פורסם 2008 ביולי 317 שנים לגבי המאכל היווני/פרסי עם הגבינה, מומלץ לגרד את המלפפון עם מגרדת/פומפיה, זה יוצא יותר נוח
פורסם 2008 ביולי 317 שנים קחו אבטיח, תעשו בו חור למעלה (רק בקליפה), בחור תתקעו בקבוק וודקהשימו במקררלמחרת תוציאו את הבקבוק וודקה, חלק מהוודקה תיספג בתוך האבטיח ואז יהיה לכם אבטיח בטעם וודקה משהו טוב
פורסם 2008 ביולי 417 שנים והמתכון השני זה מתכון בולגרי/יווני:יוגורטמלחשוםמלפפוןמערבבים - מעולה לקיץכמה אפשר לפרסם אותו מתכון? זה גם לא כזה טעים...לגבי האבטיח, הניסוח שלך שגוי, זה נקרא כאילו אתה אומר שהוודקה תספג דרך הזכוכית...
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר נראה לי שמישהו צריך להיות ממש מוגבל בשביל לחשוב שזה עובד ככה...בכל מקרה, למיטב זכרוני מ"מתכון" לאבטיח וודקה שקראתי, לילה שלם הוא כנראה לא מספיק בשביל למלא את האבטיח. צריך משהו כמו יומיים או יותר.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אורז עם חלב (מאוד משביע בתור ארוחת בוקר)שמים בסיר 2 כוסות אורז עם 3 כוסות מים, ומבשלים כרבע שעה, לאחר מכן מוסיפים בהדרגה חלב וסוכר (לא יותר מ-3 כפות סוכר!), אתם תזדקקו לליטר אחד של חלב שיעורבב עם האורז.(אגב, זה אמור לצאת כמו מרק, אז אל תפחדו להשתמש בהרבה חלב, האורז ייספוג אותו)אחרי זה, מרתיחים הכל במשך 10 דקות ומערבבים תוך כדי, אחרי זה מוזגים לקערה.אפשר לאכול קר או חם, במקרה הצורך ניתן להוסיף עוד סוכר או חלב.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים הוכח שאכילת מוצרי סויה יכולה לגרום לבנות לקבל מחזור בגיל צעיר ( 8 ), ולבנים להצמיח שדיים. בכל מקרה, עזבו בריאות. שמן חמניות הוא הכי טעים! בכמויות מאוד גדולות זה מעודד יצור של איזה הורמון נשי בכמויות שלנו/יפני ממוצע זה סביר וטוב[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 12:55:27 יש לי מתכון לשניצלים חבל"ז. תנסו לעשות את זה עם עדל במקום חזה עוף (שניצל ווינאי) זה עולם אחר.. אפשר גם עם גבינה צהובה בתערובת/בייקון על החזה עוף/עגל (ואז זה קורדנבלו בערך) מתכון קיצי - לימונצ'לו http://www.giacommo.net/recepies/dolce/limoncello.htm בכלל מאוד ממליץ על האתר הזה, יש שם מתכונים מעולים ומתכון לעצלנים לרוטב לפסטה: תחממו שמן, שיתחמם תוסיפו שיני שום חתוכות ותכבו את האש. תוסיפו מלח ופפריקה חריפה. (זה נקרא אלה אוליו) אפשר גם לגרד גבינה בולגרית.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר אורז יוצר מרקם מיוחד, תנסה ותראה בעצמך.מחזק. למעשה, יש קינוח הודי שמבוסס על זה (זו דייסת אורז מתוקה כזו).לחילופין, אפשר להכין אורז עם חלב קוקוס ומים בלבד (פשוט קחו את המתכון הרגיל לאורז ותחליפו חצי מהמים בחלב קוקוס). יוצא ממש טעים ומומלץ כתוספת לבישול הודי או תאילנדי.ומתכון לעצלנים לרוטב לפסטה:תחממו שמן, שיתחמם תוסיפו שיני שום חתוכות ותכבו את האש. תוסיפו מלח ופפריקה חריפה. (זה נקרא אלה אוליו)אפשר גם לגרד גבינה בולגרית.אפשר גם להוסיף בזיליקום, עגבניות חתוכות (מומלץ אפילו עגבניות שרי) ו\או פרמזן.שכחת לציין כמובן להשתמש בשמן זית.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים תאמת הגירסא שלך נשמעת עוד יותר טובה משלי (עם העגבניות) ננסה בהזדמנות וכמובן שמן זית, איך שחכתי את זה
פורסם 2008 ביולי 417 שנים זה לא מתאים לשישי בערב, אבל מה לעשות זה מה שכרגע אני הולך להכיןסלט טונהקוצצים בצל דק דק, חצי מטגנים וחצי משאירים חי.מוספים את הבצל לטונה + רסק עגבניות+ מיונז+ מלפפון חמוץ קצוץ+ מלח ופלפלמערבבים הכל וטורפיםניתן לשדרג את הסלט אם מרסקים לתוכו ביצה קשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.