פורסם 2003 במאי 122 שנים אני מחפש תוכנה או פקודת API או כל דבר אחר שיגרום למסך שלי להכנס למצב של חיסכון במחשב מיידיתאני לא מעוניין בתשובות "חכמות" כמו - תכבה אותו מהכפתור, תגדיר בוינדוס באפשרויות של החשמל שהוא יכבה אחרי דקה או תעשה standby והתשובה ה"חכמה" מכולן - תוציא אותו מהחשמלאני מחפש דרך להכניס אותו למצב של חיסון בחשמל על המקום! בלי לחכותאני מבקש להגיב רק לעניין(את מי שזה ממש מעניין הכפתור של המסך שלי נדפק)
פורסם 2003 במאי 122 שנים מחבר לכל הספקטים שטוענים שזה בלתי אפשרי כי בהגדרות של הוינדוס אפשר רק כל דקה יש לי חדשות בשבילךאפשר לעשות הכלמצאתי פיתרון עבור win98 הבעיה שהוא לא מתאים ל-XPI want to turn off the monitor from my VB Program on click of button.Following coding has been done...Private Declare Function SendMessageLong Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As Long) As LongPrivate Declare Sub Sleep Lib "kernel32" (ByVal dwMilliseconds As Long)Const WM_SYSCOMMAND = &H112Const SC_MONITORPOWER = &HF170Private Sub Command1_Click()'To turn off the monitorSendMessageLong hwnd, WM_SYSCOMMAND, SC_MONITORPOWER, 2&End Subאולי זה יהיה כיוון לפתרון הבעיה שלי
פורסם 2003 במאי 122 שנים תחליט? אתה רוצה את זה אוטומטי או לא אוטומטי?בלחיצת כפתור אפשר (כפי שאפשר להכניס ל standby)בצורה אוטומטית גם אפשר עם גישה ל API של windows, אבל זה ממש לא הגיוני מהסיבות שפירטתי מקודם.
פורסם 2003 במאי 122 שנים מחבר אני רוצה את זה על המקוםבלי מונהכלומר כל פעם שאני הולך מהמחשב במקום לכבות את המסך דרך כפתור (מה שאני לא יכול לעשות) אני אכבה את זה דרך תוכנה/פקודה/לא אכפת ליאת הקטע שהסברת קודם שאני אזיז את העכבר כשאני לוחץ אפשר לפתור בקלותאו לעשות שזה יפעל אחרי 2 שניות או פשוט ללוחץ על כפתור במקלדת כמו enter כדי להפעיל את זה
פורסם 2003 במאי 122 שנים מחבר הורדתי אבל אין פה אפשרות רק לכבות את המסךstandby לא עוזר לאתודה בכל זאת
פורסם 2003 במאי 122 שנים מחבר מצאתי דרך לעשות את זה ב-VB עם שימוש ב-API תודה The Grey Matter היחיד שעוד ניסה לעזור לי
פורסם 2003 במאי 122 שנים נסה תוכנה בשם GRIDER. אני משתמש בה לכבות את המסך בלחיצת כפתור של שלט IR שבניתי לו מקלט אבל אם אני לא טועה ניתן לקשר את התוכנה גם לכפתורי מקלדת וכו'http://www.girder.nl
פורסם 2003 במאי 122 שנים אתה יכול בבקשה לפרסם אותה? כי האמת אני לא סובל את גרידר ומשתמש בה רק בגלל האפשרות הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.