טוב יותר את הצרכים ויתנו לך דגמים מומלצים לכל שימוש.

כדאי לך גם לעיין באתר, יש בו אחלה ביקורות על מצלמות והסברים.

פורסם

אני חושב שעצם העובדה שהוא לקח סוני הוא התפשר על הכל :smile1:

/סתם בצחוק/

גם אני יכול לצחוק עליך.

עד כמה זה אירוני שאתה "מומחה ללינוקס" ומשתמש במערכת הפעלה MacOS.

פורסם

אם אתה צוחק, לפחות תכתוב נכון. אירוני *

וזה לא קשור אחד לשני ובטח שלא קשור לפה, חזרה לנושא

פורסם

איזה תגובות מעפנות סוני לא קונים !! באיזה החלטיות

תגידו למה לא לפחות תנו סיבה אל תזרקו שטויות לאוויר

לבן אדם ששאל פה מה עם ה T200 זה אחלה מצלמה נותנת הרגשה ממש טובה מניסיון האיכות תמונה שלה טיפה לוקה בחסר אבל יש לה עדשה מעולה של CARL ZEISS אם אתה רוצה איכות יותר טובה אתה יכול ללכת על ה H9 שאמנם חיישן קצת יותר קטן אבל עדשה יותר איכותית ומצלמה יותר גדולה

אבל כמו שאמרו מה הדרישות שלך ?

(מבעלים של MINOLTA 7D ששוקל להחליף לסוני A700 )

פורסם

סוני לא קונים, תעשה חיפוש, המליצו כבר על מלא דגמים. זכור לי משהו עם F21 או משהו באיזור, גם סדרת AXXX של קנון מומלצת

אבל סוני - לא קונים

אפשר סיבות למה סוני לא קונים?

פורסם

אפשר סיבות למה סוני לא קונים?

בבקשה.

1. סוני זאת חברה שאוהבת לרשום דברים טוב, אך הפועל התוצאה הרבה פחות טובה.

2. תשוואות לכל מצלמה מסוג קאנון ניקון או אלימפוס (באותו טווח מחירים) או כל חברה אחרת יעודית לצילום,

ותגלה הפרש של שמים וארץ.

3. העדשות של סוני שלא מייצרות ע"י סוני, מייצרות ע"י חברת הענק "קארל זאס" (במפרט זה נראה מצויין)

אך, בפועל העדשה לא יותר טוב מכל עדשה אחרת, ואף נחותה בפרמטרים מסויימים.[br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 22:17:17

איזה תגובות מעפנות סוני לא קונים !! באיזה החלטיות

תגידו למה לא לפחות תנו סיבה אל תזרקו שטויות לאוויר

לבן אדם ששאל פה מה עם ה T200 זה אחלה מצלמה נותנת הרגשה ממש טובה מניסיון האיכות תמונה שלה טיפה לוקה בחסר אבל יש לה עדשה מעולה של CARL ZEISS אם אתה רוצה איכות יותר טובה אתה יכול ללכת על ה H9 שאמנם חיישן קצת יותר קטן אבל עדשה יותר איכותית ומצלמה יותר גדולה

אבל כמו שאמרו מה הדרישות שלך ?

(מבעלים של MINOLTA 7D ששוקל להחליף לסוני A700 )

אני יכול להגיד בוודאות שלא השוואת את התמונות לכל מצלמה אחרת - אם אתה אומר שהיא טובה. (או שאתה בעצמך סובל מבעיות ראיה)

ה H9 זה כשלון, זה לא מצלמה. כמו שרשמתי למעלה ה "קראל זאס" זה לא יותר מגמיק שיווקי זול.

פורסם

האם השוואה גם את הקומפקטיות בנוסף לאיכות הצילום? כי במצלמה הזאת יש דגש על זה.

סתם שאלה:

מה עם מצלמות של סוני שמשתמשות בעדשות של עצמם? איך הם?

פורסם

חיבור קנייני שעולה המון אם מאבדים את הכבל

כרטיס זיכרון "ייחודי" ויקר בטירוף

איכות תמונה לא משהו בכלל, גם לא ב7 מ"פ (במצלמה של אחותי)

אי אפשר להתעסק יותר מדי בהגדרות

ועוד הרבה דברים מרגיזים

פורסם

בבקשה.

2. תשוואות לכל מצלמה מסוג קאנון ניקון או אלימפוס (באותו טווח מחירים) או כל חברה אחרת יעודית לצילום,

ותגלה הפרש של שמים וארץ.

3. העדשות של סוני שלא מייצרות ע"י סוני, מייצרות ע"י חברת הענק "קארל זאס" (במפרט זה נראה מצויין)

אך, בפועל העדשה לא יותר טוב מכל עדשה אחרת, ואף נחותה בפרמטרים מסויימים.

אז בוא אני אגלה לך משהו חדש .....

1 . אם היית מכיר את ה A350/A300 A700 אז לא היית רושם את זה

הנה כמה ביקורות -

http://www.dpreview.com/reviews/sonydslra700/

http://www.dpreview.com/reviews/sonydsch3/

2

.ושוב זה כבר תלויי מה אתה מחפש סוני מייצרים כמעט 70 אחוז מהמערכות שמרכיבות את כל המצלמות שיש היום בשוק כולל של קאנון וניקון רוב חיישני ה CCD הם של סוני

נכון שהם עדיין משתפרים בנושא איכות תמונה ב PS אבל ב DSLR הם ממש אבל ממש לא נופליםו ועוקפים ייצרנים כמו אולימפוס וניקון או קאנון

(ראה 350 )

3. ושוב קארל זייס יצרנים מעולים אני ממליץ לך לחפש ביקורות על עדשות כמו CZ16-80 או 24-70

אבל לגביי PS הדעות חלוקות ב DPREVIEW לא אהבו את הביצועים של עדשות PS של CZ אבל ב CAMERALABS וב IMAGING RESOURCES אהבו אותם ככה שהדעות חלוקות לגביהם

בכל אופן מאז שסוני קנו את מינולטה הם הוסיפו המון ידע למצלמות שלהם ולמעשה שיפרו אותם לגמריי

[br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 22:29:16

בבקשה.

ותגלה הפרש של שמים וארץ.

אך, בפועל העדשה לא יותר טוב מכל עדשה אחרת, ואף נחותה בפרמטרים מסויימים.[br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 22:17:17

אני יכול להגיד בוודאות שלא השוואת את התמונות לכל מצלמה אחרת - אם אתה אומר שהכי טובה. (או שאתה בעצמך סובל מבעיות ראיה)

ה H9 זה כשלון, זה לא מצלמה. כמו שרשמתי למעלה ה "קראל זאס" זה לא יותר מגמיק שיווקי זול.

מוזר אבל לא ראיתי שרשמתי שהיא הכי טובה - אז או שאתה לא יודע לקרוא או שיש לך בעיות ראייה

לכל מצלמה יש חיסרון ויתרון

כמו הפוג'י שיש לה חיישן מעולה אבל היא לוקה בחסר בביצועים מהירות תגובה ושליטה

אבל כל אחד ומה שהוא רוצה ממצלמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים