פורסם 2008 באפריל 217 שנים היי, אני מחפש כבר כמה שבועות למצוא רכיב די ישן. ניסיתי בחנויות בשדרות הר ציון, והם אפילו לא מכירים את הרכיב. ניסיתי חיפוש מקיף ביותר באינטרנט ובחנויות רכיבים מקוונות - ולא מצאתי כלום. בשלב זה די התייאשתי. מישהו יכול לתת לי רעיונות נוספים איפה אפשר לנסות לרכוש את הרכיב. אני גם מוכן להתספק בדף מידע על הרכיב על מנת למצוא חלופות שזמינות הרבה יותר. הכיתוב על הרכיב: MH3710 1M07 לפי הסמל של החברה על הרכיב, אני משער שהיצרן הוא DENSO בנוסף מדובר במארז לרכיבים שהוא מאד ישן - DIP20 מצורפת תמונה. שווראמה על חשבוני למוצא המידע שיוביל לרכיב [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 317 שנים מחבר זה רכיב בלוח בקרה של המזגן ברכב (הרכב משנת 92)אני מניח שלא מדובר בנגדים מאחר ועל הלוח ישנם רכיבים דיסקרטיים, וביניהם די הרבה נגדים (שמתחברים לרגליים של הרכיב הזה)
פורסם 2008 באפריל 317 שנים היום אתה מוצא FPGAים ומיקרומעבדים בגרוש אבל בתקופה ההיא המצב היה שונה והרבה פעמים השתלם ליצרנים לפתח ספציפית צ'יפים למטרותיהם שלהם, צ'יפים שאף פעם לא נמכרו בשוק החופשי.אני לא יודע אם זה המצב פה אבל העובדה שלא ניתן למצוא דפי נתונים או מידע אחר די מצביעה לכיוון הזה...
פורסם 2008 באפריל 317 שנים אם זה המקרה ואתה לא מוצא את הרכיב ברשת, נסה אולי לשלוח מייל לחברה שייצרה את הרכיב כדי לדעת מה החליפי שלו להיום.או לחפש בפירוקיה את המעגל כולו מרכב כמו שלך.
פורסם 2008 באפריל 617 שנים מחבר נראה שהגעתי לפתרון.אחרי התייעצות קצרה עם חשמלאי רכב, נראה שיותר פשוט להחליף את כל המעגל בטרמוסטט מכני.ולחבר אותו לפיקוד של הממסרים של המזגן מצ אחד, ולמפסק המיזוג מצד שני.פתרון פשוט וזול (70 ש"ח)
פורסם 2008 באפריל 617 שנים נראה שהגעתי לפתרון.אחרי התייעצות קצרה עם חשמלאי רכב, נראה שיותר פשוט להחליף את כל המעגל בטרמוסטט מכני.ולחבר אותו לפיקוד של הממסרים של המזגן מצ אחד, ולמפסק המיזוג מצד שני.פתרון פשוט וזול (70 ש"ח)יש לי כמה שאלות...איזה רכב זה ... עם יש לך קצת סובלנות יש לי ניגשיות לתוכנה ECA VRT2007שזה דטה בייס של כול הרכבים שקימים עד היום ..עזרתי לך ?עם כן אני יעלה מאוחר יותר את הפרטים מהתוכנה ...
פורסם 2008 באפריל 817 שנים הרכב מדגם סוזוקי ויטרה, שנת 92. 3 דלתותתודהבדקתי לך בתוכנה אין שום תוצאות מצטער ...וגם ALL DATASHET לא העלה כלום...מצא אבל משהו לא קשור ....לא חשבתה לחפש ויטרה טרה בפירוק?עםתגיד לי איפה יושב הרכיב ומה הוא עושה אני ינסה לברר לך ...
פורסם 2008 באפריל 817 שנים מחבר צירפתי תמונה של כל הקופסא.הרכיב יושב מאחורי התא כפפות, יש לו מסילה שמחזיקה אותו על המעבה של המזגן.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 917 שנים קדום כל אני חייב להגיד, שהמעגל הזה נראה יחסית די טוב למשהו בן16 שנה.ועכשיו לענינו,כמו שאמרו פה מקודם, יש סיכוי סביר שהרכיב מיוצר על ידי המפעל שמייצר את המעגל הזה, ולכן הוא לא בעל שם או חברה שמשווקת אותו כביכול. אני מציע לך לקנות בקר מזגנים כזה (די בטוח שתמצא אחד אם מצאת טורמוסטט כזה) במקום לבזבז זמן וכסף על רכיב טיפשי קטן. גם יכול להיות שתמצא משהו דומה, וזה לא יעבוד טוב עם המעגל הספציפי הזה.בהצלחה
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים אז ככה הייתי מציע שתפנה לפורום גיפלוג כיוון שהכב שלך זה גיפ אני מאמין ששם תקבל הרבה יותר עזרה מכאן .. הייתי שמח לעזור ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.