עבור לתוכן

ת'רד המתכונים שלכם (מתכונים אמיתיים!)

Featured Replies

פורסם

לגבי המאכל היווני/פרסי עם הגבינה, מומלץ לגרד את המלפפון עם מגרדת/פומפיה, זה יוצא יותר נוח

  • תגובות 40
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קחו אבטיח, תעשו בו חור למעלה (רק בקליפה), בחור תתקעו בקבוק וודקה

שימו במקרר

למחרת תוציאו את הבקבוק וודקה, חלק מהוודקה תיספג בתוך האבטיח ואז יהיה לכם אבטיח בטעם וודקה משהו טוב

פורסם

והמתכון השני זה מתכון בולגרי/יווני:

יוגורט

מלח

שום

מלפפון

מערבבים - מעולה לקיץ

כמה אפשר לפרסם אותו מתכון? זה גם לא כזה טעים...

לגבי האבטיח, הניסוח שלך שגוי, זה נקרא כאילו אתה אומר שהוודקה תספג דרך הזכוכית...

פורסם
  • מחבר

נראה לי שמישהו צריך להיות ממש מוגבל בשביל לחשוב שזה עובד ככה...

בכל מקרה, למיטב זכרוני מ"מתכון" לאבטיח וודקה שקראתי, לילה שלם הוא כנראה לא מספיק בשביל למלא את האבטיח. צריך משהו כמו יומיים או יותר.

פורסם

אורז עם חלב (מאוד משביע בתור ארוחת בוקר)

שמים בסיר 2 כוסות אורז עם 3 כוסות מים, ומבשלים כרבע שעה, לאחר מכן מוסיפים בהדרגה חלב וסוכר (לא יותר מ-3 כפות סוכר!), אתם תזדקקו לליטר אחד של חלב שיעורבב עם האורז.

(אגב, זה אמור לצאת כמו מרק, אז אל תפחדו להשתמש בהרבה חלב, האורז ייספוג אותו)

אחרי זה, מרתיחים הכל במשך 10 דקות ומערבבים תוך כדי, אחרי זה מוזגים לקערה.

אפשר לאכול קר או חם, במקרה הצורך ניתן להוסיף עוד סוכר או חלב.

פורסם

^ לא עדיף כבר קורנפלקס?

פורסם

^ לא עדיף כבר קורנפלקס?

אורז יוצר מרקם מיוחד, תנסה ותראה בעצמך.

פורסם

הוכח שאכילת מוצרי סויה יכולה לגרום לבנות לקבל מחזור בגיל צעיר ( 8 ), ולבנים להצמיח שדיים.

בכל מקרה, עזבו בריאות. שמן חמניות הוא הכי טעים!

בכמויות מאוד גדולות זה מעודד יצור של איזה הורמון נשי

בכמויות שלנו/יפני ממוצע זה סביר וטוב[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 12:55:27


יש לי מתכון לשניצלים חבל"ז. :hat:

תנסו לעשות את זה עם עדל במקום חזה עוף (שניצל ווינאי)

זה עולם אחר..

אפשר גם עם גבינה צהובה בתערובת/בייקון על החזה עוף/עגל (ואז זה קורדנבלו בערך)

מתכון קיצי - לימונצ'לו

http://www.giacommo.net/recepies/dolce/limoncello.htm

בכלל מאוד ממליץ על האתר הזה, יש שם מתכונים מעולים

ומתכון לעצלנים לרוטב לפסטה:

תחממו שמן, שיתחמם תוסיפו שיני שום חתוכות ותכבו את האש. תוסיפו מלח ופפריקה חריפה. (זה נקרא אלה אוליו)

אפשר גם לגרד גבינה בולגרית.

פורסם
  • מחבר

אורז יוצר מרקם מיוחד, תנסה ותראה בעצמך.

מחזק. למעשה, יש קינוח הודי שמבוסס על זה (זו דייסת אורז מתוקה כזו).

לחילופין, אפשר להכין אורז עם חלב קוקוס ומים בלבד (פשוט קחו את המתכון הרגיל לאורז ותחליפו חצי מהמים בחלב קוקוס). יוצא ממש טעים ומומלץ כתוספת לבישול הודי או תאילנדי.

ומתכון לעצלנים לרוטב לפסטה:

תחממו שמן, שיתחמם תוסיפו שיני שום חתוכות ותכבו את האש. תוסיפו מלח ופפריקה חריפה. (זה נקרא אלה אוליו)

אפשר גם לגרד גבינה בולגרית.

אפשר גם להוסיף בזיליקום, עגבניות חתוכות (מומלץ אפילו עגבניות שרי) ו\או פרמזן.

שכחת לציין כמובן להשתמש בשמן זית.

פורסם

תאמת הגירסא שלך נשמעת עוד יותר טובה משלי (עם העגבניות)

ננסה בהזדמנות :xyxthumbs:

וכמובן שמן זית, איך שחכתי את זה

פורסם

זה לא מתאים לשישי בערב, אבל מה לעשות זה מה שכרגע אני הולך להכין

סלט טונה

קוצצים בצל דק דק, חצי מטגנים וחצי משאירים חי.

מוספים את הבצל לטונה + רסק עגבניות+ מיונז+ מלפפון חמוץ קצוץ+ מלח ופלפל

מערבבים הכל וטורפים

ניתן לשדרג את הסלט אם מרסקים לתוכו ביצה קשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים