עבור לתוכן

זכרונות ווינבונד 3200 לא עובדים טוב עם 8RGA+ !

Featured Replies

פורסם

אז איזה זכרונות עדיף לדעתך?

• תגובות 45
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לפני שהיה לי את הווינבונד היה לי סאמסונג והמחשב רץ חבל'ז

הגיעו לי הווינבונד הוא ניהיה עגלה!!!

לוקח לתוכנות דקה שלמה לעלות ואנחנו מדברים פה על מערכת מכובדת מאוד

אני מקבל בסאנדרה 1800

ושאני שם את הזכרונות על BY SPD

המחשב מתרסק כל חצי דקה

פורסם

מאפיסטו, למה אתה מתקן אותי?

יש לך את הלוח הזה?! הייתה לך הבעייה הזאת? אם נתקלת בזה אז יש במה שאתה אומר הגיון, אבל אם לא, אז עזוב אותך.

אני השתגעתי שהזכרון שלי לא עובד ב400, אבל אז הבנתי שהמעבד גם לא יינצל באס כזה, אז מה הטעם? פשוט עדכן BIOS

שים ב100% וזהו, אם אתה חושב שתוספת במהירות הזכרון תוסיף לך משהו אתה טועה בגדול, בעניין הזה התזמונים חשובים בהרבה מהמחשב.

אגב גם אני קניתי WINDOND מהדובים, וכל פעם שאני אפילו משנה תיזמונים המחשב מתרסק לי....כל איזה יום, זה באמת בעיה בזכורונת של WINBOND שפנדה מכרו?

פורסם

אגב גם אני קניתי WINDOND מהדובים, וכל פעם שאני אפילו משנה תיזמונים המחשב מתרסק לי....כל איזה יום, זה באמת בעיה בזכורונת של WINBOND שפנדה מכרו?

same here...

:-\

פורסם

הצ'יפים של הזיכרון זה הכי חשוב, אבל לא הכל.

ה"וינבונד" שנפכר ללא שם מגיע מאיזה מקום בלתי ידוע וה PCB שהזיכרון מורכב עליו הוא באיכות לא ידועה (גם שאלה של מזל מאיפה בדיוק הגיע הזיכרון שקניתם).

לי היתה בעיה עם 8RDA+ ווינבונד 2700, אבל על אותו לוח זיכרונות של חברה בשם אלקסייר עבדו מצויין.

וינבונד מייצרן לא ידוע זה לא מי יודע מה, עדיף כבר סמסונג/יונדאי/מייקרון וכו'.

פורסם

לי על הצ'יפים רשום WINBOND ואז רשום משהו ארוך עם BH-5 בסוף, אבל על הPCB רשום LAYER משהו, כנראה שזה של SAMSUNG

כי יש לי זכרון של SAMSUNG בבית והPCB שלו נראה בדיוק אותו הדבר וגם כתוב אותו הדבר.

פורסם

אם כתוב על הצ'יפים וינבונד אז איך זה יכול להיות סמסונג ?

פורסם

לא אמרתי שזה ככה, ככה שיערתי.

אבל אמרת שיש צ'יפים של WINBOND ויש את הPCB, אז איך אני יודע איזה חברה ייצרה את הזכרון עם הצ'יפים של WINBOND?

פורסם

ממש לא התלהבתי מה "Winbond" שמיוצר ע"י יצרן שאפילו לא טורח לרשום את שמו על הכרטיס שהוא מייצר.

קניתי 2 כאלה מהדובים, כל אחד מהם עובד נהדר ב400 מה"ז בתזמונים לא רעים (5-2-2-2), אבל כשתנסה להפעיל 2 כאלה ביחד, פשוט חבל על הזמן. החזרתי אחד מהזכרונות האלה לדובים, ואני משתמש רק באחד.

פורסם
  • מחבר

הנה מה שרשום על שלי :

ודרך אגב אני קניתי את הזכרונות בעקבות המלצות חמות מאוד בפורום...עכשיו אני עצוב :(

פורסם

ממש לא ,תקבע מחלק עצמאית .

מתח 2.5 וולט

וגם התיזמונים אל תעשה SPD תעשה 2.5 3 3 6 .

הלוחות האלה לא עובדים על SPD בשום דבר.

מה זה SPD (בתחום המחשבים, הכוונה)?

פורסם

לי יש זיכרון כזה (Winbond 256 MB 400 MHz BH5) ואני הצלחתי לייצב אותם על CAS 2@190 FSB. לפי דעתי זכרונות מצויינים.

פורסם

וינבונד מייצרת את הצ'יפים.

מי שם אותם על ה PCB זו שאלה נפרדת לחלוטין.

פורסם

חזרה לבעיה עם הלוח.

תעלה את הvdd ל1.8 מ1.6 כנראה שאתה צריך קצת יותר ממני להגיע ל200 באס

אני על 1.6 מגיע ל202 ואז צריל לעבור ל1.8

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מבין איפה ההודעה שלך מתקשרת...אתה מדבר אלי כאילו לבעיה המקורית ?

לא דיברתי על מהירות לוח , אלא על מהירות זכרונות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים